Lass değil de Alou Diarra'yı daha çok isterim ben.
quote:
Orijinalden alıntı: JamesKırkRobertLars
Lass değil de Alou Diarra'yı daha çok isterim ben.
Alıntıları Göster
quote:
Orijinalden alıntı: Kel Adam
quote:
Orijinalden alıntı: Sokullu Mehmet Paşa
Hayırlısı be gülüm.
Alıntıları Göster
La zaten 1 aylık hesabın var banlasalar ne olur... He büyük ihtimal gelecekler ama işin özü bu yani.
quote:
Orijinalden alıntı: Eyvallah
La zaten 1 aylık hesabın var banlasalar ne olur... He büyük ihtimal gelecekler ama işin özü bu yani.
Alıntıları Göster
Seni banlasalar ne oalcak? Banlamak için bile uğraşmaya değmez
quote:
Orijinalden alıntı: Eyvallah
Alıntıları Göster
bende eklıorum Cılek Carlos Tevez de gelıooo
Banlanirsan üzülürüm
quote:
Orijinalden alıntı: Yûnus
Banlanirsan üzülürüm
sizce ben salak mal duygu sömürgesi yapan bir adammıyım.. hayatta en sevmediğim şey duygu sömürü çünkü eskiden babam bana hep vaatler verirdi ama yapmazdı çünkü parası yoktu ama vaat hep verirdi ben böyle bir ortamda büyüdüm şimdi o yüzden kimse gelip benim 1 aylık üyeliğim ile popülerite olarak düşüklüğümle dalga geçmesin ben bu forumdan banlanırsam hiçbir şey olmaz bunu bilmeyecek kadar öküz değilim sadece şunu diyorum eğer kendimi iyi tanıyorsam ben bu tarz bir konu açtığımda kendime inanırdım 1 aydır şu forumdayım hiç transfer duyumu yaptığımı gördünüzmü? yada banlanmak için kendimi yırttığımı yada galatasarayı küçük düşürdüğümü biraz bunlarada bakın ve bana güvenin aldığım haber gerçekten çok garipti bende bunu duyar duymaz yazıyım dedim çünkü sizleri seviyorum tamam mı lanet olsun
gargano veya lass diarra bu arada düzeltmek istiyorum
quote:
Orijinalden alıntı: clinteastwood10
sizce ben salak mal duygu sömürgesi yapan bir adammıyım.. hayatta en sevmediğim şey duygu sömürü çünkü eskiden babam bana hep vaatler verirdi ama yapmazdı çünkü parası yoktu ama vaat hep verirdi ben böyle bir ortamda büyüdüm şimdi o yüzden kimse gelip benim 1 aylık üyeliğim ile popülerite olarak düşüklüğümle dalga geçmesin ben bu forumdan banlanırsam hiçbir şey olmaz bunu bilmeyecek kadar öküz değilim sadece şunu diyorum eğer kendimi iyi tanıyorsam ben bu tarz bir konu açtığımda kendime inanırdım 1 aydır şu forumdayım hiç transfer duyumu yaptığımı gördünüzmü? yada banlanmak için kendimi yırttığımı yada galatasarayı küçük düşürdüğümü biraz bunlarada bakın ve bana güvenin aldığım haber gerçekten çok garipti bende bunu duyar duymaz yazıyım dedim çünkü sizleri seviyorum tamam mı lanet olsun
quote:
Alıntıları Göster
kick clinteastwood10
quote:
Orijinalden alıntı: E®TAŞ
kick clinteastwood10
eğer gelmez ise bunu yazarsan sevinirim eğer tutarsada senden kebap bekliyorum
quote:
quote:
kick clinteastwood10
Alıntıları Göster
amx_ban clinteastwood10 9999
quote:
quote:
kick clinteastwood10
Alırsın.
quote:
ARDA VE LASS DİARRA BU HAFTA BİTİCEK BU KONU 1 HAFTA BURDA DURSUN EĞER GELMEZ İSE SINIRSIZ BANLAYIN BENİ
twitter da çok dolaşıyosun :D bencede gelicek
quote:
Orijinalden alıntı: Murcgs94
quote:
ARDA VE LASS DİARRA BU HAFTA BİTİCEK BU KONU 1 HAFTA BURDA DURSUN EĞER GELMEZ İSE SINIRSIZ BANLAYIN BENİ