Merhabalar idm programını yeni kurdum. Sorunum her videoda pencerenin açılması ve indirme başlatılsın mı diye sorması. Bunu nasıl engelleyebilirim? Aynı zamanda "eskimiş google chrome tarayıcısı ilişkilendirmeniz yada google chrome ilişkilendirmesi yüklenmemiş"diyor. Bunu düzeltmem gerekir mi? Bir de alakası var mı bilmiyorum ama idmyi indirdiğimden beri dizimag de rusya üzerinden videoları izleyemiyorum.Ne yapmam gerektiğini söylerseniz sevinirim :)
videoyu izlemek için tıkladığında indirmeyi başlat diye çıkıyorsa sorunun o :) ben chorme kullanmıyorum ama nasıl yapılcağını biliyorum ilk önce chorme gir uzantılar bölümüne gel oradam idm eklentisi olacak onu sil çıkış yapma orada kal sonra idm nereye yüklü ise dosya konumunu aç orada IDMGCExt.crx dosyasını chorme uzantılar bölümüne tekrar sürükle yükle eğer yüklemiyorsa kötü amaçlı yazılım derse chrome da ayarlar > Kimlik avı ve kötü amaçlı yazılımlara karşı korumayı etkinleştir in işaretini kaldırıp tarayıcıyı kapatıp açın aynı işlemleri tekrarlayın :)
hocam idm penceresini aç orada üst menüden indirilenler/seçeneklere tıkla orada tarayıcılar var oradan kullandığın tarayıcının yanındaki tiki kaldır lazım olduğunda tekrar tik at
quote:
Orijinalden alıntı: UNDERGROUND RAP
videoyu izlemek için tıkladığında indirmeyi başlat diye çıkıyorsa sorunun o :) ben chorme kullanmıyorum ama nasıl yapılcağını biliyorum ilk önce chorme gir uzantılar bölümüne gel oradam idm eklentisi olacak onu sil çıkış yapma orada kal sonra idm nereye yüklü ise dosya konumunu aç orada IDMGCExt.crx dosyasını chorme uzantılar bölümüne tekrar sürükle yükle eğer yüklemiyorsa kötü amaçlı yazılım derse chrome da ayarlar > Kimlik avı ve kötü amaçlı yazılımlara karşı korumayı etkinleştir in işaretini kaldırıp tarayıcıyı kapatıp açın aynı işlemleri tekrarlayın :)