Şimdi Ara

iftiraya yanıltmaya hayır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

klonajinsky
    Binbaşı
    21 Ağustos 2005, 13:57:25

nakka denen şahıs benimle olan tartışmasında bana hakaret ettiği için uzaklaştırma aldı.daha sonra herzaman yaptığı gibi fake nicklerle (şu en sevilen üye vs. gibi anketlerde kendine oy kullanıp 1. yaptığı nickleri) gelip tekrar sataştı.bu nickleri tek tek yönetime bildirdim ve kontroller sonucunda hepsininde nakkaya ait olduğu anlaşıldı ve silindiler.nakkanın cezası ise uzatıldı.ne tesadüftür ki şimdide bana durup dururken sataşan 1-2 postlu üyeler (somebody,malmüdürü vs.) türedi.foruma gelir gelmez bana sataşmaya başlayan bu üyelere sesleniyorum.bu ne kindir?bu ne nefrettir?anlayabilmiş değilim.

http://forum.donanimhaber.com/m_3809982/tm.htm

ne alaka varsa nakka denen bir üye ile beni irtibatlandıran bu klonajinsky denen üyeyi hepinizin huzurunda şikayet ediyorum.ben başlıbaşına bir üyeyim ve kimseyle alakam yoktur.dediği gibi yönetimden veya başka yerden kimse bana nakkanın sahte nikisiniz deyip silmediği gibi böyle bir uyarı yapmasına da gerek yoktur.ben ailemin yanında balatta kendimize ait cafeyi işletiyoruz (normal cafedir) babamın yanında yardımcı oluyorum ve masamızda netten burayı keşfedip kaydoldum.liseyi bitirdim boşta geziyorum bu senede üniversiteyi kazanamadım ya dersaneye gideceğim veya babamın yanında kalacağım. bu kadar birini sahtecilikle suçlamak kolaymı bu forumda ve yapanın yanına karmı kalır burada bilemiyorum.burada herkes böylemi nasıl oluyor anlamadım.kaldıki kesinlikle ona ne sataştım nikini bile hatırlamıyorum bu arkadaş bu kadar alınganmı ne yazdığımı ona dahi hatırlamıyorum.

BÖYLECE OLUR OLMAZ ŞEKİLDE NİKİMİ BURAYA ORTAYA ATARAK BENİ KÜÇÜK VE SAHTE GÖSTEREN BU ARKADAŞI SİZİN HUZURUNUZDA ŞİKAYET EDİYORUM GEREĞİNİN YAPILMASINI HERKESTEN RİCA EDİYORUM.

• walla ben bu tur seyler ile ilgilenmiyorum yok post olayı yok puan olayı fake nick olayı vs. vs. gereksiz seyler
  • dünta fani öpüsünde barısın
  • küsen yok arkadaşım kimseyle birşeyim yok havadan nem kapıp bu arkadaş kimle sorunu varsa hemen önüne gelene sen şunun sahte niksin demek ayıptır.bu niki bulmak için ben azmı zaman harcadım güzel bir nik olsun diye belki onlarca isim arasından bunu sevdim ve kaydoldum.bu niki o kadar sevdimki sanki gerçek adım gibi. hatta benzeri çıkar diye ödüm kopmuştu çıkmayınca ne kadar sevindim bir bilseniz.şimdi bir çırpıda bu kadar hevesi tuzla buz etmek revamı burda yöneticiler vardır mutlaka görsün ve beni duysun istiyorum bunu demesi ayıp.bu kadar kolaymı birini sahtecilikle suçlamak. mahkemede bile herşey delil olmuyor ya. bizim kafenin bir sorunu olmuştu biz haklıydık karşı taraf resim falan sundu mahkeme delil kabul etmedi beraat ettik. burda her yeni üye zan altına sokuluyor bu ne demek

• Ben hadiseyi yakından izledim o arkadaşta önüne geleni nakka sanıyor heralde adam şizofren olmuş sanırım sokakta gördüğü kişileri de nakka sanacak
  • evetya adoniss arkadaş şu nakka olayı nedir bir anlatsan ne iştir bu forumda.hevesle girdik başımıza neler geldi. insan o kadar bozuluyorki yolda polis bile sizi çevirip birine benzetse bozulursunuz.insan kendine en önemlidir bu arkadaş kendimi yani beni inkar ediyor o kadar bozuluyorumki hemde sevdiğim nik olmasa Allah kahretsin deyip başka nik alacağım ama nikime kıyamıyorum ki.

