Şimdi Ara

ihs aslaaa

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar son bir kac aydir ihs serverlarinda olusan sorunlar ne yazikki benide vurdu. daha once ihsden pek cok kiside oldugu gibi benimde sorunum yokdu ama son donemde tiklanilip acilmayan baglalnamayan sayfa sorunlari bendede olustu..
    bu sorunlar olabilir yani bazisini tatmin eder devam eder bazisinida tatmin etmez host degistirir.. benim sikintim karsindaki insanlari bu isten anlamiyor sanmalari.
    sitelerimizde yavaslama sorunu basladi. bizde bunu ihs yetkililerine bildirdik. tikliyoruz gec aciliyor dedik. onlarda bize site yapinizdandir felan dediler. bizde bilgi islem yetkililerimize gittik dedik bole bole ne olucak bu is..
    adamlar proglarla isi acikladilar siteye girmeye calistiklarinda ihs server larindan gec cevap geliyor dediler rakamlarla programlarla acikladilar.
    bizde tekrardan ihs yetkililerine sonuclari yolladik bize verdikleri cevap ne mi
    sizden baska sikayet eden yokk
    saka gibi kurumsal sirkete bakin arkadaslar. sonra bunu bir kac forumda paylastik.. anladikki herkesde bu sorunlar olmuyor ama olanlarda var bir forumda ona yakin kisi geri bildirim yapti bendede ayni sorun var dedi..
    simdi siz sansa birakmayin isinizi ve asla ama asla ihs ye bulasmayin aman ha diyimmmmmmmmmmm

• quote:

Orijinalden alıntı: hadibedeli

arkadaslar son bir kac aydir ihs serverlarinda olusan sorunlar ne yazikki benide vurdu. daha once ihsden pek cok kiside oldugu gibi benimde sorunum yokdu ama son donemde tiklanilip acilmayan baglalnamayan sayfa sorunlari bendede olustu..
    bu sorunlar olabilir yani bazisini tatmin eder devam eder bazisinida tatmin etmez host degistirir.. benim sikintim karsindaki insanlari bu isten anlamiyor sanmalari.
    sitelerimizde yavaslama sorunu basladi. bizde bunu ihs yetkililerine bildirdik. tikliyoruz gec aciliyor dedik. onlarda bize site yapinizdandir felan dediler. bizde bilgi islem yetkililerimize gittik dedik bole bole ne olucak bu is..
    adamlar proglarla isi acikladilar siteye girmeye calistiklarinda ihs server larindan gec cevap geliyor dediler rakamlarla programlarla acikladilar.
    bizde tekrardan ihs yetkililerine sonuclari yolladik bize verdikleri cevap ne mi
    sizden baska sikayet eden yokk
    saka gibi kurumsal sirkete bakin arkadaslar. sonra bunu bir kac forumda paylastik.. anladikki herkesde bu sorunlar olmuyor ama olanlarda var bir forumda ona yakin kisi geri bildirim yapti bendede ayni sorun var dedi..
    simdi siz sansa birakmayin isinizi ve asla ama asla ihs ye bulasmayin aman ha diyimmmmmmmmmmm

Merhaba;

IHS'nin veya diğer kurumsal firmaların çalışma sistemlerini birçok kez bloglarda yayımladım. Butür firmalar kaliteli işten ziyade reklam yaptıkları için kaliteliymiş gibi görünmektedirler. Butür sorunlar yaşayanların hatti hesabı yok diyebilirim.

Yine de tam anlamıyla nasıl hizmet verdiklerini bilmediğimi söylemeliyim.

İsterseniz size biz yardımcı olmaya çalışabiliriz. ProIrc Hosting olarak yaklaşık 1 yıldır bu isimle ve bundan öncesinde ise 7 yıllık bir geçmişimize sahip olduğumuzu belirtmek isteriz.

Web sitemizden ayrıntılara ulaşabilir, uptime oranımızı inceleyebilir ( son 7 ayda %100 uptime oranı ), referanslarımıza gözatabilirsiniz.

Hertürlü sorularınız için iletişime geçebilirsiniz,

Web/Ticket:http://www.proirc.org/
    E-posta: destek@proirc.org
    GSM: 0 506 965 84 25
    Alper İZGÜDEN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ProIrc -- 7 Ocak 2013; 20:20:03 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.