< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MC.CYBER_ -- 31 Ekim 2023; 09:59:58 > |
İddia: Türk Telekom, VDSL ve Fiber abonelerin upload hızlarını artırdı (10. sayfa)
-
-
türknet alt yapısı mı yoksa ttnet mi
-
Arkadaşlar bence hız testlerini eklerken mümkün olduğunca şehir ve ilçe ismi de yazın, çünkü sanırım bölge bölge artış yapılıyor. En azından biliriz hangi şehirde hangi ilçede artırım yapılmış.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BJK -- 31 Ekim 2023; 11:6:38 > -
Benim en çok beklediğim şey muhtemelen Ocak ayında yayınlanacak olan Speedtest Ekim ve Kasım verileri olacak.
Herkesin Upload hızı böyle uçuyorken herhelde ortalama 8 olan Upload hızımız 10-15 gösterir
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
TTNET Fiber de herhangi bir upload artisi yok ne yazikki :(
-
Darısı fiyatların düşürülmesine, fiberin yaygınlaşmasına ve simetrik yüksek hızların verilmesi taleplerimiz olmalı.
-
Yükleyeceğim dosyalar vardı. Akşam bi 150gb yükledim. Ortalama 300-400Mbps hızla yükledi.
Yer Ümraniye
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ben hala 8mb
-
Senin binada ya da semtte Telekom kullananlarda aynı tarife de artan var mı? Varsa iss ne tekrar kayıt aç, yoksa Telekom bölgende artış yapmamıştır.
Hocam o yöntem bana güvenliksiz geliyor.Başkasının ppo bilgilerini kullanmak hem o kişinin üyeliğinin kapatılması demek ( tespiti çok basit aslında.) Hemde o üyelikle yenilecek nanelere benim ıp adresiminde gitmesi demek.8 uploadımı 20 yapıcam diye başkasının bilgilerini kullanmam.Burada sorun 20 mbit upload tanımlıyken ve modem arayüzümde 20 tanımlı olduğu gözüküyorken neden 8 alıyorum
Sizin taahhütlü mü; sözleşmenizde o günkü taahhüt edilen hız veya altyapının desteklediği hız ibaresi gibi birşey var mı? Taahhüt yaptınızda 8 ise belki ondan kaynaklanıyor olabilir.
Valla bende anlamadım. Modeleri resetledim değişen bir şey yok hala 1000/50
VDSL kullanıyorum upload 15 olmuş bugün.
-
Resetlemek mi gerekiyor muş
-
Benimde 50/8 olan hızım sizdeki gibi 58/15 görünüyor upload pekala artış olacağı biliniyordu ancak download neden arttı ki?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Turk telekom
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kablosuz bağlantıda durum böyle. Böyle bir hıza ihtiyacım olmasa da görmek güzel hissettiriyor.
-
Benim anlamadığım 1000 mbit lerin suçu ne hem o kadar para ödüyoruz. 50 mbit upload olsun diye şimdi upload yükseltiyorlar bizim upload niye 100 200 veya 1000 mbit olmuyor.
-
"Download'a para ödüyorsun, uploada değil, parayla download satın alabilirsin, ama biz ne bahşedersek o kadar Upload alırsın"
-TTNET
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu olaylar insanların bilgisinin hiç olmamasından kaynaklı sınırlı kişilerin bilmesi ne yazık ki kurtarmıyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X