Şimdi Ara

İett otobüsü kaza

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese iyi forumlar. Geçtiğimiz cuma günü maalesef İETT otobüsüyle çarpıştık. Gelen trafik ekibi hatayı bende buldu. Aracın şoforüyle irtibat halindeyiz. Araç yapılmış vaziyette garajda beklediğini söyledi. Şimdi arkadaşlar etraftan duyuyoruz bu yattı parası gelir kaybı parası vs. Ben birkaç kişiye durumdan bahsettim. 50ye50 evine ihtar gelir yattı parası sefere çıkamadığı gün kadar gelir kaybı vs talep ederler şeklinde. Diğer yarı kısım ise böyle birşeyi ödemeyeceğini varsa bile sigorta şirketi öder gibisinden yorum yaptılar. Böyle bir olay yaşamış fazla insana da denk gelmedim açıkçası. Özet olarak sorum şu. Bu kazadan sonra benden sigortanın vereceği para dışında yattı parası, gelir kaybı parası veya herhangi bir ücret talep ederler mi?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Taksiciler genelde hukuk firmaları üstünden istiyor böyle birşey kasko varsa karşılar sanırım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emekkk kullanıcısına yanıt
    Kasko yok maalesef. Zorunlu trafik sigortası var. Şöyle ki aracın hasarını net bir şekilde karşılayacaklar. Ancak yattı parası vs gibi saçma sapan bir şey hakkında kesinlik bulamıyorum.

• canerx1 C kullanıcısına yanıt
    Yazı gelirse noterden vs tebligat zamanını geçirmeden itiraz etmek gerekiyor sanırım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Emekkk kullanıcısına yanıt
    Şoförle konuştum. Böyle bir şeyin olacağını sanmadığını herhangi bir ücret ödemeyeceğimi düşündüğü söyledi. Kesin bir bilgi yok ama.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Trafik Kazası
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.