yuh ulan yuh Allah 32473895986579850675 kere belasını versin bu olayı yapanında destekleyeninde ulan 50 tane topic açıldı daha 1-2 hafta önce adminler her gün açılan aynı topicleri kapatmaktan taşımaktan öldü bitti be bu olaya eğlenceli güzel diyenler görüyorum görmez olaydım benim numaramdan insanlara küfürlü mesajlar atıldı hattımdan kontör çekildi ve bu boku yiyende bu forumdan yukarda bir arkadaşım yazmış bu olay yüzünden bu olayın mağdurları forumu terk etti diye bende onlardan biriydim 3-4 haftadır hiç girmiyordum foruma girmeyide düşünmüyordum şimdi can sıkıntısından bi bakınayım dedim bu topici görünce yazmadan duramadım tutamadım kendimi bu olay insanda ne özel hayat bırakıyor ne huzur bırakıyor nede sinir hala hattım savcılık takibinde hala bunu yapan kişi yada kişiler aranıyor bulunduklarında g.tlerini verseler ödeyemeyecekleri tazminatlarla cezalandırılacaklar bunu şimdide eğülenceli buluyormusunuz? çok güzel birşey değilmi bu bu olayı bilen kessin sesini paylaşılacak iyi bi bokd eğil bu böyle şeylerlede uğraşıp beyninizi çürütmeyin kimseninde değerliv aktini almayın gözüm döndü bu olaya yapanı yakalarsam çin işkencesiyle öldürecem dinime imanıma
7 sms cektiginiz kişi hiç bir şekilde sizi bulamaz öylemi yavrum izle ve gör sana sadece bunu söylüyorum yaktım senin çıranı 1 mesaj gelsin bana bilmediğim bi nodan küfürlü bir kişi arasın beni senin numarandan bana küfürlü mesaj geldi diye anında savcılık kararıyla site içi bilgilerine ulaşırım kullandığın makinanın ve internet bağlantının hat numarası port numarasıyla evini adresini bulruum katlederims eni aha demedi demesin kimse bana KAÇ KİŞİ MAĞDUR OLDU BU YÜZDEN KİMİ HATTINI KAPATTI KİMİ SAVCILIĞA VERİLİD YAZMADIĞI BİR MESAJ YÜZÜNDEN KİMİ BENİM GİBİ ÖLÜMÜNE UĞRAŞIYOR UTANMAZ HERİF SENDE MİLLETE BU BOKU YAYIYORSUN ULAN BENİM HATTIMDAN KÜFÜRLÜ MESAJ ATILANLARDAN BİR 70 YAŞINDA KALP HASTASI Bİ ADAMDI BENİ ARADI ADAMCAĞIZIN TELEFONDA SESİ TİTRİYODU NOĞLUYOR OĞLUM BU MESAJIN ANLAMI NE DİYE KALBİM VAR BÖYLE ŞEYLERE GELEMEM DİYOR BANA ADAM YA ÖLSE O ADAM NE OLACAK GÜNAHKAR DİNSİZ KİTAPSIZLAR
ADMİNLER KAPATIN ŞU TOPİCİ NASIL BÖYLE BİR DURUMA GÖZ YUMARSINIZ YA SİZ ÜYELERİNİZİ KAYBETTİNİZ BU OLAY YÜZÜNDEN DAHADA NASIL DESTEKLERSİNİZ BUNU???? HİÇMİ VİCDAN YOK YA SİZDE
quote:
Orjinalden alıntı: asinehir
nasıl yapıldıgını bilen varsa bana pm atsın bakalım benim yaptıgımla aynı şekilmi ögrenelim
banada bi pm atarmısınız nasıl yapıldığını öğrenmek istiyorum.....
ne savcılıgı ya neden bahsediyorsun sen. varsayalım internet cafeden atıyorsun o zaman nasıl bulacaklar. kimse savcılıkla felan ugraşmaz bizim milletimiz küfür etmesini seviyor çünkü.
1 netbulda sinirsiz mesaj acigi var bu 1 2 netbulda istedigin no dan mesaj yollama acigi var bu 2 3 nasil oldugunu bedava söylerim hatta konu acarak sölicem kimsenin senin gibilere kalmasini istemem! 4 türk sitesi oldugu icin yurt disi altyapisi cokse bile yinede sinirsiz 5 eger seni ispiyonlarsam o siteyi kontör ile sattigini o site duyarsa sms olayini yok eder!
hangi site oldugunu biliyorsan ispiyonlarsın tabi ama adamlarda bir kisi bizim sistemi baskalarina 1 paket sigara parasi karsiligi 2- 3 kisiye ogretiyor diye sistemi kapatırlarmı bilemiyorum. netbul olayı beni ilgilendirmiyor bak sende siteden yasadışı faydalandıgını açıklıyorsun oysa ben oyle yapmiyorum adamlar zaten hizmet veriyorlar ve bunu kiseye söylemeyin felan demiyorlar...
quote:
Orjinalden alıntı: Usta_AsH
1 netbulda sinirsiz mesaj acigi var bu 1 2 netbulda istedigin no dan mesaj yollama acigi var bu 2 3 nasil oldugunu bedava söylerim hatta konu acarak sölicem kimsenin senin gibilere kalmasini istemem! 4 türk sitesi oldugu icin yurt disi altyapisi cokse bile yinede sinirsiz 5 eger seni ispiyonlarsam o siteyi kontör ile sattigini o site duyarsa sms olayini yok eder!
ve birde şunu soylemek istiyorum bir takım arkadaslar beni eleştirme kampanyasına girmişler. sanki haraç kesiyorum burda ben kimseden zorla kontor istemiyorum ve kimseye küfür felan etmiyorum. ben sadece böyle bir şeye ihtiyacı olanlar varsa yardimci olacagimi söylüyorum kesinlikle küfüre sataşmaya rahatsiz etmeye karşıyım.
quote:
Orjinalden alıntı: obiriks
quote:
Orjinalden alıntı: asinehir
nasıl yapıldıgını bilen varsa bana pm atsın bakalım benim yaptıgımla aynı şekilmi ögrenelim
banada bi pm atarmısınız nasıl yapıldığını öğrenmek istiyorum.....
banada gönderin lütfen...
hay allahım...
ewt malesef böle şeyler oluyo mesela forumdan bozz a oldu böle bişi
arkadaşlar niye kasıyorsunuzki bukadar eger boyle bir şeye ihtiyacı olan var ise profesyonel olarak bu hizmeti sms başına 55 bin liradan veren firmalar var hemde takır takır destek veriyorlar reklam amaclı olarak bu tazr bieşey kullanmk isteyen varsa irtibat numaraları veririm hiç değilse ne idiu belirsiz şeylerin peşine düşmezsiniz
varsa böle bişi gayet iyi bana biri nasil yağildiğini anlatirsa sevinirim web sitesi yada program farketmez yani pm bekliyorum
sana bunu benden başka birinin açıklayabilecegini sanmıyorum
quote:
Orjinalden alıntı: Tebol
varsa böle bişi gayet iyi bana biri nasil yağildiğini anlatirsa sevinirim web sitesi yada program farketmez yani pm bekliyorum
uff okudum okudum kasıldım.............
@asinehir
daha iyi okumanı geliştirirsin
quote:
Orjinalden alıntı: epsis
uff okudum okudum kasıldım.............
@asinehir
ADMİN YOKMU BU SİTEDE HEY ŞU OLAYI Bİ KAPATIN ARTI YA:..
-mesaj yollama bölümü çıkınca ekranın üstünde sarı bölümde Balance: 0.0 yazacak. ilk sıfır kredinizi gösteriyor. Enter activite code yazısını bulun size sms ile yollanan kodu girin Balance: 10.0 olacak ve 10sms yollayabileceksiniz. -mesajınızın özellikleri
adres defteri falanda var. -Uyarılar türkçe karakter kesinlikle kullanmayın. mesaj okunmaktan uzaklaşıyor.
-Örnek: Göderen: azrail Mesaj: hazirlan seni almaya geliyorum.
-Örnek: Göderen: azrail Mesaj: Nasil olmek istedigini yaz 9999a gonder. ona gore. yarin yayindayim.
Göderen: TURKCELL/AVEA/TELSİM Mesaj: 1067YTL lik odenmemis fatura borcunuz var.
Göderen: TURKCELL/AVEA/TELSİM Mesaj: Degerli musterimiz, sistemimizdeki tadilat nedeniyle 01.01.2006 tarihine kadar size hizmet veremeyecegiz.
