Şimdi Ara

III. Dünya Savaşı (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
162
Cevap
0
Favori
5.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Rusyanin tarafinda olmaktan yanayim.Böyle bir tabloda en mantıklısı budur bana göre.
    Versinler elime colt + dg kanımın son damlasına kadar savaşırım.
  • beyler slovenya bence süpriz yapabilir kupona ekleyebilirsiniz
  • 3. dünya savaşı uzak bir ihtimal

olursa rusya ve çin içinde olmaz ama gizliden destek verir.

TÜRKİYE savaşa girmez,nato ya üye olsa bile bu savaşa GİRMEZ.

kimle olursa olsun ABD ve müttefikleri (büyük ihtimal ingiltere,israil) kazanmış olur.

yine ortadoğuda iran,filistin ve küçük arap ülkeleri yok olur.büyük israil devleti kurulur.tabi iran için yok olma kelimesi fazla ,askeri ,ekonomik olarak çöker ve işgal edilir,

dediğim gibi ırak,iranın bir kısmı,küçük arap devletleri yerini büyük israile bırakır.
  • aynen dışa bağımlı bi ülkeyiz afedersin bi b.k üretemiyoruz bu yüzden koca bir BAN! bi telefon bi bilgisayar neden üretemiyoruz sığırmıyız biz
    quote:

Orjinalden alıntı: Dx

devir ekonomik savaş.. abd bi cekse herşeyini dünya ekonomisi batar.. 1mermi atmadan açlıktan ölürüz
  • Savaş çıkarsa ve ülkemiz de bu savaşa katılırsa ben giderim bu ülkeden. Ama baştakilerin isteğiyle savaşırsak. Bize durduk yere saldırıp savaşa sokarlarsa işler değişir. Ben de savaşarım.
    Ha neden mi ülkeden giderim. Savaşın her türlüsünden nefret ederim de o yüzden. Açıkçası huzurum yerindeyken bi anda yıkıntıların arasında , barut kokularının içinde savaşmayı istemem. Kesinlikle bana karşı çıkan olucaktır. Saçmalama ülken savaşa girdiyse savaşırsın diye. Ülkemi seviyorum. Savaşı sevmiyorum. Dediğim gibi bilerek savaşa çekerlerse işler değişir ama kendi isteğimizle girersek savaşa ben savaşa katılmayacak ülkelerin birine giderim. İster kızın ister kızmayın. Ne gerek var ki savaşa ? O kadar insan katletmeye ? Düşünün savaşa gittiniz diyelim. Ailenizin bulunduğu bölgeye bomba attılar ve öldüler. Siz de savaştan ölmeden kurtuldunuz. Nasıl affedeceksiniz kendinizi? Biz savaşıyorduk ve ŞEHİT olduk. Ama ya onlar. Saçma sapan bir savaş uğruna öldüler. Açıkçası ben böyle bir şeyin olmasına göz yumamam. Dediğim şekilde zorla sokulursak ta ailemdeki bayanları başka bir yere gönderir öyle savaşarım. Ablam şu anda hamile. Doğurmadan ya da doğurduktan 1-2 yıla kadar savaş çıktı. Öldü o çocuk. Yazık değil mi ona ?

• Türkiyenin savaş sanayisi bence iyi
  • bnce bu savaşta neredeyse tüm dünya ülkeleri katılır
  • bizim askerimiz çok ve vatan uğruna şehit olmak isteyen çok vatandaşımız olacaktır hangi tarafta olursak olalım bize elimizde adam akıllı bir silahlar olsun ister rus ister abd hiç bişey kalmaz geriye
  • Herkes 3. dünya savaşını dünyanın ve insanlığın sonu olarak görüyor. Çok cahilsiniz bugüne kadar insanoğlu ne çok zorlukları aştıysa bunu da aşakacaktır. Kıyamet kopmadan da ne dünyanın ne de insanlığın sonu gelmez.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Canistan

Herkes 3. dünya savaşını dünyanın ve insanlığın sonu olarak görüyor. Çok cahilsiniz bugüne kadar insanoğlu ne çok zorlukları aştıysa bunu da aşakacaktır. Kıyamet kopmadan da ne dünyanın ne de insanlığın sonu gelmez.

Kopana kadar da affedersin ama Dünya'yı b.k deliğine çevirir.
  • Olası bir dünya savaşı iran-israil,abd arasında başlarsa Rusya açısından bakarsak İrana el altından silah yardımı yapardım. İlk başlarda savaşa ortak olmayıp İsrail ve abd nin güç kaybetmesini bekleyip ondan sonra iyi bir hazırlık yaptıktan sonra dahil olurdum.

