Şimdi Ara

İDDİA EDİYORUM !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
0
Favori
2.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARDA VE LASS DİARRA BU HAFTA BİTİCEK BU KONU 1 HAFTA BURDA DURSUN EĞER GELMEZ İSE SINIRSIZ BANLAYIN BENİ

• çok şey istemişsin banın hayırlı olsun
  • inşallah
  • Lass > Alou > Gargano > Mbia bu sıralama dahilinde birşeyler yaparız umarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AGezginci.

Lass > Alou > Gargano > Mbia bu sıralama dahilinde birşeyler yaparız umarım.
    Hayırlısı be gülüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sokullu Mehmet Paşa

Hayırlısı be gülüm.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-3A5068A7A

Hayırlısı be gülüm.

Alıntıları Göster
    Lass değil de Alou Diarra'yı daha çok isterim ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JamesKırkRobertLars

Lass değil de Alou Diarra'yı daha çok isterim ben.

Alıntıları Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kel Adam

quote:

Orijinalden alıntı: Sokullu Mehmet Paşa

Hayırlısı be gülüm.

Alıntıları Göster
    La zaten 1 aylık hesabın var banlasalar ne olur... He büyük ihtimal gelecekler ama işin özü bu yani.

• quote:

Orijinalden alıntı: Eyvallah

La zaten 1 aylık hesabın var banlasalar ne olur... He büyük ihtimal gelecekler ama işin özü bu yani.

Alıntıları Göster
    Seni banlasalar ne oalcak? Banlamak için bile uğraşmaya değmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eyvallah

Alıntıları Göster
    bende eklıorum Cılek Carlos Tevez de gelıooo
  • Banlanirsan üzülürüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yûnus

Banlanirsan üzülürüm
    sizce ben salak mal duygu sömürgesi yapan bir adammıyım.. hayatta en sevmediğim şey duygu sömürü çünkü eskiden babam bana hep vaatler verirdi ama yapmazdı çünkü parası yoktu ama vaat hep verirdi ben böyle bir ortamda büyüdüm şimdi o yüzden kimse gelip benim 1 aylık üyeliğim ile popülerite olarak düşüklüğümle dalga geçmesin ben bu forumdan banlanırsam hiçbir şey olmaz bunu bilmeyecek kadar öküz değilim sadece şunu diyorum eğer kendimi iyi tanıyorsam ben bu tarz bir konu açtığımda kendime inanırdım 1 aydır şu forumdayım hiç transfer duyumu yaptığımı gördünüzmü? yada banlanmak için kendimi yırttığımı yada galatasarayı küçük düşürdüğümü biraz bunlarada bakın ve bana güvenin aldığım haber gerçekten çok garipti bende bunu duyar duymaz yazıyım dedim çünkü sizleri seviyorum tamam mı lanet olsun

gargano veya lass diarra bu arada düzeltmek istiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: clinteastwood10

sizce ben salak mal duygu sömürgesi yapan bir adammıyım.. hayatta en sevmediğim şey duygu sömürü çünkü eskiden babam bana hep vaatler verirdi ama yapmazdı çünkü parası yoktu ama vaat hep verirdi ben böyle bir ortamda büyüdüm şimdi o yüzden kimse gelip benim 1 aylık üyeliğim ile popülerite olarak düşüklüğümle dalga geçmesin ben bu forumdan banlanırsam hiçbir şey olmaz bunu bilmeyecek kadar öküz değilim sadece şunu diyorum eğer kendimi iyi tanıyorsam ben bu tarz bir konu açtığımda kendime inanırdım 1 aydır şu forumdayım hiç transfer duyumu yaptığımı gördünüzmü? yada banlanmak için kendimi yırttığımı yada galatasarayı küçük düşürdüğümü biraz bunlarada bakın ve bana güvenin aldığım haber gerçekten çok garipti bende bunu duyar duymaz yazıyım dedim çünkü sizleri seviyorum tamam mı lanet olsun

• quote:

Alıntıları Göster
    kick clinteastwood10

• quote:

Orijinalden alıntı: E®TAŞ

kick clinteastwood10

eğer gelmez ise bunu yazarsan sevinirim eğer tutarsada senden kebap bekliyorum
  • quote:

quote:

kick clinteastwood10

Alıntıları Göster
    amx_ban clinteastwood10 9999
  • quote:

quote:

kick clinteastwood10

Alırsın.
  • quote:

ARDA VE LASS DİARRA BU HAFTA BİTİCEK BU KONU 1 HAFTA BURDA DURSUN EĞER GELMEZ İSE SINIRSIZ BANLAYIN BENİ

twitter da çok dolaşıyosun :D bencede gelicek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Murcgs94

quote:

ARDA VE LASS DİARRA BU HAFTA BİTİCEK BU KONU 1 HAFTA BURDA DURSUN EĞER GELMEZ İSE SINIRSIZ BANLAYIN BENİ

twitter da çok dolaşıyosun :D bencede gelicek
    Allah utandırmasın
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.