Şimdi Ara

ide ve sata2 .!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar şu an bilgisayarımda 40 gb ide hdd var yetersiz geldiğinden dolayı 250 gb sata2 hdd alıcam ikisini aynı anda nasıl kullanabilirim ve neler yapmam gerekiyor? şimdiden teşekkür ederim.

• Anakartın ne? Marka model ismiyle.
    Anakartında SATA girişi varsa SATA disk alabilirsin, yoksa, eskiyse yine IDE alman gerekecektir. O yüzden bi bakıp yazıver.

Bulamıyorasan şu program yazar:
    http://www.cpuid.com/download/cpuz_144.zip
  • biostar t690g anakartım var baktım 1 ide 4 tane sata girişi var fakat sata'yı nasıl takıcam ve sıstemde gormesı ıcın ne gıbı ayarlar yapıcam onu bılmıyorum :(
  • Eğer BIOS'tan kasten kapatılmadıysa SATA diskini taktığın an görecektir Varsayılan olarak açıktır SATA kontolcüsü.
  • peki görmesse ne yapmam gerekiyor birde direk takmadan once jumper ayarı fılan yapmam gerekıyormu?
  • diske bağlı jumper (arkdaşlardan öğrendim) seagate disklerden default sata oalrak geliyo orda müdahale şart ama diğer disklerde sata 2 için jumler ayarı yapman gerekmiyor
  • tmm o zaman ben hdd yı dırek sata portuna baglayayım ardından calıstırım eger gormesse yada hata verırse tekrardan donerım buraya. hersey ıcın tesekkurler arkadaslar saolsun;)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hayırlı olsun
  • Al al çalıştırırsın merak etme.Böyle şeylerin neden sorun yaparsınız anlamam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erensenturk1990 -- 18 Şubat 2008; 19:15:08 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.