Göderen: interwap Mesaj: Umarım can yakmazsiniz.
duuur daha bitmedi
www.netbul.com da netcepe giriyonuz üye oluyonuz 5 sms atma hakkina sahip oluyonuz
sinirsiz mesaj hakki
5 sms hakkiniz bitince tekrar üye oluyonuz fakat bu sefer no yu salliyonuz kafadan biseler yapiyonuz ve aktivasyon kodunu isteyince gercek tel no yu yaziyonuz ve aktivasyon kodunu onayliyonuz!!!! ve bu yolla sinirsiz hakka sahip oluyonuz
istedigin no dan mesaj atma
üye olurken sadece mail adresi yaziyonuz(kafadan sallasaniz da olur)
daha sonra onayladiktan sonra numarayi degistirip tekrar onayliyonuz ve istediginiz no dan mesaj atiyonuz!
asinehir ya cahilsin ya yaşın küçük bilmiyorsun yada bilmemezlikten geliyorsun çok basit düşünüyorsun kanunları hafife alma net kafedende bağlansan suç işlendiği için net kafenin bşını belaya sokarsın gereğinde kafenin kapanmasına bile neden olursun insanların ekmeğiyle oynamış olursun tamam belki senin niyetin kötü değil ama böyle bir pisliğe ihtiyaç hissedecek adamın mutlaka bi pislik düşünmesi olasılığı çok yüksek yazılarımda çok sert çıkıştım canım yandı canı yanan ve benim gibi gözü dönen bir insan her türlü tepkiyi verir böyel bir olaya hala buna merak salan ilgi duyan kişiler görüyorum hepinizi mimledim benim için potansiyel bir telefon sapığısınız telefonuma gelecek her küfürlü mesajdan her bu nodan küfürlü mesaj geldi çağrısından direk sizleri sorumlu tutacam ona göre kanuni işlemlerle tepkimi alırsınız zaten insanları birbirine düşürme önüne gelen numaradan önüne gelen numaraya abuk sabuk mesajlar gönderip insanların huzurunu bozma ve özel hayata tecavüz eyleminde bulunmanın eğlencesi nerde bilemiyorum hasta olmak gerek bundan zevk almak için bu programları servisleri bu şekilde verenlerin Allah sonsuz belasını versin pislik yapan 1 Allahın kulu kalkıp delikanlılık müslümanlık taslamasın sakın bu eylemleri gerçekleştiren hiçkimse Allahın kulu olamaz müslüman olamaz insan değil et yığını insanla hayvanı ayıran tek özellik insanın düşünmesidir beynidir e bu nimetten mahrum insan topluluğuna insan demek yanlış olur hayvan bile diyemiyorum çünkü hayvanlar bile sebep olmadan karşısındaki bir tehdit unsuru olmadan saldırmıyor malesef toplumuzun büyük bir oranını ne olduu belirsiz yaratıklar oluşturduğundan söyleyecek daha fazla söz bulamıyorum artık son sözüm bu forumunda forumdakilerinde adminlerinde cehenneme kadar yolları var istisna abilerim arkadaşlarım sizler üstünüze alınmayın kendi işinde kimseye zarar vermeyen iyi niyetli forumde emeği geçen bana ve arkadaşlarıma yardım eden efendi insanlara minnetarım Allah sizden razı olsun bu forum sadece siz burda olduğunuz için değerliydi ama boynuz kulağı geçti güzelim forumu ............. bastı işgal ettiler burda ancak itlik kopukluk serefsizlik paylaşılır artık bu site ne bana nede iyi insanlara amacı bilgi edinmek bilgi paylaşmak olan insanlara hiçbirşey veremez değerli vaktimi yaratıklarla harcama hatasına bir kez daha düşmeyecem ve bu forumu ebediyen terk ediyorum mimlenen şahsiyetler sanmasın kurtuldular isimlerinizi aldım ip numaralarınıza ulaştım zaten 1 saldırı daha olursa cevabı mahkemede veririm size beni tanıyan bilen ve yardımcı olan tüm değerli arkadaşlara abilerime verdiğim rahatsızlıktan dolayı özürlerimi suanrım amacımız olan bilig paylaşmak bilgi edinme ilkesini bu pislik yuvasında değil ciddi doğru dürüst farklı ortamlarda aramanız çağrısıyla ve tekrar görüşmek dileğiyle sevgi ve saygılarımla
valla ben yollamadim kimseye zaten bu forumda bi tek negative nin no sunu veriyom lütfen 81.215.227 ile başlayan ip no yu defterden karala aksi takdirde sana dava açarim izinsiz ip aldigin icin teyzem avukat olur