Savaştaki hedefin Türkiye olacağını düşünenler, Bu gereksiz birşey.Dünya sadece Türkiye'den ibaret değil beyler. 3.Dünya Savaşı çıkar mı? Çıkar.Tahmini 2015-2020 arası.Yeride belli.Asya. Yani bizimle alakası olmayacak. Savaşacak devletler ise sizi şaşırtabilir zira Rusya ve ABD kesinlikle karışı cephede değil aynı cephede müttefik olacaklardır.Hedef ülke ise Çin. Bakın Rusya NATO'ya yakınlaşıyor.Daha geçen gün Medvedev Obama ile hamburgercide yemek yedi.Rusya-ABD artık düşman değil.Stratejik müttefik. Savaş nedeni de öyle ben bu ırkı sevmedim keselim atalım değil.Petrol. Hedef ülke ise Çin.Ne alaka diyeceksiniz.Şöyle ki; Çin şu anda müthiş bir sanayiye sahip oldu.Herkes biliyor artık her yerde çin malı ürünler. Peki çin bunları üretirken nasılk üretiyor? Fabrikalarda makineler ile. O makineler neyle çalışıyor? Mazotla. İşte nokta bu. Çin o kadar çok mazot kullanıyor ki Dünyanın petrol kaynaklarını tam anlamıyla sömürüyor. Petrol zaten azalmaya geçti.Üretim 2008 aralık veya 2007 tavan yaptı.Şimdi düşüşte.İlerleyen yıllarda Çin bu fabrialarında kullanmak için petrol arayacak.Ve bunuda kuzeyinde Rusya sınırındaki zengin petrol kaynaklarından karşılamak isteyeceği öngörülüyor.Yani ilk savaş Rusya-Çin. Rusya ve ABD mütefik olduklarından ve petrolün bitmesi ABD açısından sıkıntı yaratacağından ABD de Çin'e saldıracak. ABD NATO olduğu için NATO da doğal olarak savaşa katılacak. Bu arada İran'da arada kaynayabilir. Savaşta Asya da 1,5-2 milyar insanın hayatını kaybetmesi planlanıyor.Milyar dedim bakın. Yani Çin'in neredeyse tamamı. Bu sayede petrol sıkıntısı çözülmüş olacak. Günümüze dönersek, ABD iran ile savaşacak gibi görünüyorda ABD'nin şu andaki ilk hedefi venezuella. Sebebi Venezuelladaki petrol yatakları Yani sebeb yine petrol.Bakın israil de filistinlilerden nefret ettiği için saldırmıyor onlara.Sebebi Gazze açıklarındaki doğalgaz Gazze'nin hakkı olan doğalgazı bu şekilde alıyor israil.
quote:
Orijinalden alıntı: Codest
quote:
Orjinalden alıntı: moscow34
ya saçmalamayın beyler,bizim türk askeri hikaye oldu haberiniz yok,depolarda 50 yıllık top mermileri var, her denetleme zamanı bütün eski araçlar boyanıyor yeniymiş gibi gösteriliyor,erzak depolarında amerikanın hibe ettiği 15 yıllık plastiklerin içinde yemekler var, hala topmuş tankmış helikoptermiş uğraşıyoruz,siz zannediyormusunuz eskisi gibi piyade savaşı olacak. bahsettiğiniz 3,dünya savaşa tamamen nüklier savaşı olur,türkiyede hedefteki tek ülke malum boğazlar bizde,sadece istanbulu kocelini vursalar zaten bitmişiz,gerçekçi olun biraz,rusya bize saldırsa batıda yunanlılar.doğuda kürdistan ve ermenistan, bekliyor saldırmak için.
.ıçımızdan devlet uydurmayalım
ABD'nin Kurmak İstediği Devlet Ve Doğuda Varsaydığı Devlettir Kürdistan, Ama Başaramayacaklar.. Bu Topraklarda Yaşama Hakkı Sadece Türk'ündür Ve İlelebet Türk'ün Olacaktır...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme