Yukarıdaki gibi 730 olan kodu idle masterda karalisteye ekle.Tarayıcı üzerinden kolaylıkla bakabilirsin.Yukarıdaki Cs Go steam linki. CS GO: 730 Knight Online: 389430
Bana kart düşmesi için oyun idle edilirken durdurmam veya oyun değiştirmem gerekiyor ondan sonra steamde kart düştüğü gözüküyor.
benimki böyle kaldı çözümü nedir?
Bunu kullananların Steam hesabına herhangi bir zarar gelme ihtimali var mıdır?
Beyler tüm oyunları bulmuyor ne yapmam lazım?
Merhaba bende idle masterde şöyle bir hata oluyor steam açık halde iken steam şu an çalışmıyor diyor lütfen help me
İdle masterı patchle önlediler diye biliyorum eski konu bu
lalale
kullanıcısına yanıt
Yok hocam hala cayır cayır sıkıntı yok
Açık kaynaklı, eğer kodları incelerseniz önlenecek bir durum yok aslında; tek yaptığı oyunu çalışır gibi göstermek. Steam anlık kontrol eklemedikçe (ki ekleyemez) ban riski falan da yok
İndirdim çalıştırdım bakalım kaç kart düşürecek
kullanıyorum 20 lvl den 30 level yapıp 30 levelde sonlandırmaya karar verdim :)
şimdi wallet kazanma zamanı teşekkürler gaben :D
indirimdeyken oyunları 30 krs felan alıp satıyorum kısır döngü :D
Hocam adımları uyguladım, oturum açık ama bende "rölanti" yazıyor başka da birşey olmuyor.
10 level olmak için kaç tane 35 kr luk oyun almak lazım :D
Sabaha kadar 9 oyundan 15 kart düşürmüş iyidir
.
Arkadaslar bu programi kullanmayi dusunuyorum kesinlille ban yeme gibi bir olasilik yok degil mi?
hangi oyunlar kart düşürüyor
Ucuz oyun isteyen arkadaşlar bana ulaşabilir . Elimde bundle fazlası oyunlar mevcut :)
Arkadaşlar merhaba. Idle Master istatistiklerde toplam 17 saat 36 dakika açık kaldığını toplam 1 kart düşürdüğünü söylüyor, aslında 3-4 kart düşürdü gibi steam hesabımı incelediğimde ama yine de gerçekten toplamda kaç tane düşürdü bilmiyorum. Ayrıca VAC uygulaması olan oyunları kara listeye aldım, left 4 dead 2'yi de aynı şekilde, oyun id'si: 550, şu anda da kara listede görüyorum fakat dün akşam saatlerinde bir başladı, sabah 08.30'a kadar yaklaşık 13 saat left 4 dead 2 oynadı. Bunu neden yapabilir? Ayrıca tam ayarları nasıl olmalıdır idle masterın? Daha fazla kart düşürebilmek için?