Şimdi Ara

III. Dünya Savaşı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
162
Cevap
0
Favori
5.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: _Puratu_

Yatın uyuyun yav.

Lan yata yata buralara geldik zaten!
  • tarafsız kalamayız ama nereye girersek girelim batarız...Rusya'dan tarafa girersek rejim değişir gibime geliyo,olmayan ekonomi dibe batar,nükleer kullanılırsa zaten Türkiye,yi slin haritadan..Amerika'nın yanında girersek kapana kısılırız yenme ihtimalimiz bile olmaz,İran kendini gösterdiği kadar güçlüyse Rusyayla birleşip tüm Asya'yı alır.. İstanbul'dan Çin'e kadar... o kahini bende duymuştum fkat savaş nedensiz çıkmaz şu an hiç bir neden yok ve olucak gibide değil belki ekonomik kriz yüzünden Amerika dikkatleri dağıtmak için başka ülkelere falan girer ama yiceni sanmıyorum Irak'tan sonra...

Kısacası silahlı bir çatışma çıkcağını sanmıyorum fkat ekonomik bir çatışma çıkabilir... ekonomik çatışmanın sonu ne olur bilinmezz....
  • -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mrlol -- 3 Ocak 2009; 0:21:46 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: To die

benimde bir kehanetim var

100 yıl sonra 2109 olucak

aaaaaaa

dersleri düzelttinmi

ak_47
  • quote:

Orjinalden alıntı: moscow34

quote:

Orjinalden alıntı: Turkzat

3.Dünya savaşı olacak bir kutuplaşma eskisi gibi yok.Rusya ile AB ve Amerika arası bir zamanlar çok gergindi ama şuan o kadar değil.Gürcistan olaylarında yeniden patlak verse de soğuk savaş dönemi gibi değil.
    O zaman batılı devletler Rusyanın Kominist Rejimini tehtit olarak görüyordu.Çoğu ülke Rusyayı örnek almaya başlıyordu.Bloklaşmalar vardı,o zaman çıkmadıysa şuan çıkması zor,çıkmasın da .Dünya savaşı basit bir şey değil.Bir süikastla çıksın onlar bahane.Ortam olmadıktan sonra çıkmaz.

ortamdan bol nevarki dünyada,petrol fiyatı düştü,rusya ukraynaya gazı kesiyor, adamlar deli gibi kemer sıkmaya başladı, rusyanın kaşıntısı var çünkü hala atom bombalarını kullanamadı,nüfusu iyicene azalıyor,gerçi diyorum bizim ayı medvedeve(rusçada ayı demek) getirelim 500bin türk erkek çoğaltsın nüfusu dedim ama dinlemiyor hıyarağa

Anca birbilerine girerler dünya savaşı olmazki o nedenler.Diğer devletlerin savaşa girmesi öyle kolay mı.Binlerce insanın ölecek ,Milyarlarca dolar akıttığın cephanen,uçakların vs gidecek.askeri olarak 25 yıl geriye gideceksin her yıl biraz daha güçlendirdiğin ordun bir anda gerileyecek

• Orjinalden alıntı: _Dragon

Orjinalden alıntı: To die

benimde bir kehanetim var

100 yıl sonra 2109 olucak

Böyle laçka ve insanın canını sıkan yorumlar yapma taşak geçeceksen git başka konuya adamlar tartışıyolar gelip konunun içine ediyosun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mrlol -- 3 Ocak 2009; 0:22:05 >
  • @ Cîhad hocam çok güzel yazmışssın ve tahmin ettiklerine düşündüklerine ve hissettiklerine katılmamak elde değil

şayet kendimizi 3. dünya savaşının ortasında bulursak benim en korktuğum olay , bu savaşta ekonomisi ve teknolojisi sağlam ülkeler amerika ve avrupa üstünlük kazanır gibime geliyor!

kılıç kalkan kuşan türü savaşlar eskidendi artık

zamanında biz Türklerin elini kimse bükemiyordu! o ayrı dava tabiki

ama şimdi devir değişti uyanalım
    Dünyanın öbür ucundan insansız uçağıyla veya bir füzeyle seni istediği gibi tehdit edebilir ve iş işten geçtiğinde bu füzenin nereden geldiğini anlayamadan apışıp kalırız.. ,
    Tamam askerimiz çok sağlam kalite sonuna kadar savaşır bunu Allah biliyor !

