|
İddia: Türk Telekom, VDSL ve Fiber abonelerin upload hızlarını artırdı (12. sayfa)
-
-
Türk Telekom'da da PppoE hız limiti var, en iyisi hiçbir limit koymayan ve DSL ne kadar bağlı ise o hızı veren Türknet
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Vdsl altyapı Türk Telekom olunca Türknet de arıza durumunda Türk Telekom' a bildiriyor. Türk Telekom da diğer operatörlerin arızalarını geç çözüyor veya ilgilenmiyor. Keşke TT, SOL fiber veya Türknet GigaFiber altyapısı olsa da onu alsak. Yan binada fiber var ben hala 42mbit üzeri hız alamıyorum.
-
VDSL altyapıda eğer kablolar sağlamsa Türknet alınabilir, ben 4 yılımı doldurdum TürkNet ile 100 Mbit sorunsuz devam ediyorum, hiç bakır ile alakalı bir sorunum çıkmadı, hiç kopma veya hız düşüklüğü ile ilgili arıza kaydı açmadım.
-
fiberde bir süredir 50 mbps upload hızı alıyorum. 100/50 test sonucu çıkıyor.
-
Benim de fiber 100/ 8 alıyorum, hangi şehirdesiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
istanbul
-
50 15 alıyorum yükseltildi
internet kutusu telekom denen garabet firma hala yükseltmedi... arkadaş nereden bulaştım şu firmaya ya...
-
Sizin Operatör firma hangisi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Konum Samsun. Ping 40 civarı. Oyuncular için iyi olmayabilir.
75/10 alıyordum 75/15 olmuş. 100 mbps kullananların uploadı da 20 mbps yapmışlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Krone -- 10 Kasım 2023; 8:28:28 >
Türk Telekom fiber 100 mbps kullanıyorum upload hala 8 mbps benim de.
Benimki de böyle oldu Hattım netspeed 100mpbs
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ttbarracuda -- 11 Kasım 2023; 14:44:12 > -
internet kutusu telekom kapanıyor sanırım.. telegram hesaplarını kapatmışlar, wp destek hattı da değişmiş..
-
100/8 olmasına rağmen 125/50 yapmışlar birkaç haftadır böyle
-
Benim de Türk Telekom 2 hafta önce 100/8 alıyordum şimdi 100/20 alıyorum
-
hayırlı olsun be ya bana fiber gelsene 1 gbit alamam artık fiyatlar uçuk geçen sene gelseydi 400 liraydı 2 sene sözleşme yapardım
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X