• quote:

Orijinalinden alıntı: Petrucci

Kızmasın ama Klonajinsky'ninki hakikaten iftira olmuş. Böyle bir şüphesi varsa yöneticilere bildirmesi gerekirdi. IP'ler aynı çıkarsa da Nick'leri verilen yeni kullanıcılar banlanır olur biterdi. Bu tür olaylar foruma taşınmamalı.
    sağol ya arkadaşım. imzamdada meşhur bir şarkınının ismi var.nikimi o kadar seviyorumki kalksın biri senin hakkında dedikodu yapsın beni yok saysın eğer burda yöneticiler varsa bunu yapana kar bırakmamalılar bendeki moral bozukluğunu manevi yönden ne kadar tahrip oldum düşünebiliyormusunuz çok kötü bir olay.adam yazmış gitmiş onun kaybedeceği birşey yok biriyle sorunu var iftirasını atmış gitmiş varsa yoksa sen uğraş eğer buranın yöentimi buna sessiz kalmamalı birini sahtesin demek bu kadar kolaymı ortaya atmak.
    ya gerçekten elim ayağım titriyor. olmaz böyle saçmalık yahu.

• bu forumda gereksiz veya haksız yere kişilik haklarını küçük düşüren alenen suçlayıp sahtekar diyene yaptırım yokmu bu kadar başıboşmu burası yoksa bu iş önemsizmi görülüyor herkes diğeri hakkında illa eşek at demesimi gerekir buda bir suçlama değilmi.üstelik daha yıpratıcı ve suçlayıcı ve kalıcı.

YÖNETİME YALVARIYORUM LÜTFEN BU STRESTEN ÇATLAMAK ÜZEREYİM SESİMİ DUYUNNN
  • quote:

malmüdür:

ya şimdi bu ne demek özürden döndünmü ben de özür dledim.bana sen başkası diyerek iftiira ve suçlama yapıyorsun bu doğrumu yok ÜYELİĞİ silindi falan deyip yanıltıyorsun niye silinsinki normal üye olmak kusurmu ben kimsenin değilim diyorum ortaya insanlar görüyor.başkası değilim daha kaç kere demem gerekir tanıyorsan kimliğimi ortaya koy hangi lisede okuduğumu hangi fabrikada staj yaptığımı adımı tc kmilik nomu baba adımı söyle dedim söylemedin ama düzeltecek birşey yok deyip sen nakkamı nedir odur diyerek bana şantaj ve iftira atıyorsun bu moral ve duygu ile forumda nasıl durabilriim. HERKES DUYSUN VE HAKEM OLSUN NELER OLUYORDA BU ARKADAŞ ÖZÜR DİLEDİĞİ BENDE DİLEDİĞİM HALDE İDDİASINDAN VAZGEÇMİYOR MORAL SIFIR DURUMDAYIM YARDIMCI OLUN ARKADAŞLAR

Bu malmüdürünün bir yazısı. Somebody ile ne kadar benzerlik gösterdiğini farketmişsinizdir.

Pazar gecesi canım sıkıldı cok nadiren ugradıgım konu dışına biraz gülerim diye ugrıyayim dedim. Bu konu dikkatimi cekti. Can sıkıntısından biraz kurcalıyım dedim alakalı oldugu konularada baktım. Ve bu konuyla alakalı hiçkimseyi tanımıyorum sadece dısardan yorum yapıyorum. Nakka olayınıda gormedim.

Malmüdür arkadasımızla somebody arkadasımızın bircok ortak yönü var.

