Şimdi Ara

iddaa ediyorum oldu... inanamıyacaksınız (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
127
Cevap
0
Favori
3.824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: jerry_18

walla boyle şeylerle işim olmaz olamaz da zati milletin özel hayatı kimseyi ilgilendirmez

bu kadar basit..gereksiz seyler bunlar..bos isler..

• quote:

Orjinalden alıntı: asinehir

quote:

Orjinalden alıntı: TYR

quote:

o senin dedigini turkcell bile yapamaz ki ben nasıl yapayım.

ver numaranı ben yapayım..

hadi be yapta görelim 05554361743

kontörlü hat olmasın lütfen
  • yaw kardes bu nasil oluyor bi pm atsanda ogrensek yaww haa bide dunyanin her yerine mi oluyo demistin???
  • quote:

Orjinalden alıntı: gandalf_3466

yaw kardes bu nasil oluyor bi pm atsanda ogrensek yaww haa bide dunyanin her yerine mi oluyo demistin???

turkcell ve telsim e sorunsuz oluyor istedigin ama diger ülkelere denemedigim için bilemiyecegim varsa yabanci bir arkadaşınızın cep teli yollayayim ögrenin
  • iddama hala devam ediyorum
  • iddaam hala devam ediyor
  • ya bukadar kasıntıya ne gerek var. biliyorsan paylaşacaksın. paylaşmak istemiyorsan konuyu açmayacaksın. yaygaracılık yapmanın ne alemi var. iddiamış. bu ortam paylmaşım yeri. iddaa sayısal ve loto bayilerinde.....

• katilmamak elde deil..

quote:

Orjinalden alıntı: denizcismail

ya bukadar kasıntıya ne gerek var. biliyorsan paylaşacaksın. paylaşmak istemiyorsan konuyu açmayacaksın. yaygaracılık yapmanın ne alemi var. iddiamış. bu ortam paylmaşım yeri. iddaa sayısal ve loto bayilerinde.....

• pm at bakalım haa hodri meydon cıkısta görüşelim
  • pm ile yolladım nomu cevap bekliyorum
  • kıme yolladın nonu??
  • quote:

ne kolayı be yapında gorelim. isteyen kişiye pm ile numaramı veririm hadi bana 0900900931 den mesaj çekinde göreyim ama ben bunu yapabildigimi söylüyorum. madem o kadar kolaydı bedava sms siteleri kapandı diye neden dert yanıyorsunuz. yok herkes biliyormuşta yok bir ben kalmısımda bilmemne arkadaşın biride bana netbul un sitesini gösteriyor gülmekten edemiyorum

sen sus terbiyesiz netbuldaki acigi su dunyada 30 kisi anca biliyodur hala bana ne diyo bende daha site cok var.
    Önemli olan senin gibi aptalca konu acip millete hava atmak diil versene bi cep telefonunu sana bi numaradan yollayayim da dudagin ucuklasin!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Usta_AsH -- 25 Nisan 2005, 23:02:05 >
  • [
    aynen katılıyorum.
    hatta kimi programlar yurtdısında biryere baglanıyor ve oradan gonderiyor, sanırım belcikaydı!

quote]Orjinalden alıntı: Sympatique

Bunun için programlar var...Program aracılığı ile mesaj gönderen kısmına istediğiniz numarayı yazabiliosunuz..Belki web üzerinde de vardır..Bu arkadaşta bunlardan birini bulmuştur seviniodur...

• quote:

Orjinalden alıntı: |TuVNeRa|

Kardeş rica etsem 0532 546 65 76 tel numarasından 0533 234 88 99 nolu(Vedat Peker' in no su) tel e "Ulam denyo sen o paraları al da münasip yerine sok." diye msj atar mısın?

Teşekkür ederim.

• yaw hala bi açıklama yapmadı mı bu arkadaş netbulla ilgisi olmadığını sanıyorum ona bakılırsa ben zamanında telsimde ki açıktan ne mesajlar atıyordum başka numaralarla böyle geyik bir durum değildir umarım. bunun için buraya yazılmaz ki be.
  • hatta programın adı smart sms
    Orjinalden alıntı: mmavcu

[
    aynen katılıyorum.
    hatta kimi programlar yurtdısında biryere baglanıyor ve oradan gonderiyor, sanırım belcikaydı!

quote]Orjinalden alıntı: Sympatique

Bunun için programlar var...Program aracılığı ile mesaj gönderen kısmına istediğiniz numarayı yazabiliosunuz..Belki web üzerinde de vardır..Bu arkadaşta bunlardan birini bulmuştur seviniodur...

• ne anlamı var bunu yapmanın
  • http://www.clickatell.com/ atan arkadasım acaba konu hakkında genıs bılgı verırmısın.goruldugu kadarıyla buda ucretlı gıbı yada ben bulamadım.bıde saka muhabbetıne gelınce gereksız vede boş iş saygılar.masallah numara veren verene herkez bu numaraları sallıyo galıba

• netbulda sinirsiz mesaj acigi da var istedigin no dan atma acigi da var her ikisini de yapma oluyo yaa
    ben avea da 100 mesaj atma acigi da buldum ama kapamislar artik 20 mesaj atiliyor
  • ya bişey soracam herkesin bi konuda fikri var ama olay ne o belli değil daha
    şimdi asinehir arkadaşım bu kullandığın yöntemde;
    1- interneti kullanıyo musun?
    2- telefonunu (alet) kullanarak mı yapıyosun?
    3- bilgisayarı kullanıyo musun?
    4- gprs üzerinden bi yere bağlanıp hem telefonu hem interneti mi kullanıyosun?
    5- yani neyi kırıyosun?
    şu sorulara bi açıklık getirirsen sevinirim
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.