Bildirim
İDEAL GPU SICAKLIĞI NE KADAR
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ben şahsen 65'i geçirmem, fanı da kendim ayarlarım. Ama genel kanı 80 dereceye kadar normal olduğu yönünde.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
65 in altındaysa hep altında kalsın.
65 in üstündeyse çok aşağı inmesin.
65 i attım, bir kritik sıcaklık var, o sıcaklığın etrafında çok dolanmamak gerek, ısınma soğuma döngüsü daha zararlı oluyor.
Çok ısınıp soğuyacağına hep sıcak veya hep soğuk kalsın ama soğuk en iyi durum tabi. -
degerlerin gayet normal, resimde bostaki sicakligi görünüyor, biraz oyun oynada bakalim kac dereceye kadar cikiyor. bosta gtx 770 ile 33-35 derece arasi deger görüyorum, nette takiliyorum pdf okuyorum, müzik youtube vs..
ideal derken, ne kadar soguk o kadar iyi... max i sorarsan ekrankartina göre degisir. ortamala konusacak olursak 80 dereceye kadar problem yok. bazi kartlara 90 da da bisey olmuyor.
gpu bench yapta degerleri buraya koy ona göre bakalim.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X