Şimdi Ara

III. Dünya Savaşı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
162
Cevap
0
Favori
5.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • savaş çıkarsa ve biz iran tarafında olursan hemen 2.pasaportu çıkarıp amerikan vatandaşı olmaya gidiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: hacı_yatmaz

savaş çıkarsa ve biz iran tarafında olursan hemen 2.pasaportu çıkarıp amerikan vatandaşı olmaya gidiyorum

peki paralı asker olup bize silahda sıkarmısın?
  • quote:

Orjinalden alıntı: nikotin_34

quote:

savaş çıkarsa ve biz iran tarafında olursan hemen 2.pasaportu çıkarıp amerikan vatandaşı olmaya gidiyorum

paralı asker niye olim kardeşim ne alakası var çarptırma konuyu
  • quote:

quote:

quote:

meraktan sordum art niyet arama cevaplamasanda olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: baris195

Dr. Michael Rathford’un best-seller olan ‘The Nostradamus Code’ III. Dünya Savaşı isimli kitabı hakkında şunlar yazılıyor:
    Kehanetlerin içindeki kehanetler deşifre edilince 3. Dünya Savaşı’nın gizli tarihi ortaya çıkıyor.
    2005 Mayıs’ında Roma’daki İtalyan Ulusal Kütüphanesi üyeleri arşivlerin arasında, Nostradamus tarafından yazılmış ve o güne dek bilinmeyen bir el yazması bulmuşlar. Bu el yazması Nostradamus’un oğluna geçmiş sonra da 7. Papa Urban'a. Bu güne kadar ortaya çıkartılmamış, 400 yıldan beri orada duruyormuş.
    Özel şifre çözme teknikleri kullanan Dr. Rathford, önemli kalıplar ve bağlantıları araştırarak, bu karmaşık kelimelerle dolu bulmacayı çözmüş ve Nostradamus Şifresi ortaya çıkmış.
    Yazar, 1975’den bu yana Nostradamus’un kehanetlerini inceliyor.
    Kitaptan örnek sayfalar:
    Sürekli kargaşaların yaşandığı bir dönemde, bir Ortadoğu ülkesinin lideri nükleer bir silah yapacak, ufak olaylar için büyük sorun çıkartacak ve nükleer silahı kullanmakta tereddüt etmeyecek. Savaştığı ülkeler misilleme için nükleer silahlar yapacaklar. Bu Akdeniz kıyısında bir ülke olacak.
    Bombalardan biri kara yerine Akdeniz’e düşecek ve tüm balıkları zehirleyecek. Bölgedeki ticari yollar o kadar etkilenecek ki, insanlar açlıktan zehirli balıkları yiyecekler. Bu olay Akdeniz’in doğusunda, siyah kayalıklı bir bölgede meydana gelecek.
    Orta Doğu ülkelerinden biri tarafından atılacak olan nükleer bomba, bu savaşı daha da alevlendirecek, Avrupa ülkeleri petrol kaynaklarının tehdidinin etkilerini azaltmaya çalışacaklar. Avrupa ülkeleri işe karışmaya başlayınca, bu çılgın lider cephanesinin kalanını Avrupa’ya, özellikle İtalya yarımadasının üzerine atacak.
    Fransa ve İtalya’daki şehirler neredeyse tamamen boşalacak, İtalya yanıp yıkılacak, bu lider Deccal değil ama Deccal’ın gelmesine yardımcı olacak.
    Volkanlar, depremler, seller , kıtlıklar
    Çok parlak, bilinmeyen bir kuyruklu yıldız gelecek ve çok büyük jeolojik felaketler olacak, bu, büyük kıtlıklara, açlığa ve hiç umulmadık yerlerde sosyal çalkantılara yol açacak. Zengin, refah içinde, güçlü sayılan batı ülkeleri zayıflayacaklar. İnsanları su olan ve ekin ekilebilen yerlere göç ederken, büyük isyanlar çıkacak, siyasi yapı zayıflayacak, böylece Deccal’ın başa gelmesi kolaylaşacak.
    Bilhassa Amerika Birleşik Devletleri’nde de doğal afetler yaşanacak, depremler ve sellerle halkta büyük çaresizlik, umutsuzluk ve sefalet başlayacak. Bu felaketlerle başa çıkmak isteyen Amerika iflas edecek. Üç büyük devlet Amerikan halkına yardım gönderecek.
    Dünyadaki değişiklikler Deccal’ın dünyayı fethetmesine yarayacak, orta ve güney Avrupa ile Orta Doğu’da seller yaşanacak, yerel hükümetler felaketlerde yetersiz kalınca, Deccal birliklerini bu ülkelerde uygarlığı yeniden düzeltmek için gönderecek! Ama asıl amacı bu ülkeleri ele geçirmek olacak ve insanları köle yapacak.
    Kitaba göre, daha doğrusu Nostradamus'un kehanetlerine göre, 2008 - 2012 yılları savaşlar, kötülükler ve çaresizlik içinde geçecek ama aynı zamanda umut ve gelecek vaadedecek. Ne diyelim? İnşallah bu kehanetlerin hiçbirisi gerçekleşmez