1. ikiside Klonajinsky acıklamasına ragmen kendilerinin fake oldugunun iddia edildiğini öne sürüyorlar. Ve olayı büyütmek için ellerinden geleni yapıyorlar.

2. İkiside mesajlarının cogunda Klonajinsky nin ceza alabilmesi için ellerinden geleni yapmıslar, hatta bu olay duygu sömürüsüne kadar varmış. Bunun arkasında sanki bilinclice yapılan birşey var gibi.

3. Yazım şekilleri ve üslüpları inanılmaz birbirine benziyor. Aglama smileyleri, ne kadar moral olarak bozulduklarını soylememeri hersey ikisindede birbirini tutuyor.

4. Foruma 1 gün arayla kayıt olmuslar. ID leri birbirine cok yakın. Ve asagı yukarı iki nickde aynı tür konulara girip yorum yapmıs. Ama ortakyanları kaydolduklarından beri en cok bu konu etrafında dönüyor olmaları.

5. ikiside noktalardan sonra küçük harfle yazısına baslıyor. Boldu kullanma tarzları birebir. Kullandıkları font boyutlarına bakın yazarken. Kızdıklarında, yada aglama smileylerini koyduklarında ikiside aynı font boyutunu kullanmıs. Default değil.

Bunların herbiri tekbasına böyle bir suclama yapmaya yetmiyebilir. Ama hepsi bir araya toplandıgında durum değişiyor, bence bu malmüdürü ile somebody aynı kişiler. Bu demek oluyorki ikiside yalan söylüyor, bu yüzden nakka olmalarıda cok büyük bir ihtimal. Ip meselesi biraz bilgisayar bilgisi olan için cok kolay çözülebilir. Bir firefox bir IE kurulu olur makinanda birine proxy girersin olur biter.

Burada insanları aptal yerine koymaya çalışarak, yardım cagrılarıyla duygu sömürüsü yaparak, bu kadar histerik davranarak ne yapmaya calıstıgını anlayabilmiş değilim ama galiba ya problemli birisin yada bir çocuksun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KuarkServerSystems -- 21 Ağustos 2005, 20:57:36 >

• kardeş aynı kişi olmalarını bilmiorm ama "malmüdürü" denen kişi kabul etmemine ragmen kesinlikle FAKE..yeni üye oldugunuz zamanları hatırlayın..5-6saat boyunca online olup bu topic senin o topic benim koşturup durmuymuştunuz ve her topige de msg atmışmıydınız...
  • quote:

Orijinalinden alıntı: MuratOzsay

quote:

malmüdür:

ya şimdi bu ne demek özürden döndünmü ben de özür dledim.bana sen başkası diyerek iftiira ve suçlama yapıyorsun bu doğrumu yok ÜYELİĞİ silindi falan deyip yanıltıyorsun niye silinsinki normal üye olmak kusurmu ben kimsenin değilim diyorum ortaya insanlar görüyor.başkası değilim daha kaç kere demem gerekir tanıyorsan kimliğimi ortaya koy hangi lisede okuduğumu hangi fabrikada staj yaptığımı adımı tc kmilik nomu baba adımı söyle dedim söylemedin ama düzeltecek birşey yok deyip sen nakkamı nedir odur diyerek bana şantaj ve iftira atıyorsun bu moral ve duygu ile forumda nasıl durabilriim. HERKES DUYSUN VE HAKEM OLSUN NELER OLUYORDA BU ARKADAŞ ÖZÜR DİLEDİĞİ BENDE DİLEDİĞİM HALDE İDDİASINDAN VAZGEÇMİYOR MORAL SIFIR DURUMDAYIM YARDIMCI OLUN ARKADAŞLAR

Bu malmüdürünün bir yazısı. Somebody ile ne kadar benzerlik gösterdiğini farketmişsinizdir.

Pazar gecesi canım sıkıldı cok nadiren ugradıgım konu dışına biraz gülerim diye ugrıyayim dedim. Bu konu dikkatimi cekti. Can sıkıntısından biraz kurcalıyım dedim alakalı oldugu konularada baktım. Ve bu konuyla alakalı hiçkimseyi tanımıyorum sadece dısardan yorum yapıyorum. Nakka olayınıda gormedim.

