Şimdi Ara

ideos x5 kullanicilari bi gelir misiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar konu yanlis yerde biliyorum fakat aciliyeti var kusura bakmayin.

Benim ideos x5imde net paketim var, acaba usb ile netbook veya masaustu bilgisayarima baglasam bu neti pcdende kullanabilir miyim?? Lutfen hizli cevap verin cok acil lazim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ekin. -- 26 Mart 2012; 16:04:32 >

• Sanmam, bir fikrim yok ama
  • Dogrudan baglanti ve tasinabilirlik var ayarlarda ordan yapabilirsin
  • Google playde olması lazım wifi hotspot diye arat
  • ayarlar usb/wifi tethering

kablosuz modem olarak bile kullanabiliyon
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ekin.

Arkadaslar konu yanlis yerde biliyorum fakat aciliyeti var kusura bakmayin.

Benim ideos x5imde net paketim var, acaba usb ile netbook veya masaustu bilgisayarima baglasam bu neti pcdende kullanabilir miyim?? Lutfen hizli cevap verin cok acil lazim

Yavrum , ayarlars gir
    İnterneti paylaştırma özelligi varsa vardır.

Not : iphone 4 kullnurm
  • Böyle birşey gerçekten mümkünmü
  • Ayarlarda kablosuz özelliği ve ağlara gir orda dogrudan ve taşınabilir falan yazıyo oraya gir usb bağlantısı seçeneğide var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Law Abiding Citizen -- 26 Mart 2012; 16:17:29 >
  • oha heralde mümkün. konudakiler mağara yav
  • 6600'ı bile zamanında modem olarak kullanmıştım mümkündür yani.senin telefonunu tam bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Law Abiding Citizen

Ayarlarda kablosuz özelliği ve ağlara gir orda dogrudan ve taşınabilir falan yazıyo oraya gir usb bağlantısı seçeneğide var

Yapiyorum ama ag baglantisi uzerinde ucgen oluyor internet olmuyo yani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Ayarlarda kablosuz özelliği ve ağlara gir orda dogrudan ve taşınabilir falan yazıyo oraya gir usb bağlantısı seçeneğide var

Ben öyle oluyo diye biliyodum ama denemedim hiç. Genelde onun bi altındaki seçenek var onu işaretleyip telefonu modem gibi kullanarak laptop tan wifi ile giriyorum şuan da öyle girdim ama usb ile denemedim daha önce.
  • Arkadaşlar cevabı vermiş zaten,konuya uğrasan 5 saatte anca cevap alırdın.
  • quote:

quote:

quote:

Ben öyle oluyo diye biliyodum ama denemedim hiç. Genelde onun bi altındaki seçenek var onu işaretleyip telefonu modem gibi kullanarak laptop tan wifi ile giriyorum şuan da öyle girdim ama usb ile denemedim daha önce.

Hocam simdi kabloyu cikarip kablosuz olarak girmeye calistim ama yine ucgen var :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam simdi kabloyu cikarip kablosuz olarak girmeye calistim ama yine ucgen var :(

Valla hocam bende gayet normal giriyo ama bilemedimki sizde neden olmadı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Law Abiding Citizen -- 26 Mart 2012; 17:25:35 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.