Açıkçası savaş başlamadan müttefikler belli olmaz. Her an durumlar değişeceklerinden ülkeler arasında anlaşmalar olabilir. Biz hiçbir şekilde savaşa aktif olarak katılmayız uzlaşmacı bir politika seyrederiz.
  • Sözlerime başmadan hani bi söz vardır. Gavurdan dost, domuzdan post olmaz.. Olaya dini acıdan bakarsak ki dini acıdan bakmalıyız olacak bi dünya savasında aynı dini paşyaştıgımız devletlerin yanında olmalıyız. Gelelim siyasi yönüne. Hep İran ın Amerika nın Rusya nın nükleer gücü vs yazılmış. Ben inanıyorum ki bizim ülkemizde de nükleer füzeler rampalar vardır, ki savunma ve askeri güce çok fazla para harcayan bir milletiz ve konum olarakta hiç bir devletin bizi karşısına almak istemiyecegi bir yerdeyiz. Diyelimki savaş çıktı ben Amerika ve yandaşları tarafında olmamızı istemem o sekilde savasa girdiğimizde biz kime mermi sıkacaz iran a suriye ye müslüman kardeşlerimizemi ? Müslüman tarafta olup kafire mermi atıp gerekirse ölmeyi yeylerim.. Bazı arkadşlar 3. dünya savası dünya nufusunun sonu olur demiş, Peki bütün dünyaya hak din islam hakim olmadan, müslümanlarla kafirler arasındaki bu azılı ve yıllardır süregelmiş savası müslümanlar kazanmadan dünyanın sonu gelmicekse ve 3. dünya savası son savas olursa yine müslüman tarafta olmayı isterim..

• Genelde boş boş konuşulmuş bir kaç devin savaşında kimin yanında yer alırız tartışılmış, ya başı sıkışan Türkiye olurda ana cephede biz olursak vatani müdafa durumunda hangi büyük devletler bize hangi ölçüde yardım eder hiç düşündünüz mü? Ben söliyim çok az bir göstermelik yardım alırız hepsi Türkiye'den bende ne koparabilirimin derdine düşerler.

Bakınız: Sevr Anlaşması
  • quote:

Orjinalden alıntı: hashus1099

quote:

Orjinalden alıntı: _PerenaL

quote:

Orjinalden alıntı: hashus1099

quote:

Orjinalden alıntı: Yazat

3. Dünya Savaşı olmaz, insanlığın son savaşı olur.

kesinlikle

Aynştayn 4. dünya savaşından bahsediyordu

4. dünya savaşından nasıl bahsediyordu peki?

III. Dünya Savaşı

ve

/>

• quote:

Orjinalden alıntı: nikotin_34

quote:

Orjinalden alıntı: mertekin

Dünyada savaşlar ilk başlarda toprak için yapılıyordu.
    Şimdilerde petrol için yapılıyor.
    Petrol rezervleri tükendiğindede nihai olarak su savaşları meydana gelecek.
    Hatta olası su savaşlarına dair yazılmış bir çok kitap var.(Hepsindede Türkiye merkezde)
    3. dünya savaşı toprak ve petrol için çıkmayacaktır.
    Muhtemelen su kaynakları üzerine bir nedenden ortaya çıkar.
    Çok büyük bir su kıtlığı olmadığı sürece 3. dünya savaşının çıkma ihtimali çok az.

su için savaşla çoook uzakta
    idrarın bile arıtılıp içilebildiğini düşünürsek

İdrarın da yiyecekler ve sulardan çıktığını düşünürsek bunlarda kıtlık olursa idrarın da çıkacağını zannetmiyorum.

• Valla 3. dünya savaşı uzak ihtimal diyenlere katılmıyorum. 2002 de amerika ırağa giremez diyolardı, girsede çıkamaz falan ama adamlar girdi. Rusyayla amerika arasında savaş çıkmaz diyolar ama Amerika şöyle bir yokladı rusyayı. Şimdi rusya doğalgazı kesti iyice sıkıştırdı avrupayı. İsrail yerinde durmuyor. İran artık bıçak kemiğe dayandı diyor. Bence kötü şeyler olmak üzere. Ama inşallah biz tarafsız kalırız. Ayrıca Türkiyenin olası bir dünya savaşında Amerikanın yanında olması din kardeşlerimize kurşun sıkmamız anlamına geliyor. O zaman hiç kimse şehit olacam diye gitmez heralde harbe.
  • quote:

Orjinalden alıntı: nikotin_34

quote:

Orjinalden alıntı: mertekin

Dünyada savaşlar ilk başlarda toprak için yapılıyordu.
    Şimdilerde petrol için yapılıyor.
    Petrol rezervleri tükendiğindede nihai olarak su savaşları meydana gelecek.
    Hatta olası su savaşlarına dair yazılmış bir çok kitap var.(Hepsindede Türkiye merkezde)
    3. dünya savaşı toprak ve petrol için çıkmayacaktır.
    Muhtemelen su kaynakları üzerine bir nedenden ortaya çıkar.
    Çok büyük bir su kıtlığı olmadığı sürece 3. dünya savaşının çıkma ihtimali çok az.

su için savaşla çoook uzakta
    idrarın bile arıtılıp içilebildiğini düşünürsek

insanlar içecek birşey bulamazsa nssıl işeyeceklerde onu arıtacaklar...

• bende 3. dünya savaşının çıkacağına eminim ve savaşı başlatacak olanlar da aşağıdaki linkte.

http://forum.donanimhaber.com/m_28815793/mpage_1/key_//tm.htm#28832292
  • vietnam alır
  • bencede olmaz, bunu ekonomi belirler. diyelimki savaştayız yerimiz, duracağımız safha, belli bunu dünya haritasına bakıp rahatça görebilirsiniz
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.