ama ya teknolojimiz ekonomimiz soruyorum bunları?

kısacası böyle bir savaşta ekonomisi ve teknolojisi sağlam ülkeler her daim kafa tutucaktır

savaşta Türk' lerin taraf tutması gerekirsede başta İran Suriye ve tüm asya arap gerekrise Rusya dahil kuzaydeki tüm ülkelerin yanında olmasını çok isterim

Nato Nato diyoruz soysuzlar AB ye seni almak için kırk dereden su getiriyor

bu Dünya gezegeninde Türk'ün Türk'ten başka dostu yok olduğuna inanarak çıkması muhtemel dünya savaşında
    amerika ve avrupa bir olacaktır keisnlikle ,
    asya uzak doğu arap emirlikleri vs iran , Rusya gibi ülkeler ile adım gibi eminim ki buna Dünya ikiye bölünecektir
    zaten Kuzey kore ve japonyanın kuyruk acısı olduğundan bu ülkelerde amerikaya ve yandaş ülkelere dalmak için bahane arıyor olacaktır
    bu durumda bu ülkelerde bizlerin tarafında olacağından amerika ve avrupa bizlere tekrar tekrar bulaşırken tekrar tekrar da bunu düşünmek zorunda kalacaktır
    savaşın başlamasıda çok zor bir aşamadır ki şayet bir savaş başlarsa bu yıllar sürebilir durdurulamaz diyebilirim. şimdiki savaşlarda teknolojik olduğu için yıkımları daha ağır olacaktırr
    herşey o kadar basit olmadığı için şuan veya yarın vs şunlar veya bunlar olur demek yanlış olur

ne yazıktırki insanlarımız koskoca Dünyaya bir türlü sığamıyor

Allah Dünya insanlarının sonunu hayır eylesin

• quote:

Orjinalden alıntı: SkYNeT-06

@ Cîhad hocam çok güzel yazmışssın ve tahmin ettiklerine düşündüklerine ve hissettiklerine katılmamak elde değil

şayet kendimizi 3. dünya savaşının ortasında bulursak benim en korktuğum olay , bu savaşta ekonomisi ve teknolojisi sağlam ülkeler amerika ve avrupa üstünlük kazanır gibime geliyor!

kılıç kalkan kuşan türü savaşlar eskidendi artık

zamanında biz Türklerin elini kimse bükemiyordu! o ayrı dava tabiki

ama şimdi devir değişti uyanalım
    Dünyanın öbür ucundan insansız uçağıyla veya bir füzeyle seni istediği gibi tehdit edebilir ve iş işten geçtiğinde bu füzenin nereden geldiğini anlayamadan apışıp kalırız.. ,
    Tamam askerimiz çok sağlam kalite sonuna kadar savaşır bunu Allah biliyor !

ama ya teknolojimiz ekonomimiz soruyorum bunları?

kısacası böyle bir savaşta ekonomisi ve teknolojisi sağlam ülkeler her daim kafa tutucaktır

savaşta Türk' lerin taraf tutması gerekirsede başta İran Suriye ve tüm asya arap gerekrise Rusya dahil kuzaydeki tüm ülkelerin yanında olmasını çok isterim

Nato Nato diyoruz soysuzlar AB ye seni almak için kırk dereden su getiriyor

bu Dünya gezegeninde Türk'ün Türk'ten başka dostu yok olduğuna inanarak çıkması muhtemel dünya savaşında
    amerika ve avrupa bir olacaktır keisnlikle ,
    asya uzak doğu arap emirlikleri vs iran , Rusya gibi ülkeler ile adım gibi eminim ki buna Dünya ikiye bölünecektir
    zaten Kuzey kore ve japonyanın kuyruk acısı olduğundan bu ülkelerde amerikaya ve yandaş ülkelere dalmak için bahane arıyor olacaktır
    bu durumda bu ülkelerde bizlerin tarafında olacağından amerika ve avrupa bizlere tekrar tekrar bulaşırken tekrar tekrar da bunu düşünmek zorunda kalacaktır
    savaşın başlamasıda çok zor bir aşamadır ki şayet bir savaş başlarsa bu yıllar sürebilir durdurulamaz diyebilirim. şimdiki savaşlarda teknolojik olduğu için yıkımları daha ağır olacaktırr
    herşey o kadar basit olmadığı için şuan veya yarın vs şunlar veya bunlar olur demek yanlış olur

