Şimdi Ara

İibf mi Öğretmenlikmi ????????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dostlar size bi sorum olucak İktisat,işletme veya çeko kısaca iibf işte bunlardan birinimi okusam yoksa türkçe öğretmenliği veya sınıf öğretmenliğimi okusam karar veremedim yardımcı olursanız sevinirim iibfde özelde yok 2 dil yok staj felan bu işler var öğretmenlikte ise bi kpss sorunun oluyo bilemiyorum karar veremedim

• Güncell
  • Öğretmenlikte de atanma derdi var. KPSS iibf de de var. Asıl sen hangi sektörde çalışmak istiyorsun.
  • iibf özelde en az 2dil stajlar felan olmadan o piyasada yarışamazsın bunları bilmen bikere şart iibf kpss ise a kurundan çok sıkıntı kpssi geçcende kurum sınavına gircen onuda geçcen mulakat felan aslında ben diyorumki türkçe öğretmenliği okuyum ilgimde var doğu görevi felan var onu düşünüyorum bilmiyorum kararsızım :D 2sene geçikmem var bide benım bi yola girdiğim zaman geri dönüşü olmucak ne seçersem o yoksa yaş durumu sıkıntı oluyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cemm01

Dostlar size bi sorum olucak İktisat,işletme veya çeko kısaca iibf işte bunlardan birinimi okusam yoksa türkçe öğretmenliği veya sınıf öğretmenliğimi okusam karar veremedim yardımcı olursanız sevinirim iibfde özelde yok 2 dil yok staj felan bu işler var öğretmenlikte ise bi kpss sorunun oluyo bilemiyorum karar veremedim

İşletme için en kötü marmara iü ing işletme altına gitmeyin gazi mülkiye bile yazmayın kesinlikle uli yaMayın kpss de üvey evlat.. Aileniİn durumu varsa bilkent işletme veya işletme bilg yönetimi önerirm..koç sabancı kalitesinde okul yıllık yüzde 50 12 bin tl hiçbirsey 40bin sıralama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence iibf.. Atanmayı bekleyen öğretmenlerin sayısı çok fazla ne yazık ki..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ODTÜ mü TOBB mu
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.