Maya takvimi de, Nostradamus kehanetleri de ve daha birçok kehanette ne tesadüftürki kesin bir tarih var ; 2012 var bişy ama ne..

• quote:

biz niye iran tarafında olalım,iran bizim tarafımızda olsun
  • nikotin_34,

quote:

rusyanın iranın yanında savaşa girmek için sebebi ne olur?

Tabii kide Rusya'nın kendi çıkarı.Onlar birbirlerine girmişken Rusya çakallık peşinde olacak.

quote:

rusyanın yanında savaşacak kaçtane müslüman ülke var?

Kimse girmeyecek zaten.Rusya kendi kendine yeter.Bazı durumlar için sözde anlaşmalar olabilir.Konu derin..

quote:

çin ile amerika arasında o kadar ekonomik işbiriği varken neden rusyaya destek çıksın?

İşte olay burda bitiyor.Asıl çakal Çin.Çin kimseye destek çıkmıyor.Onlar patlamış mısırlarını yerken bu güzel filmi izliyor olacaklar.Taa ki Rusya, Amerika'nın işini bitirene kadar.Çin bir yılan ve Amerika koynunda yılan besliyor.Çin tamamen Rusya gibi kendi menfaatleri doğrultusunda ilerleyen bir çakal konumunda.Büyük boynuzların çatışması.Buda filmin 2. bölümü olacak.

• ben 3. savaş olmayacağı yönünde düşünüyorum. çünkü 3. dünya savaşını kimse kaldıramaz. lakin savaş hoş birşey değildir. şu anda bile evimizde doğalgaz varken soğukta donuyoruz, dışarıda elimizde silahlar, barut kokusu, kulağımız donarken birde üstüne geçici sağırlık. bunları hayal edebiliyor musunuz? çocukların gözünüzün önünde ölümünü, cinayet, tecavüz, yağma, patlamalar, alt yapının çökmesi, psikolojik çöküntü türlü iğrençlikler. bunları sürekli duyduğunuz anları hayal edebiliyormusunuz? bırakın bu sıcak evinizden savaş savaş diye atıp tutmayı. Allah korusun millete ve devlete zeval gelmedikçe SAVAŞA HAYIR! artık savaşlar meydanlarda yapılmıyo, olan sivil halka oluyo.

bu arada abd ve çin karşılaşması yapmayın. çünkü iş öyle birşeye geldiki ikisininde birbirine ihtiyacı var. çinin elindeki dolar rezervleri ve çin için abdnin büyük pazar olması. abd bir krize girdi, en çok çin etkilendi. çin sürekli üretiyor, abd sürekli tüketiyor. abd batarsa birçok ülkeyi beraberinde çeker aşağı. en baştada çini.

• quote:

quote:

quote:

Vatanı satan insanıda satar.O alakadan olmasın sakın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: uguRnB

nikotin_34,

quote:

rusyanın iranın yanında savaşa girmek için sebebi ne olur?

Tabii kide Rusya'nın kendi çıkarı.Onlar birbirlerine girmişken Rusya çakallık peşinde olacak.

quote:

rusyanın yanında savaşacak kaçtane müslüman ülke var?

Kimse girmeyecek zaten.Rusya kendi kendine yeter.Bazı durumlar için sözde anlaşmalar olabilir.Konu derin..

quote:

çin ile amerika arasında o kadar ekonomik işbiriği varken neden rusyaya destek çıksın?

