Şimdi Ara

İhtiyar Adama Oyun Tavsiyeleri

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

40 yaşında daha önce hiç konsol oyunu oynamamış; bilgisayarda da birkaç online oyuna ömrünü vermiş ama onun dışına pek oyun oynamamış birisi olarak tavsiyelerinize ihtiyacım var.

Xbox S Serisi - Gamepass dahilinde oyun önerisi lazım.

Multiplayer oyun istemiyorum; ilerlemeli oyun arıyorum. Zombi , savaş, uzay gibi olayları severim.

Oynaması basit, grafikleri güzel, çok kafa yormayacak oyun tavsiyeleriniz nelerdir?

İkinci olarak da aynı tarz ama orta seviye kafa yoracak oyun önerilerine ihtiyacım var.

• Merhaba abi,

Xbox ailesine hoş geldin öncelikle. Xbox Gamepass üyeliğin var mı bilmiyorum ama tavsiye ederim. Önce kola alışmak için nişansız oyunlarla başlamanı tavsiye ederim.

Hellblade var sadece hikaye odaklı ilerlemeli psikolojik oyun, içinde bulmacalar var onu çözerek ilerliyorsun. TR Altyazılıdır ve hikayesi çok sağlamdır. 2 seridir. Mutlaka kulaklıkla oynamalısın. Hoparlorle oynama bu oyunu.

A plague tale yine fazla aim olmadığı bir hikaye oyunu. Fare istilası var. 2 seri oyun.

Biraz kola alıştıktan sonra Uzay oyunu olarak Xbox özel oyunu Starfield var TR altyazılı , Starwars Jedi serisi , astroneer var bir tane daha uzay oyunu vardı adı aklıma gelmedi.

Zombi oyunu olarak xbox özel oyunu RedFall var bunun dışında gamepasste başka zombi oyunları da mevcut.

Assasins Creed serilerini de tavsiye ederim. Açık dünya oyunlarıdır. Origins(Mısır) , Odyssey(Yunan), Valhalla(Viking) temalarını işliyor.

Gamepasste oynanması gereken bir sürü oyun var. Eğer alırsan oradan yön vermemiz daha rahat olur. Oyunlar tek tek pahalıya gelebilir.

• Halo serisinden başlayın, fable, fallout, gears gibi serilerle devam edebilirsiniz

• samtiger kullanıcısına yanıt

Yaşasın yalnız değilim  

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.