Şimdi Ara

iddaa ediyorum oldu... inanamıyacaksınız (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
127
Cevap
0
Favori
3.824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: asinehir

git araştır bakalım hangi türk oparatör bunlari destekliyor logo melodi ve sınırsız mesaj tüm dünyaya yolluyor. kısa bir zaman öncesine kadar nokianin sitesinden bedava sms yollaniyordu ama turkcell olaya el koydu artık yollanmıyor ki hiçbir program zaten yollamıyor onlar öncedendi şimdi uyandılar ama ben sırrı keşfettim

ne yanı bunu sadece ve sadece sen mı buldun. bu yazdıkların dan bu anlasılıyor..
  • ya tabi başka bilenlerde vardır ama bunu akıl ettilermi etmedilermi bilmiyorum çünkü bir takım hilleler yapmak zorundasın. ve bu arada telsim hatli birisi bana pm ile no biraksinda deniyeyim cunku gercekten merak ediyorum telsime yollaniyormu diye
  • mevcut bır seyı mı kullanıyorsun yanı,, ?? program mı web uzerınden mı,,
    aslında normaıl ınsanların kendı numaralarıyla kullanması ıcın gereken bı yerde kı bı acık mı bu

quote:

ya tabi başka bilenlerde vardır ama bunu akıl ettilermi etmedilermi bilmiyorum çünkü bir takım hilleler yapmak zorundasın. ve bu arada telsim hatli birisi bana pm ile no biraksinda deniyeyim cunku gercekten merak ediyorum telsime yollaniyormu diye
  • kimsenin hattına falan girdigim yok zaten yollanan mesajlarıda okuyamıyorsun. program degil site ok.
  • Söylemeyeceğin şey için neden böyle kafa yordurtuyorsun anlamıyorum ki, biliyorsan ve söylemeyeceksen kendine sakla o zaman yaw

Not: Sanki senden başka bilen yok .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Negative -- 20 Nisan 2005, 16:25:19 >
  • varmı deneyen
  • e günaydın!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    daha yeni mi öğrendin?
  • evet beyler bugun kandil dilediginiz lisiye mesaj cekerim ister ozel numaradan ister kendi numaranizdan ..... pm bekliyorum.
  • yaw almanca bileniniz varsa sms.gulli.com a bi bakın
  • asinehir ;
    bana numaranı ver birşey yapayım (tüm konusmalarım,cektiğim mesjların ücretleri senden düşsün) olurmu ?
    Sıkıysa bunu yap
  • o senin dedigini turkcell bile yapamaz ki ben nasıl yapayım.
  • hala telsim numara arıyormusun
  • evet arıyorum turkcelle anında gidiyor avea ya gitmiyor ama avedan hatta istedigin numaradan mesaj alınabiliyor. telsimi denemedim cunku etrafimda telsim hatli kimse yok
  • pm ile yolladım telsim numaramı
  • şaka sms yollarım- dilediginiz arkadaşınıza test icin size bile yollarım
  • gerçekten hoş ve eğlenceli
  • quote:

o senin dedigini turkcell bile yapamaz ki ben nasıl yapayım.

ver numaranı ben yapayım..
  • O PROGRAM BENDE VAR.İSMİNE İSTEYEN VARSA VEREBİLİRİM??
  • quote:

Orjinalden alıntı: TYR

quote:

o senin dedigini turkcell bile yapamaz ki ben nasıl yapayım.

ver numaranı ben yapayım..

hadi be yapta görelim 05554361743
  • walla boyle şeylerle işim olmaz olamaz da zati milletin özel hayatı kimseyi ilgilendirmez
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.