İşte olay burda bitiyor.Asıl çakal Çin.Çin kimseye destek çıkmıyor.Onlar patlamış mısırlarını yerken bu güzel filmi izliyor olacaklar.Taa ki Rusya, Amerika'nın işini bitirene kadar.Çin bir yılan ve Amerika koynunda yılan besliyor.Çin tamamen Rusya gibi kendi menfaatleri doğrultusunda ilerleyen bir çakal konumunda.Büyük boynuzların çatışması.Buda filmin 2. bölümü olacak.

Rusya şimdikinden daha güçlü durumda iken bile buna cesaret edemedi (vietnam kore savaşları)
    rusya nın abdye saldırması çok çok düşük ihtimal ki krşısındaki bir muz cumhuriyeti değil dünyanın en teknolojik ve büyük ordularında biri
    rusya abdye saldırırsa nato sessiz kalmaz o zamanda rusyanın hiç şansı kalmaz()

nato madde 5
    Taraflar, Kuzey Amerika'da veya Avrupa'da içlerinden bir veya daha çoğuna yöneltilecek silahlı bir saldırının hepsine yöneltilmiş bir saldırı olarak değerlendirileceği ve eğer böyle bir saldırı olursa BM Yasası'nın 51. Maddesinde tanınan bireysel ya da toplu öz savunma hakkını kullanarak, Kuzey Atlantik bölgesinde güvenliği sağlamak ve korumak için bireysel olarak ve diğerler ile birlikte, silahlı kuvvet kullanımı da dahil olmak üzere gerekli görülen eylemlerde bulunarak saldırıya uğrayan Taraf ya da Taraflara yardımcı olacakları konusunda anlaşmışlardır.

Böylesi herhangi bir saldırı ve bunun sonucu olarak alınan bütün önlemler derhal Güven Konseyi'ne bildirilecektir. Güvenlik Konseyi, uluslararası barış ve güvenliği sağlamak ve korumak için gerekli önlemleri aldığı zaman, bu önlemlere son verilecektifr.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DMC-12 -- 3 Ocak 2009; 2:11:54 >

• Savaş olsa da; teknoloji konuşur, iki bombayla silerler istediklerini. Ülkemizin durumu muallakta olur bence...
  • quote:

Orjinalden alıntı: KutluhanGüngör

quote:

Orjinalden alıntı: BaYDoGaN

Eğer savaş çıkarsa bir Amerikan veya İran füzesi tarafından vurulacağımız için bunların çoğunuz göremeyeceğiz.

İran Füzesimi
    tabi atom bombasıyla yokederler bizi değil mi..
    Biz tercihimizi Amerika'dan dolayı yaptık ve en mantıklısı budur

Emperyalizm Yanlısı Olduğunuzu Cümle alem Biliyor zaten

• quote:

Orjinalden alıntı: mertekin

quote:

quote:

quote:

benim devletimin iran gibi bir devletle aynı kefeye koyup aynı cephede şavaşmasına laf söylemiyorsunuzda
    benim ülkeyi terk etmememi lafınız var söyleyin istediğinizi ŞU anda ALLAHA şükür hayatım tıkırında hiç bir sorunum yok ülkemde mutluyum ama benim ülkem iranla ortak çalışırsa orda duracak... hiç uğruna şavaşamam

• quote:

Orjinalden alıntı: zeus1907

Maya takvimi de, Nostradamus kehanetleri de ve daha birçok kehanette ne tesadüftürki kesin bir tarih var ; 2012 var bişy ama ne..

hocam iyice korkmaya başladım haa, bi kaç sene önce bende bişeyler araştırıyordum hep sonuç 2012'de Kıyameti gösteriyordu. hatta birgün çok emin olmuştum. sonra inzivaya çekildim, çektim elimi eteğimi... doğrusunu yanlız Allah bilir tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ynskzgl -- 3 Ocak 2009; 2:11:11 >
  • Orjinalden alıntı: hacı_yatmaz

Orjinalden alıntı: mertekin

benim devletimin iran gibi bir devletle aynı kefeye koyup aynı cephede şavaşmasına laf söylemiyorsunuzda
    benim ülkeyi terk etmememi lafınız var söyleyin istediğinizi ŞU anda ALLAHA şükür hayatım tıkırında hiç bir sorunum yok ülkemde mutluyum ama benim ülkem iranla ortak çalışırsa orda duracak... hiç uğruna şavaşamam

