arkadaşlar pc de hdd + cd-rom + cd-rw + dvd-rw var bunun yanına birde DVD-rom takmak istiyorum fakat ıde kablolarında boş yer kalmadı. bu dvd-romu nası bağlayabilirim bi yardımcı olursanız çok sevinirim. yardımcı olamıyosanızda satılık dvd-rom
bu kadar sürücüye ne gerek var allasen bari cd-romu çıkartıp dvd-romu tak..ayrıca bu kadar fiziksel sürücü güç kaynağına gereksiz yere yük bindirir bence çok spesifik bi amacın yoksa cd-romu çıkart, ama sen bilirsin tabi..hepsini birden takmak için bi yol gelmedi aklıma..
sata hdd alırsan hepsini takarsın tabi
saygılar..
yada pcı ide çoğaltıcı alıcan 70 ytl civarı ama en iyisi cd romu iptal etmek
teşekkürler arkadaşlar benimde aklıma bi çözüm gelmedi. şimdi boştan yere 70 ytl de vermiim ben en ii si cd-romu satıyım
quote:
Orjinalden alıntı: oldboy
teşekkürler arkadaşlar benimde aklıma bi çözüm gelmedi. şimdi boştan yere 70 ytl de vermiim ben en ii si cd-romu satıyım
quote:
arkadaşlar pc de cd-rom + cd-rw + dvd-rw var bunun yanına birde DVD-rom takmak istiyorum
Bunca şey varken daha ne demeye dvd-rom takmak istiyorsun ki.
cscageonly arkadaşın dedigi gibi gereksiz yere güç kaynağına yük bindirirsin.
quote:
Orjinalden alıntı: emek
quote:
arkadaşlar pc de cd-rom + cd-rw + dvd-rw var bunun yanına birde DVD-rom takmak istiyorum
Bunca şey varken daha ne demeye dvd-rom takmak istiyorsun ki.
cscageonly arkadaşın dedigi gibi gereksiz yere güç kaynağına yük bindirirsin.
dostum doğru diosun ama dvd-rw tüm dvd leri okumuyo problem çıkarıo. o yüzden elimde varken dvd-rom takıyım dedim. nese zaten cd-romu iptal ettim dvd-romu taktım. hepinize tşkler arkadaşlar...
Güç kaynağın iyidir umarım arkadaşım.Başına iş açmasın onca donanım:)
idare eder dostum c.master T05-UWB var. orjinal 380 watt psu var üzerinde. cd-rom varken bi problem olmamıştı şimdide problem olmaz inş.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme