Şimdi Ara

Igor Tudor'dan istifa açıklaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Galatasaray teknik direktörü Igor Tudor, UEFA Avrupa Ligi'nde Östersunds ile oynayacakları rövanş maçı öncesinde iddialı açıklamalarda bulundu ve istifa sorusuna yanıt verdi.

Galatasaray’ın bu turu geçeceğini vurgulayan Hırvat çalıştırıcı, “Yarın maçın 2. yarısı oynanacak. Taraftarımızın desteği olacak. Bir an önce maç saati gelsin istiyoruz. 2-0 kaybetmiş olabilirz ama 4-0 da kaybetmiş olsak yine takıma inancım tam olacaktı. Fiziksel olarak daha iyi bir takım göreceksiniz. Taraftarlarımızı ve gazetecileri anlayabiliyorum ama bu 7 günlük süre, benim için çok önemliydi. Daha önce de belirttim. Bir oyuncudan tam verim alabilmek için 6 haftalık bir süreç ve 4 tane maç yapması gerekiyor. Dün antrenman öncesi oyuncularıma da söyledim. Onlara taktik olarak her şeyi anlattık ama yarın asıl önemli olan sahaya yürek ve karakter koymak olacak. Oyuncularımdan yüzde 1 milyon eminim ki, yarın turu geçen takım biz olacağız” diye konuştu.

“GALATASARAY’IN AVRUPA DIŞINDA KALMASI KABUL EDİLEMEZ”

Yarın ofansif olarak çok farklı olacaklarını söyleyen Tudor, “Belhanda’nın durumu bugünkü antrenmandan sonra belli olacak. Gomis de daha yeni geldi, 2 haftadır bizimle. Taraftarlarımızdan ricam, oyuncularımıza karşı bir kredimiz olsun, sezonu çok erken açtık. Çok önemli bir maç. Baskı bu işin doğasında var. Biz Galatasaray’ız. Galatasaray gibi bir camianın Avrupa dışında kalması kabul edilemez. Bizden daha küçük bir kulüple oynuyoruz. Bu maçları 1 ay önce oynasaydık, belki de ilk maçtan işi bitirebilerdik. Rakibimiz çok kuvvetli, onlara büyük saygı duyuyoruz. Östersunds beraber oynayan ve organize bir ekip. Ancak bu turu biz geçeceğiz” dedi.

“Olası bir elenme sonucu istifa edecek misiniz” sorusuna da cevap veren Igor Tudor, “Daha sezon başlamadan istifa etmemi mi istiyorsunuz? Ben sorumluluktan kaçan bir hoca değilim. Sorumluluk alırım” şeklinde konuştu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Graviton G

yüzsüz köpek bu ya

Niye yüzsüz köpek olsun ki? Arkadaş ben de sevmiyorum Tudor'u ama o kadar da değil. Muhabir bozuntusu gelip resmen kasıtlı soru soruyor. Eğer elenirsek maçtan sonraki basın toplantısında sorulur bu soru. Böyle satılmış adamlara prim verip de ne olursa olsun Galatasaray hocası olan adamı bu adamların önüne atamayız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu takım ne hocalara ne süreler boyunca katlandı.

Bu zamana kadar istediğimiz sonuçları almamış olması alamayacağı anlamına gelmez.

Destek vermekten başka çaremiz şuan için olmadığına göre lütfen biraz arkasında durun şu adamın.

Lucescu falan gelmeyecek, Fatih Terim de gelmeyecek.İstediğiniz kimse gelmeyecek takımın başına şunu anlayın artık.

Bu adam, maşa olmadan bir şeyler başarabilirse o zaman zaten bizi 10 yıl götürür.

Birazcık inanın, sadece biraz.
  • Olay Tudor değil şunu hala anlamadınız. Lucescu vb. gelsede bu takımı öyle kısa sürede düzeltemez. Ben Sneijder'i istemediğini de düşünmüyorum hocanın. Yönetim Tudor'a bu konuda baskı yaptı bence. Tudor'dan önce yönetim gitmeli , sonra Tudor'a bakarız.
  • Mitokondri. kullanıcısına yanıt
    Bunlar zaten konuşulan şeyler başkanınızın da aklında elenme durumunda bırak başkanı , siz gitsin diyerek hakaretler edeceksiniz

• Bu istifa etse ne olacak yerine gelen de takımı adam edemez. Yönetim + kan emiciler gitmeden olmuyor

• Uefadan elenirsek istifa falan etmesin zaten. Ama bence sözleşmelere şu şart konulmalı artık; hani şampiyon olma, avrupada maç kazanma gibi bonuslar var ya, aynı onun gibi olsun, mesela avrupa kupasında belirli bir seviyeyi bulamazsa maaşı yarıya insin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fatih Terim Kap Güncellemesi
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu akşam belli olacak kaderi.

• quote:

Orijinalden alıntı: adv11

Bunlar zaten konuşulan şeyler başkanınızın da aklında elenme durumunda bırak başkanı , siz gitsin diyerek hakaretler edeceksiniz

Hocam durum o değil. Durum Avrupa maçı öncesi yapılan bir nevi provokasyon. Elenirse veya elenmezse konuşuruz bunları ama bunun konuşulma vakti maç sonudur.

