Şimdi Ara

IDE disk boot sector sorunu???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Forum içinde birsürü konu var ancak şimdi yazacağım sorunu nasıl düzeltebileceğim ile ilgili birşey bulamadığım için yeni konu açtım.

Sorun şu: Bilgisayarıma bağlı sata disk var. XP Pro kurulu. Bilgisayara ikinci olarak ide bir disk taktım. Diski disk management'tan ayarladım. NTFS olarak formatladım. sonra içine verilerimi kopyalayıp diski çıkardım.

XP kurulu mevcut sata diskimi başka bir bilgisayara bağlayarak low level format attım ve kendi bilgisayarıma geri taktım. Sonra üzerine win 7 pro kurdum. sürücüleri programları vs herşeyi yükledim. bilgisayarı kapatıp, yedeklediğim verileri geri almak üzere bahsettiğim ide diski tekrar bilgisayara taktım.

yeni donanım bulundu ve hazır dedi. bilgisayarıma girdim. disk görünmüyor. disk management konsola girdim. disk var ama ayarlanmamış. basic disk olarak diski ayarladım. bölümlenmemiş alan olarak görünüyor.

şimdi burda sanırım diskin boot sector ü değişti yada silindi. içindeki yedeklerime zarar vermeden diski nasıl görünür hale getirebilirim. ne yapmam lazım.

acil yardımlarınıza ihtiyacım var.

teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi majaturump -- 24 Nisan 2013; 17:45:01 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.