Şimdi Ara

İhbar Mesajı Aldım. Sahte mi Gerçek mi Yardımcı Olur musunuz

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  İhbar Mesajı Aldım. Sahte mi Gerçek mi Yardımcı Olur musunuz

Arkadaşlar şöyle bir ihbar mesajı aldım, sorun yaşadığım eski bir arkadaş var ve kendisi beni korkutmak için bir şeyler yapmaya çalışıyor diye düşünüyorum, bu mesajın sahte mi gerçek mi olduğunu söyler misiniz, emin olmadan birşey yapmak istemiyorum.

• Dava acildiysa e devlete bakin ya da bu e postayi en yakin karola gidip gosterin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • biri iyi dalga geçmiş :)
  • postence kullanıcısına yanıt
    dalga değil kardeşim bana buznu yazan şahıs aklınca benden kurtulmak için beni korkutmaya çalışıyor ama bunları yaptıkça ben daha çok sinirleniyorum:)
  • Kurumların hotmail.com kullanacağını sanmıyorum, özel e mail olmadığı sürece inanma. Hatta sen o elemanı şikayet edebilirsin, sahtekarlık yapıyor.
  • direk git ver polise savciya ihbarin alasini gosterirler :)

• Sizi korkutma ya da dalga geçmek amaçlı gönderilmiş bir mail %100.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Gerçek mi?
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dolandiricilarin isi. Hotmail uzantili adresten sana ihbal gelmez kaldi ki polis kapiya dayanip hakkinda sikayet varsa karakola goturulursun.

• Ahaha devletten kimse sana telefon da açmaz, mesaj da atmaz emin ol. Yapacakları tek şey postayla ihbarname yollamak. Bazen onu da yapmıyorlar . Bu gibi şeylere prim vermeyin.
  • sahte

istersen bir tane de ben yollayayim.
  • Sikayet et ceza alsin

• sahte hocam mahkemeler ergen gibi hotmail kullanmaz itibarı olan gmail kullanır

• Hahahah ergen bebelere bak sen adamları eski bi mevzunuz var hem onun için mahkemeye ver hemde bunları sun savcıya filan görsün bebe kim kimi evinden alıyo ssjsjjsjsj

Birde telefonunuz dinlenmeye başlamış diyor olm adam tecavüz mü etmiş cinayet mi işlemiş terör olayına mı karışmış sayın .. taciz ettiniz akıllı olun telefonunuz dinleniyor

Ya abi ya karşıdaki mal yada çok zeki seni mal yerine koyuyor. Ben olsam dinlemezsen a.... koyım para cezası vermezsen a.... k. diye mesaj atrdım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.