Şimdi Ara

İdeos x5 mavi ekran sorunu çözümü.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Bu gün mevzu başıma geldi. denemediğim çözüm kalmadı.en sonunda konuya bataryayı çıkararak çözüm buldum. konuyla alakalı çok mağdur insan var. pembe ekranda açılabiliyorsa sorun yok. zaten mantıken donanım arızası olmadıktan sonra telefonun ölmemesi lazım ama çözüm üretemeyip kvk'ya telefonunu veren çok insan var. ben ilerlediğim adımları yazayım .Herkese çözüm olmaz belki ama kimin işine yararsa. ( Açılmayan makineler için kendi sorumluluğunuzda deneyebilirsiniz. )Öncelikle orjinal rom sd kartta bulunsun(dload klasörünün altında) ben kartı formatladım ve başka hiç birşey bulundurmadım. Sonrasında pembe ekranla telefonu açıp bilgisayara bağladım buradaki tüm dosyaları sildim( bu sorun açabilir ama başka çarem yoktu). netten bulduğum recoveryi ve boot imaj dosyalarını telefonun içindeki alana attım. (2 gb lık alan değil, küçük olan kısım.)sonrasında bataryayı çıkarttım ve güç kablosunu taktım. ilk denemede ses açma kapama ve açma tuşunun üçüne basınca açılmadı ama tekrar kapatıp kabloyu çekip taktım. bu denemede sd kart update i direk başladı. Batarya tanımama gibi bir sıkıntı var sanırım. çok enteressan umarım birilerine faydalı olur. zira çok fazla çaresiz insan var nette. Soru varsa yardımcı olmaya çalışayım.

• eline sağlık mutlaka işine yarayacak olan vardır
  • bu olay benimde başıma geldi , cwm den yanlışlıkla format boot dedim ve boot dosyaları silindi +- ve güç tuşlarına beraber bastığımda pembe yerine mavi ekran geldi ve romdan roma korkusuzca atlayan ben ilk defa ozaman yusufladım, biraz araştırıp forumda pembe ekran dosyalarını buldum ve yerine kopyaladım daha sonra cwm yi yükledim ve mavi ekrandan bu şekilde kurtuldum.
  • Pembe ekrana giriliyorsa kurtulur telefon beta 2 kullanirken banada olmustu pembe ekrana girip daha onceden yedegini aldigim image dosyalarini atip yeniden baslattigimda telefon duzelmis bir sekilde acilmisti pembe ekran candir :-)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 82sekko -- 10 Nisan 2012; 22:40:41 >
  • Oldu valla :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mavi81 -- 11 Nisan 2012; 2:36:33 >
  • Arkadaşlar mavi ekrandan kurtuldum simdide orjinal rom kuramıyorum forumberin verdiği yolu denedim hatta yeni konu açtım orda detaylı anlattım yardımlarını bekliyorum
  • Bu olay DZO ICS de olmaz herhalde çünkü pembe ekran yok,başka çözüm var mı ıcs için
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung laptop mavi ekran sorunu
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: sile

Bu olay DZO ICS de olmaz herhalde çünkü pembe ekran yok,başka çözüm var mı ıcs için

pembe ekran ile ICS nin herhangi bir bağlantısı yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.