• Oyunculara gerekli tüm taktikleri verdik , sıra sahaya yürek koyma zamanı demek elenirsek suç oyuncular demektir.. topu oyunculara atmis zaten.

• Mitokondri. kullanıcısına yanıt
    Doğru haklısınız ama Tudor bunlardan etkilenecek biri değil gibi

• Arkadaş benim de çok büyük beklentilerim vardı bu adamla ilgili beklentileri şuan için karşılayamadı. Ancak bir maçla neden istifa etsin? Veya sözleşmeleri var diye başka kulübe gitmeyen futbolculara sövüyoruz hepimiz? Neden? Adam hakkı olanı istiyor diye mi? O zaman sözleşme yapmanın mantığı nedir? Bunlarla böylesine savurgan kontratları yapanların hiç mi suçu yok?
  • Galatasaray seviyesinde bir takim ztn bu turda olmaz, yok ztn tum 2. on eleme takimlarina bakin tek tek mackolikten ben baktim tamimina yakini gs nin U21 takimi bile eler, 3-4 takimida GS as takimi fark atarak eler. Yani su turda GS elenirse var ya Tudoru Dursunu kovmak yetmez hapse fln atmalari lazim. Bu seviye de boyle sanssizlik hatayla elenmek olmaz. Bakin bir maci yenilmis olabilirsin ama tutupta kendi sahanda elenirsen benim futbol hayatimin gordugu resmi maclardaki en buyuk supriz olur.

Insallah GS bi 4-0 4-1 fln la turu gececektir bu aksam.
  • medyadaki bu saçma sorular ilk değil. daha önce de soruldu ve bunu soranlar paralı askerler. Bizdeki yönetim yönetim olmadığı için bu şekilde cesaret alıyor adamlar.
  • İpler Tudorun elinde akşama kadar eleyeceğiz kazanacağız diye söylenip duruyor. Kazanırsak biraz rahat nefes alır yok kazanamaz ise maç sonu istifa açıklamasını yapsın. Ne hocalara katlandık az vefalı olun bla bla diye gelmeyin bana şimdiden yazayım. İşte hendek işte deve ya atlatır ya da toz olur gider.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeasme

Bu takım ne hocalara ne süreler boyunca katlandı.

Bu zamana kadar istediğimiz sonuçları almamış olması alamayacağı anlamına gelmez.

Destek vermekten başka çaremiz şuan için olmadığına göre lütfen biraz arkasında durun şu adamın.

Lucescu falan gelmeyecek, Fatih Terim de gelmeyecek.İstediğiniz kimse gelmeyecek takımın başına şunu anlayın artık.

Bu adam, maşa olmadan bir şeyler başarabilirse o zaman zaten bizi 10 yıl götürür.

Birazcık inanın, sadece biraz.

Bu kadar çaresiz görüntü sergilemeyin, teknik adam değişikliği şu dönemde olursa seni kurtarır yoksa sezon ortasında mourinho gelse fayda etmez.

Sezon ortasında gelen adam diğer teknik adamlara göre düşük kalitede olmak zorunda, bunun üstüne uyum ve futbolcularla takım olma durumu vs vs derken sezon biter hadi baştan...

Biraz inanmak biraz destekle başarılı olacaksa o iş zaten olmaz, Tudor Galatasaray seviyesinde değil inatla arkasında durmak Galatasaray'a zarardan başka bir şey vermez.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mitokondri.

quote:

Orijinalden alıntı: Graviton G

yüzsüz köpek bu ya

Niye yüzsüz köpek olsun ki? Arkadaş ben de sevmiyorum Tudor'u ama o kadar da değil. Muhabir bozuntusu gelip resmen kasıtlı soru soruyor. Eğer elenirsek maçtan sonraki basın toplantısında sorulur bu soru. Böyle satılmış adamlara prim verip de ne olursa olsun Galatasaray hocası olan adamı bu adamların önüne atamayız.

Çünkü yetersiz olduğunu bile bile bir mevkide kalmak istifa etmemek yüzsüzlüktür. Bu adamın td olarak hiç bir olayı yok Galatasaray'ı çalıştırıyor şu şartlarda hemen istifa etmesi gerekir. Ama bu ülkede neredeyse tüm yüksek mevkiler aynı durumda o yüzden size normal gelmesine şaşırmamak gerek, yakışan bu salla. Aynısı diğer yüzsüz Dursun için de geçerli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Graviton G -- 21 Temmuz 2017; 0:39:40 >

• Graviton G kullanıcısına yanıt
    Nerenle okudun bilmiyorum ama önce mesaj tarihine sonra yazdığıma bir daha bakmanı istiyorum.

• Bu boş insanın gönderilmesi gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mitokondri.

Nerenle okudun bilmiyorum ama önce mesaj tarihine sonra yazdığıma bir daha bakmanı istiyorum.

Önce mesaj tarihine sonra mesajına bir daha baktım bir sıkıntı göremedim galiba kafan pek çalışmıyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.