Şimdi Ara

IE 7 yi kullanamıyorum hata veriyor. Yardım lütfen..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar arkadaşlar, IE 7 kullanıyorum ve maalesef IE7 de sayfa açamıyorum. Sürekli olarak hata veriyor ve sayfayı kapatıyor. IE7 yi silip IE 6 kurdum olmadı. IE7 yi yeniden kurdum yine olmadı. Bu sorunu aşmama yardımcı olursanız sevinirim.
    Hata rapotunu görüntülediğimde ModName: hostie.dll şeklinde de garip bir dosya adı görüyorum. Belki sorunla alakalı bir veri değil bu dosya adı ama yine de yazayım dedim. Yukarda anlattığım soruna yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum.

• Bu konuda yardım alacağım kimse yok mu? :(
  • C:\Program Files\Zango\bin\10.0.370.0\HostIE.dll
    Dostum virus kapmissin, sanırım. Online olarak bilgisayarını tarattırarak problemi çözebilirsin. Ücretsiz PC güvenlik taraması Windows Live OneCare güvenlik tarayıcısı, bilgisayarınızın sağlığını güvence altına almaya yardımcı olacak şekilde tasarlanmış ücretsiz bir hizmettir. Virüsleri tarayın ve silin. Sabit diskinizdeki çöplerden kurtulun. Bilgisayarınızın performansını artırın. "Windows Live OneCare güvenlik tarayıcısı" burada

SuperAntispyware Free Edition 4.0.1154
    http://www.filehippo.com/download_superantispyware

NOD32TR
    http://www.nod32.com.tr/download/bireysel.asp güncelledikten sonra güvenli modda taratınız.. Bunlarda önerdiğim virüs koruma yazılımları...

• Tamam işte Firefox'a geçmemen için hiçbir sebep kalmamış...
  • firefox3.0 kullanıyorum vistada ama firefox flashla çakışıyo o yüzden bi şey izleyemiyorum bende kaldırdım niye acaba böle yapıyo.
  • IE 7 nin sorunsuz çalışması için PC nizde yüklü Windows işletim sisteminin LİSANSLI olması gerekir. Aksi takdirde SATIR HATASI verip kilitleme yapar.
  • Nasıl Flashla bişey izleyemiyorsun ya.BFirefox un tek arızası download yöneticileriydi,bazen da java gerektiren uygulamalarda takılıyordu.Artık o sorunlar da kalktı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AC Kiriklar -- 17 Temmuz 2008; 20:06:00 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.