Şimdi Ara

Idle Master [ANA KONU] | Zaman Harcamadan Kart Düşürün ve Para Kazanın (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
662
Cevap
51
Favori
97.570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar böyle fırsatlar 2 ay sürmez. Google'a "46 games 1$" yazıp ilk siteye girerseniz 13 martta kampanyanın bittiğini görürsünüz.

http://www.pcgamer.com/bundle-stars-dollar-ultra-bundle-packages-46-games-for-1/
  • quote:

Orijinalden alıntı: VYC Majoris

Arkadaşlar böyle fırsatlar 2 ay sürmez. Google'a "46 games 1$" yazıp ilk siteye girerseniz 13 martta kampanyanın bittiğini görürsünüz.

http://www.pcgamer.com/bundle-stars-dollar-ultra-bundle-packages-46-games-for-1/

Mesaj tarihine dikkat etmemişim kusura bakmayın hocam :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ArchiSteamFarm'da master acc ayarladım chat ekranından botu yönetebiliyorsun ve en güzeli chat ekranından steam game kodunu gönderiyorsun otomatik oyunu kütüphaneye ekliyor master acc trade teklifinde bulunursa otomatik tradeyi onaylıyor gift takaslarını kabul ediyor multi acc aynı anda çalışıyor 3 tane accı aynı anda çalıştıyorum şuan. Daha pek çok ayrıntısı var yavaş yavaş çözüyorum.

ArchiSteamFarm bu işin cidden masteri

Bir tek birebir kart takası kaldı onuda ayarlamayı başarırsam bir rehber hazırlayabilirim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • BarbaraPalvin kullanıcısına yanıt
    5$ biraz fazla hocam aynı paraya 40 tane set almak daha iyi ben aldıgımda 3$ fiyatı yükseltmişler https://www.plati.com/itm/cards-for-steam-5-cards/2294798?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismailbbyigit

quote:

Orijinalden alıntı: pphammer

quote:

Orijinalden alıntı: Fraulein

quote:

1 dolara 26 oyunu aldım.
    idlemasterda 2 saat birlikte rölantide bıraktım.
    sonra 30 dk da 78 kart düşürdüm. 3 kart kaldı.

İnandırıcı gelmedi

26 oyunluk paketi 2 hesabım için 2 kere satın aldım. İki seferde de ortalama 30 dkda 1-2 kart hariç hepsini aldım.

Yapamadığınız yer neresi söyleyin yardım edelim.

Tahminim rölanti seçeneklerini tek tek değiştiriymiyorsunuz.

Bu arada sorayım idlemaster kullanıyorsunuz değil mi?

evet bende onu kullanıyorum ama ben açıp bırakıyorum 2 saat aynı anda rölanti et diyorum sonra tek tek yapıyor baya uzun sürüyor kartların düşmesi yani

Oyunları 2 saat rölanti ettikten sonra idlemaster alt kısma resim gelecek.

İleri tuşuna basıp geç. yuvarlak içine aldım.

Idle Master [ANA KONU] | Zaman Harcamadan Kart Düşürün ve Para Kazanın

1-2 ye düşünce rölanti sıralamasında bir alta geçin.

• Steam Inventory Helper kurun hocam Chrome için. Ben bunu kullanıyorum. Toplu olarak & otomatik satma seçenekleri mevcut. Örneğin ben 150 tane kartı, otomatik satışa koy dedim. En düşük satış 0,20 TL ise, otomatik 0,19'dan falan koydu. 30 TL gibi bir para yapınca 15 yeni oyun daha aldım bundle şeklinde :D Hala 150-200 arası kart mevcut hesabımda.
  • Akşam eve geçince bir görüntü atayım bende nasıl göründüğüne dair. Diğer steam eklentilerini de deneyebilirsiniz.
  • Arkadaşlar, idle master çalışırken steam çevrimdışı yapmamız sıkıntı olur mu ?
  • borealatis kullanıcısına yanıt
    Idle master anlık senin steami de kontrol ettiği için olur.

Archi Steam farmda olmaz. Konsol üzerinden iş gördüğü için.
  • Programın ekran kartlarına zarar verdiği ile ilgili bir tespitim var. Bu konuda sorun yaşayan varsa cevap yazabilirmi.
  • Kart hakkı kalmayınca yeni oyun eklemek zorunda mıyız ? Yani elimizdeki kartların hepsini satsak hepsini baştan düşürüyor mu bu idle master ?

Bir de Loadout adlı oyunda steam kartları var yazıyordu. Oyunu indirdim ama profilden bakınca düşebilecek kart vs görünmüyor neden ?
  • idle master indiriyorum fakat netframework 4.0 kurun diyor. Onu indiriyorum, 4.0 ya da daha üst bir yazılımı zaten kurulu diyor. Aynı hata ile karşılaşan var mı ?
  • Qrkadaşlar 180 tane felan kart hakkım var ama idle master la saat başı belki bir tane felan düşüyor. Sizin rölanti ayarları felan nedir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OzzyCreek

Qrkadaşlar 180 tane felan kart hakkım var ama idle master la saat başı belki bir tane felan düşüyor. Sizin rölanti ayarları felan nedir.

+1
  • İşin ehli olan söylesin ban sebebi olur mu bu uygulama?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İdle master ilk 2 saat beraber rölanti yapın.

1 saatte de tüm kartları düşürürsünüz..

Oyunları 2 saat beraber rölanti ettikten sonra idlemaster alt kısma resim gelecek.

1-2 ye düşünce rölanti sıralamasında bir alta geçin. Bittikçe bir alta geçmeye devam edin.

• quote:

İdle master ilk 2 saat beraber rölanti yapın.

1 saatte de tüm kartları düşürürsünüz..

Oyunları 2 saat beraber rölanti ettikten sonra idlemaster alt kısma resim gelecek.

1-2 ye düşünce rölanti sıralamasında bir alta geçin. Bittikçe bir alta geçmeye devam edin.

Hocam sayenizde hızlı hızlı hepsi bitti, ama bütün kartlar düşmedi neden acaba

• OzzyCreek kullanıcısına yanıt
    Bazen bende de 3-5 kart kalıyor.
  • pphammer kullanıcısına yanıt
    hocam çok teşekkürler , amele gibi sabah bırakıp akşama kadar bekliyordum halletsin diye . bir anda 20-25 kart düştü , şimdi de 3-4 kartım kaldı . tekrardan teşekkür ederim
  • Zevk için, ve korsan kullanmamak için oyuna para veriyorsunuz ama daha sonra bu oyundan kuruşun kuruşunu kazanmak için kart hilesi yapıyorsunuz benim bunu aklım bir türlü almıyor yahu , sırf o kartları düşürmek bile keyif değil mi o oyunlar için...
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.