Şimdi Ara

ideos x5 kulaklık yeri bozuldu kvk ye vereceğim tavsiye !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar kulaklık takıp herhangi bir şarkı açtığımda ses acayip kötü geliyor hatta gelmiyor. farklı kulaklıklarla denedim aynı sorun var. büyük ihtimal hafif su girdi jack a ve oksitlenmiş olabilir. bakırköy kvk servisine elden vermek istiyorum hızlı olması için. sizin önerdiğiniz bir servis var mı? veya servise verme şöyle hallet diyebilceğiniz bir öneri?

b528 rom orjinal romu kullanıyorum. root lu ancak unroot yapıp mı vereyim sıkıntı olurmu?

Güncelleme:

Bugün aldım telefonumu servisten.
    sorunları:
    -Kulaklıktan çıkan ses bozuk
    -Hafıza kartını görmüyor

Yapılan işlemler:
    -Hafıza kartı bilgisayar ortamında formatlanmadan kullanılmamalıdır. ( Teknolojide son nokta )
    -Belirtilen arızaya rastlanmadı. (Ama düzelmiş kulaklık :D )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istawrit34 -- 31 Temmuz 2012; 16:23:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: istawrit34

arkadaşlar kulaklık takıp herhangi bir şarkı açtığımda ses acayip kötü geliyor hatta gelmiyor. farklı kulaklıklarla denedim aynı sorun var. büyük ihtimal hafif su girdi jack a ve oksitlenmiş olabilir. bakırköy kvk servisine elden vermek istiyorum hızlı olması için. sizin önerdiğiniz bir servis var mı? veya servise verme şöyle hallet diyebilceğiniz bir öneri?

b528 rom orjinal romu kullanıyorum. root lu ancak unroot yapıp mı vereyim sıkıntı olurmu?

unroot yapıp vermen daha iyi olur
  • benim telefonumda aldığım günden beri kulaklıktan çok kötü ses veriyor. sonucu buraya yazarsan sevinirim.
  • Yaparlar merak etmeyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dün itibariyle vermiş bulunmaktayım bakırköy kvk ya. umarım 1 hafta da falan çıkar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.