Şimdi Ara

İE de sorunum var yardım edin LÜTFEN dostlarım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba dostlarım öncelikle herkese sorunsuz bir zaman diliyorum. Ben dükkana ADSL bağlattım . Önceleri Dial-up la giriyordum sorun yoktu ie de şimdi bir de Avast antivirüs kurdum. Fakat bu sefer ie de şöyle birşeyler oluyor . Mesela yahoodan mail hesabımı açıyorum fakat silemiyorum. Gmail den açıyorum fakat silemiyorum. aynı şekilde msn programından mail tuşuna basıyorum hotmail sayfası açılmıyor. status barda da Bitti yazıyor. Bunun nedeni Avast tan olabilir mi öyleyse nasıl iptal edebilirim. Teşekkürler iyi çalışmalar

• o avasttan değil de java eksikliğinden gibime geldi.www.java.com'a gir javayı indir 14-15 mb. ayrıcawww.macromedia.com dan flash player'ı ve shockwave'i de indir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faati2222 -- 11 Şubat 2006 12:36:31 >
  • bazı sitele girip girmemesi modem ayarlarından kaynaklanıor firewall ı kapatıp dene birde DNS ayarlarının otomatik olmasına dikkat et..
  • javalar var da neden böyle olmuyor bir de herhangi bir ie açsam active falan yazıyor izin veriyor musunuz yazıtor
  • şu an bu mesajı da firefox tan yazıyorum. bir de yeni bir ie açıyorum böyle bir yazı çıkıyor .

"Bu sayfadaki bir ActiveX denetiminin çalıştırılması, sayfanın diğer kısımları için güvensiz olabilir. Çalıştırılmasına izin veriyor musunuz?"

herhangi bir form dolduracağım mesela açmıyor
  • Active X denetimini kurman gerekeyi dostum bunu görüntülemen için..Explorer'da bu kurulu olmadıında yukarda yazı yazıyo Active x denetimini yükle diye ama firefox'ta bilmiorum..güvenlik seviyeni düşür istiosan öle bi dene..
    quote:

Orjinalden alıntı: rhesus_robin

şu an bu mesajı da firefox tan yazıyorum. bir de yeni bir ie açıyorum böyle bir yazı çıkıyor .

"Bu sayfadaki bir ActiveX denetiminin çalıştırılması, sayfanın diğer kısımları için güvensiz olabilir. Çalıştırılmasına izin veriyor musunuz?"

herhangi bir form dolduracağım mesela açmıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.