Malmüdür arkadasımızla somebody arkadasımızın bircok ortak yönü var.

1. ikiside Klonajinsky acıklamasına ragmen kendilerinin fake oldugunun iddia edildiğini öne sürüyorlar. Ve olayı büyütmek için ellerinden geleni yapıyorlar.

2. İkiside mesajlarının cogunda Klonajinsky nin ceza alabilmesi için ellerinden geleni yapmıslar, hatta bu olay duygu sömürüsüne kadar varmış. Bunun arkasında sanki bilinclice yapılan birşey var gibi.

3. Yazım şekilleri ve üslüpları inanılmaz birbirine benziyor. Aglama smileyleri, ne kadar moral olarak bozulduklarını soylememeri hersey ikisindede birbirini tutuyor.

4. Foruma 1 gün arayla kayıt olmuslar. ID leri birbirine cok yakın. Ve asagı yukarı iki nickde aynı tür konulara girip yorum yapmıs. Ama ortakyanları kaydolduklarından beri en cok bu konu etrafında dönüyor olmaları.

5. ikiside noktalardan sonra küçük harfle yazısına baslıyor. Boldu kullanma tarzları birebir. Kullandıkları font boyutlarına bakın yazarken. Kızdıklarında, yada aglama smileylerini koyduklarında ikiside aynı font boyutunu kullanmıs. Default değil.

Bunların herbiri tekbasına böyle bir suclama yapmaya yetmiyebilir. Ama hepsi bir araya toplandıgında durum değişiyor, bence bu malmüdürü ile somebody aynı kişiler. Bu demek oluyorki ikiside yalan söylüyor, bu yüzden nakka olmalarıda cok büyük bir ihtimal. Ip meselesi biraz bilgisayar bilgisi olan için cok kolay çözülebilir. Bir firefox bir IE kurulu olur makinanda birine proxy girersin olur biter.

Burada insanları aptal yerine koymaya çalışarak, yardım cagrılarıyla duygu sömürüsü yaparak, bu kadar histerik davranarak ne yapmaya calıstıgını anlayabilmiş değilim ama galiba ya problemli birisin yada bir çocuksun.
    arkadaşım neler diyorsun ben yaşımı söyledim diğer kişiyi tanımam ama bilgisayarda fena değilimdir. bir ara bilgisayarcıda çalıştım tecribem vardır fatihte istanbul bilgisayarda çalıştım sahibi gürsel bey beni iyi tanır.orada ayrıca netcafede açıldı bir müddet ordada çalıştım sonra babam dedi yanımda dur öyle.yani buraya yeni geldiysek herkes aptalcamı yaşıyor insanlar sadece buradamı bilgi sahibi oluyorlar burası nedir okul falanmıki yok bunu nasıl yapmış onu nasıl yapmış diyorsun.kendimizce bilgimiz vardır merak etme.o şekilde bakarsan benim yazı stilime uyan herkesi aynı fiye suçlarsın bu nasıl mantık.ona bakarsan dediğin gibi yazı stili kolnajinskyi de aynı stil gibi dikkat ettim o halde ben aynı zamanda o sayılrıım.iyi mantık sen devam et.şimdi eve gitmem lazım.

• demekki siz ağlayan her çocuğu aynı sesi çıkarıyor diye aynı aileden sayacaksınız.bazı insanlar tepkilerini benzer verebilir ki malmüdürü dediğiniz kişide aynı şekilde sıkışmış onu anlıyorum buradan.dedktif gibi kaç tane a kaç tane b kullandığımıza baksaydınız iyi olurdu belki daha benzer şeyler çıkardı.gerçi herkes kendini savunurda banada laf gelmiş onun için dedim. bakın şimdi çıkıyorum eve gidecem bana mesaj atarsanız cevap veremem başka türlü anlamayın.ok mi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.