Şimdi Ara

İdeos x5 ekran tepki sorunu (video)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Şu ana kadar gördüğüm x5 lerin tamamında aynı sorun var. Stock 2.2 ve 2.3.5(b528) güncellemesinde de değişen bir durum olmadı. Üzerine atmel fix kurdum sadece aşırı hassas ekran algısı düzeldi, lag devam ediyor. Bunun bir çözümü var mıdır?

Telefondan yana bir sıkıntım yok fakat sırf bu sorun yüzünden bazen kırasım geliyor aleti. Bazı oyun ve uygulamalar yüksek performansta çalıştığı halde ekran sorunu yüzünden verimli kullanılamıyor ve 400-2000 tl arası bir çok androidli telefon incelememe rağmen bu sorun sadece x5 te var maalesef.

Sorunun daha iyi anlaşılması için galaxy y modeli ile kıyaslama yaptım. Umarım derdimi anlatabilmişimdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre367 -- 2 Temmuz 2012; 7:16:02 >

• Hocam sorun tamamen yazılımsal diye düşünüyorum , arayüzde ki yavaşlık da Huawei launcher kaynaklı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adaşım aynı konuya ben de gıcık oluyorum.babamda ace var, komşuda t20 var onlar bile seri tepki veriyor.ancak sorun yazılımsal.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim ideos x5'imde de aynı durum var. ama beni rahatsız etmiyo.
  • Merhaba öncelikle kilit ekranında takılma sorunu launcher kaynaklı,Galaxy y modelinde dikkat ederseniz arkaplan duvarkağıdı sabit.Ondan dolayı lag olmuyor.Huawei launcher'ında duvarkağıdını sabitleyip istediğiniz kadar widget atın yine dediğiniz gibi bir lag olmuyor ve ideos x5'ede go launcher kurup aynı şartlar altında video çekebilirmisiniz? Çünkü launcher değiştirince sorunlar azalıyor.
  • ben de ics 4.04 yüklü ve üzerinde touchwiz 5 ara yüzünü kurdum sizin bahsettiğiniz yavaşlıktan eser yok. hatta ekranda küçültülmüş halde film izlerken çok rahat bir şekilde menüler arasında geçiş yapıp internete girebiliyorum ve bariz bir yavaşlama da olmadan.
  • telefon almamıs olsaydım bu videoyu izledikden sonra kesinlike baska tellere yoneilirdim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG G2 video oynatilamiyor sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam bu sorun Atmel modelli ekranlarda mevcut,yazılımsal değil. Bu konu XDA da konuşulmuştu zamanında,stockwell ve Blefish bu sorunun donanımsal ve Atmel ekranlarda görüldüğünü yazmışlardı Sanırım sonradan hızlanması parmağınızın yada ekranın ısınmasından kaynaklanıyor.
  • arkadaşlar yazılımsal sorunları cihaza ihale etmeyelim. alttaki videoyu bizzat ben çektim, üzerinde stok b528 yüklü ve 360 launcher teması var. erinmesem ics 4.04'lü halini de videoya çekip koyacaktım ama yerim dar şimdi :) son olarak belirteyim ics li hali çok daha akıcı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mkenans -- 2 Temmuz 2012; 16:22:56 >

• bir kere bu durumun büyük çoğunluğu yazılımdan kaynaklanıyor. yazılım stabil değil.

galaxy y kardeşimde var. oldukça seri bir telefon. çünkü yazılımı on numara. ayrıca ekran çözünürlükleri arasında dağlar kadar fark var. x5 daha fazla güç harcamak zorunda kalıyor ve haliyle gecikme yaşanıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.