ne yazıktırki insanlarımız koskoca Dünyaya bir türlü sığamıyor

Allah Dünya insanlarının sonunu hayır eylesin

Düşüncelerimi yansıtmışsın. Ellerine sağlık. Akşam akşam yorduk seni

• Düşünüyorum ki eğer böyle bir savaş gerçekleşirse stratejik açıdan en önemli ülke Türkiye olur
    Her iki tarafta bizi yanına çekmeye çalışır
    Amerikanların yanında olursak İran atomlarını bizim üstümüzde dener.
    Müslümanların yanında savaşırsak Amerika Değişik silahlarını bizim üstümüzde dener

iki durumda da kötü yoldayız

• quote:

Orjinalden alıntı: Come_ClaRity93

Düşünüyorum ki eğer böyle bir savaş gerçekleşirse stratejik açıdan en önemli ülke Türkiye olur
    Müslümanların yanında savaşırsak Amerika Değişik silahlarını bizim üstümüzde dener

öyle bişey yok...

şunu anlamıyorum TSK gibi ortadoğunun ve avrupanın en güçlü ordusuna sahip bir millet neden irana özenir ki....

• quote:

Orjinalden alıntı: trapspeed

quote:

Düşünüyorum ki eğer böyle bir savaş gerçekleşirse stratejik açıdan en önemli ülke Türkiye olur

öyle bişey yok...

şunu anlamıyorum TSK gibi ortadoğunun ve avrupanın en güçlü ordusuna sahip bir millet neden irana özenir ki....

Tamam en güçlü orduya sahibiz inanıyoruz! peki ya savaş teknolojimiz ne durumda _?

• 3.Dünya savaşı çıkarsa hertürlü batarız savaşsakta savaşmasakta.Tabi ozamana kadar silah sanayin gelişir sende her iki tarafa silah satarsın ozaman yararına olur fakat şuan için böyle birşey olmadığına göre zararlı çıkarız.

• quote:

Orjinalden alıntı: SkYNeT-06

quote:

quote:

öyle bişey yok...

Tamam en güçlü orduya sahibiz inanıyoruz! peki ya savaş teknolojimiz ne durumda _?

ne açıdan....

dünya standartlarının çok üzerinde oldukça modern ve büyük bir hava kuvvetlerimiz var.Avrupa'daki en büyük ve en donanımlı donanmalardan birine sahibiz.Askeri eğitim desen 20 yıldır gerilla taktikleriyle savaşan birkaç ülkeden biriyiz.Gelişmekte olan ve ihracat kapasitesi yüksek savunma sanayimiz var.Tabi bazı şeyler uzun zaman alır ama bunları göz ardı edemeyiz...

• 3. Dünya Savaşı olmaz, insanlığın son savaşı olur.
  • Noluyor gençler burada?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Yazat

3. Dünya Savaşı olmaz, insanlığın son savaşı olur.

kesinlikle
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Dx

devir ekonomik savaş.. abd bi cekse herşeyini dünya ekonomisi batar.. 1mermi atmadan açlıktan ölürüz

nitekimde öyle oluyor...Ekonomik krize giren ülke ABD en fazla zarara uğrayan ülkeler çin,rusya,AB...

Nedeni Dünya ekonomisinin %25 inin ABD nin elinde olması ve Dünya tüketiminin %41 nin ABD nin yapması.Tüketimi kıstıkları an tüm dünya etkileniyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hashus1099

quote:

kesinlikle

Aynştayn 4. dünya savaşından bahsediyordu
  • Zaten Amerika yüzünden lara gelicez.
  • quote:

Orjinalden alıntı: _PerenaL

quote:

Orjinalden alıntı: hashus1099

quote:

kesinlikle

Aynştayn 4. dünya savaşından bahsediyordu

4. dünya savaşından nasıl bahsediyordu peki?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.