Şimdi Ara

İİ+8

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • uzun süredir cg de olduğumdan burdan soru yöneltmedim cvbınızı tahmin ediyorum ama yinede sormak istedim,
    ben +8 raptor ve +8 İİ kullanıyorum 187 ap raptor ve 180 ap İİ hangisi daha iyiydir dicem İİ dicek buyuk çogunluk ama nedense +8 raptorla daha iyi kesiyorum. İİ +8 i 3-4 gundur kullanıyorum, raptoru ise 3-4 aydır, İİ+8 le kombo yu çıkaramadığım için mi raptordan daha kötü geliyor bana ve İİ+8 le nasıl bir kombo denemeliyim arkadaşlar.
    DİES 59 lvl WARRİOR

• S+W + SkiLL + R
    Veya R + Skill + S + W
    R Skill aynı anda olcak !
  • s + w + skill + r öneririm
  • benım priest de +7 ii war helisle w+r+skill+s kullanıorum yada s ye hep basılı tutup w+r+skill cokda guzel combo oluo ama senın sword aurada işe yararmı blmıorum

edit:yazım hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frightfull -- 23 Temmuz 2007; 18:26:57 >
  • +8 Raptor daha iyi kim demiş +8 ii daha güzeldir diye Halt ETMİŞ !!!
    warriorsan +8 raptor ya da avedon kardes
  • quote:

8 Raptor daha iyi kim demiş +8 ii daha güzeldir diye Halt ETMİŞ !!!
    warriorsan +8 raptor ya da avedon kardes

ap sine bakma hızına bak biraz silahların..
  • Ardream charıysan , +8 Raptor kullanırsan chitin set giyemiyeceksin , bence bi warrior için defans çok önemlidir , kesinlikle +8 İİ öneririm
  • yaw fazla fark yok raptor daha iyi ...ama +8 tota +8 impact yaparsan veya +7 hanguk çok seri combo yapabilirsin ..ben +7 raptor ve +7 tota deep kullanmıştım +7 tota deep ile çok seri oluyordu ama pot yetişmiyor iyi manan varsa dediğim gibi yap

w+r + 1 daha işlevsel ve el çabuk alışıyor .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ignite -- 23 Temmuz 2007; 19:40:06 >
  • ii kullan alışınca arada ki farkı anlarsın ben hb +7 +8raptor +7 giga kullandım iiden kötüye sıralarsam şu sıralama olur giga+7>hb+7>raptor+8 sıralama budur ii buraya bi yere koycak olursak hb ile giga arası veyada en ii olur çünkü ap çok yüksek ama bonus yok hbdeki 140 bonus deli dmg artırıyor gigadaçok seri ve can mana veriyor +8raptor düz eğer combo bilmion ben slaş yapcam diosan raptor al
  • Pk için;

S+W+Skill+R
    W+Skill+R
    S+Skill+R

Exp. için;

R+Skill (Combo değil. Bir defa R'ye bas combodan daha iyi olacaktır.)
  • S+W skill R

S+W+Z skill R (z skill r yi aynı adama yapın adamı kesince z değil :D)
  • ii daha iyi ve hertürlü combo dene
  • Merak'dan soruorum +8ii'nin fotosunu alabilrimiyiz???
  • +8 raptor 228 str istiyor +8 raptor giyersen çitin giyemessin fp giyersin +8
    +8 İİ yanlış hatırlamıyorsam 196 str istiyor benim sana tavsiyem hiç warriorla uğraşma 300 -350 damaqe ile kimi kesiceksin ? aç bir asas dual +8 md yap +8 çitin set diz walkerie takım al takılarıda full görev takısı kullan wakerielere de hp bas ağlatırsın...

Bu arada dies de warrior un pek iş yapacağını sanmam warrior zevk vermeyebilir ardream de warrior çok fazla adam alamaz ama yıkılmaz anca sağlam bir party ile iyi np kasarsın...
  • W'Ye basılı tut adamın üstüne

R+Skill+R+Skill
  • kıyafetlerim +8 chıtın kolluk,+8 cıhıtın bot, fp+9 pauldoron, fp+9 pad ve dd25 helmet bunlarla +8 raptoru takıyorum str ye 229 verdım def ac yle 1030 ama dagger defım 45 adreamdada 430 tan asağı pek vurduğumu hatırlamıyorum asaslara,, sadece İİ+8 için özel bi combo var mı merakım buu
  • Bence raptor en iyi silah
  • quote:

Orjinalden alıntı: spartalı1111

kıyafetlerim +8 chıtın kolluk,+8 cıhıtın bot, fp+9 pauldoron, fp+9 pad ve dd25 helmet bunlarla +8 raptoru takıyorum str ye 229 verdım def ac yle 1030 ama dagger defım 45 adreamdada 430 tan asağı pek vurduğumu hatırlamıyorum asaslara,, sadece İİ+8 için özel bi combo var mı merakım buu

+9fp ve +8 çitinlerin var dd de iyi bence raptoru kullan neden diye sorarsan ardreamda1vs1 çok az son vuruşu yapan alıyor p yi oda serilikde diğil çok vurmakta oluyor bu şekilde raptor ama +60 olcam diyorsan +8 ii
  • quote:

Orjinalden alıntı: tim45

Merak'dan soruorum +8ii'nin fotosunu alabilrimiyiz???

vallahi ya hiç +8 ii görmedim

gözüm gönlüm açılsın
  • ii +8 bulmuşun comboya ne gerek var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.