Şimdi Ara

İdeal Anne Arabası?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    40-50bin aralığında otomatik benzinli sıfır hatchback otomobil bakıyorum annem için. Az yol yapacak genelde şehiriçi kullanacak. Küçük ve ekonomik olması önemli. Bir de güvenlik donanımları.
    Reno Fiat Citroen düşük kalite algısından ötürü en azından annem nazarında kıyaslama dışı.
    Kalıyor geriye:
    Hyundai i20 1.4 CVVT ELITE OTM - ........................................... 45.500 TL - 8.1/4.8 yakıyor - havalı disk
    Kia Rio Hatchback FANCY AT - .................................................. 44.400 TL - 8.4/5.3 yakıyor - havalı disk
    Toyota Yaris 1.33 Dual VVT-i Multidrive S Cool -......................... 43.740 TL - 6.3/4.6 yakıyor - havalı disk/kampana
    Ford Fiesta Titanium 1.6i 105PS Powershift A/T -......................... 41.810 TL - 8.4/4.5 yakıyor - disk/kampana
    Opel Corsa 1.4 i Twinport Enjoy Active Otomatik Şanzıman 16" -. 40.652 TL - 8/5 yakıyor - disk/kampana
    VW Polo beklemek istemediğimiz için yine seçim dışı.

güvenlik donanımı:
    fiesta ve rio'da ABD, EBD, ESP, ASR ve Fren Destek var. diğerlerinde bu özelliklerin bir yada birkaçı eksik. yaris'te esp ekstra ücrete tabi.
    hava yastığı: rio, corsa, i20'de 6 adet. diğerlerinde 4 adet.

garanti olarak da: kia ve hyundai 5 yıl. diğerleri 2şer yıl.

ne dersiniz kaçırdığım bir şey var mı?

• Hem ideal bir bayan arabası olması sebebi ile hem markaya olan güvenim ile hemde yakıt durumunu göz önüne alarak tercihim yaris olurdu.
  • ben olsam 42 bin bütçeyle hyundai i20 alacağıma 2009-2010 model bmw 1 serisi alırım

kaliteyse kalite güvenlikse güvenlik markaysa marka ;)
  • Smart 4 2. 3 lt yakit tuketimi otomatik vitesi guvenlik ve donanimi ile hepsinden daha iyi. Sadece boyut biraz daha ufak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • b sınıfı park sensörü rahat direksiyonu ve otomatik vites (yokuşta kaydırmayan mümkünse) aranılacak ortak özelliklerdir.
  • Kucuk arabalara çok para vermek gereksiz bence Nissan micra puzz otomatik al ama eski olanini 37 bin tl hatta su aracida incele ben gec fark ettim bunu yoksa ben alirdim. Aynisi bende var gayet guzel kayma falan yapmiyor yokuslarda. http://www.carbook.com.tr/nissan-micra-1.2-puzzle--cvt/ikinci-el-oto-ilan-1982

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seyma1972 -- 6 Kasım 2013; 15:51:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Clio4 neden seçenekelrde yok hocam. Hepsinden daha da az yakar kanımca.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bebek Arabası [Ana Konu]
    13 yıl önce açıldı
    Arabası olan insanlara...
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sanırım kimsenin yazılanları okumak gibi bir adeti yok. Sadece seçtiklerim arasında bir fikir istedim herkes kendi parası olsa ne alacağını yazmış. (:
  • Bir arabayı anne arabası yapan nedir ki?
    Anneler arabalarında neler ister?
    Önce bunu bir tartışalım.
  • Sıfır olarak bu araçları tercih etmek yerine ikinci el Mercedes B serisi alırdım ben olsam. Mercedes satışçıları bilinen Mercedes performansından uzak olsada yine bilinen Mercedes konforunun bu araçta da mevcut olduğunu söylüyorlar. Anne arabası deyince aklıma konforlu kullanışı rahat biraz yüksek yani görüş açısı iyi bir araç geliyor.
  • hyundai kia koymuşsunuz renoyu fiatı elemişsiniz.bence büyük bir hata clio piyasada tutulan ve kalitesi onlardan bence daha iyi olan bir araç keza puntoda i20 den riodan daha aşağıya bir araç değil.ki ikinci elde kiadan da hyundaiden de bence daha önde araçlar.2 sinede bakın derim.
  • Kesinlikle yaris.
    valideye yakışır :)
  • honda jazz
    sorunsuz CVT vites ile Valide Hanımın çok duasını alırsın

http://www.youtube.com/watch?v=1qLZMKpWsjk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi merm -- 6 Kasım 2013; 16:55:25 >
  • Birinci şartınız ESP olsun bence. Annelerimiz kıymetli.
  • merm M kullanıcısına yanıt
    Honda Jazz 2015'te gelecekmiş
  • tamtak T kullanıcısına yanıt
    Fiesta ve Corsa arasında kalır ve donanım zenginliğini de düşünerek , biraz daha indirimle ve ilk taksit MTV den de kurtararak, Ocak 2014 te Fiesta sahibi olurdum .
  • nihilist76 kullanıcısına yanıt
    Söyleyeyim:
    Anneler küçük ister, ekonomik ister. Ne istemez: gaza basmak, sürüşten keyif almak, arabayla hava atmak...
  • tamtak T kullanıcısına yanıt
    benim bildiğim hala bulunabiliyor
  • Listedekilere ek olarak Skoda citigo...
    Donanım olarak hayli dolu... Ama boyut olarak gidip görmeniz lazım... vw up! altyapısında bir araç... otomatik vites versiyonu (ASG) 34.700 tl kampanyalı fiyatı mevcut.
  • Jazz varken hiçbirini almam
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.