ülken abd ile savaşırken niye abdye kaçarım dedin onu anlamadım
    ki abdye gitsen bile türk olduğun için pek iyi karşılanmazsın savaş sırasında büyük ihtimal terörist damgası yersin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DMC-12 -- 3 Ocak 2009; 2:15:47 >

• quote:

güle güle
  • quote:

Orjinalden alıntı: pieceofmoon

quote:

Orjinalden alıntı: zeus1907

hocam iyice korkmaya başladım haa, bi kaç sene önce bende bişeyler araştırıyordum hep sonuç 2012'de Kıyameti gösteriyordu. hatta birgün çok emin olmuştum. sonra inzivaya çekildim, çektim elimi eteğimi... doğrusunu yanlız Allah bilir tabi.

kıyamet olacağını zannetmiyorum ama dünyada büyük değişiklikler olacak bence.
  • 1. ve 2. dünya savaşı Ortadoğu petrolleri için çıktı bunu iyi bilmek lazım. Şunun şurasında taş çatlasın tutumlu kullanılsa bile 70-100 yıllık petrol ve bi okadar doğal gaz kaldı. Dünya üzerindeki büyük güçlerin hiçbiri bunun için çarpışmayı göze alamaz. Gelin isterseniz savaş çıkarabilecek güçlerin durumuna bir bakalım.

-Avrupadaki hiçbir ülke şuanki rafahını bozmak pahasına askeri bir harekat içerisinde yer alamz zaten bunada gerek yoktur. Kapital gücü ve Abd askeri gücüyle itdikleri herşeyi elde edebiliyor durumdalar yani rahatlar yerinde niye savaşsınlar.

-Abd hem ekonomik hemde askeri olarak dünyayı yönetiyor, kısa va orta vadede bu gücünü korumaya devam edicek. Haliyle bu üstünlüğü riske atmaömamak için büyük ülkelere karşı riskli askeri girişimlerde bulunmaz.

-Rusyanın sadece nükleer gücü var son eknomik krizde defalarca dibi gördü. Yani Rusya savaş çıkaracak bir güç değil.

-Çin giderek güçleniyor ama büyükcede batının kapitaline olan bağımlılığı artıyor haliyle kendi can damarı olan kapitali ürkütmeden uçağını, füzesini yapar hepsi o kadar.

-Japonya ise Abd nereye Japonya oraya zaten heriflerde 2. dünya savaşında olduğu gibi orduda yok.

-İsrail bölgedeki etkisi kaybetmemek için sopa şeker oyununu oynamaya devam edicektir. Filistinlilere hep sopa Arab hükümetlerine her ikisinide kullanıcaktır. Finansal olarak Abdyi ve Abyi desteklemeyi sürdüreceklerdir. böyle büyük abilerinin korumasını sağlayacaklardır olaki Abd ye bir şey olursa ve yanlız kalırlarsa İsraili korumak için Nükleer silahları kullanmaktan çekinmeyeceklerdir dengesiz bir ülke çünkü. O nedenle bence en tehlikeli ülke israildir.

-Ortadoğudaki Müslüman ülkeler kısaca çok ağırda olsa bu ülkelerden bir cacık olmaz, ekonomi desen petrol endeksli, sanayi desen sıfır. Ancak terörist faliyetler ile askeri etkinlik gösterebilirler.

-Türkiye nato üyesi bu nedenle hiçbir ülke aktif harekat düzenlemyemez bu kalkan sayesinde zekice adımlar atıp kendi tankımızi, uçağımızı, gemimizi, füze ve münimmiatımızı üretmeli, ekonomik olarak sağlam adımlar atmalı ve komşularımız ile iyi geçinmeliyiz gerisi Allah kerim.

Kısaca kısa ve uzun vadede büyük bir savaş olması imkansız.

• @ nikotin_34

merak etme onlar adamın hasından anlarlar cahil cühela olarak gitmiyoruz heralde

@KinGaSSaS

sana ordan posta atarım beni unutma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hacı_yatmaz -- 3 Ocak 2009; 2:22:42 >
  • Kain
    Kur'an Şifresini çözdük

Bu tarz şeyler zaten komplo teorileri ile eglenen kişilerin işi

Gercegi sadece Allah(c.c)Bilir
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.