Şimdi Ara

III. Dünya Savaşı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
162
Cevap
0
Favori
5.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hatırlarmısınız bilmem forumumuzdada konusu açılmıştı Bir bulgar kahin İkiz kulelerin yıkılacağını bilmişti. Ardından Amerika'nın 44.başkanı olucak adamın zenci olucağını ve ekonominin sonunun geliceğini söylemişti. Bunlar Obama başkan olmadan açılan konulardı. Kimi bu sözlere Hz. Ali'yi de karıştırdı ama konumuz bu değil.

Konumuz bu kadın kahinin 2009 yılında dünya liderlerinden birkaçına suikast düzenleneciğini ve 3. Dünya Savaşı'nın başlayıcağını söylemesi. Böyle önemli olaylar yaşlı bir bulgarın sözleri yüzünden olucak değil ya. Ama benim düşüncem şudur:

Biz gerçekten bu savaşa gidiyoruz. Hemde çok yakın bir zamanda olucak bu savaşa.Türkiye Cumhuriyeti'nin kendini dışa atamıyacağı bir savaş olucak bence bu.

II. Dünya Savaşı'nın sebebi olarak gösterilen Lider Adolf Hitler bu savaşı Yahudiler yüzünden açmıştı.( Şimdi ortalıkta dolaşan Hitler'i Yahudilerin tuttuğu gibi akla mantığa aykırı düşünceler var. Hiçbiri ciddiye alınacak düşünceler değil.) Bu Peygamber katili Cani Millet III.Dünya savaşı'nın mimarı olucak gibi geliyor bana. Onların Müslüman'lara yaptığı işkence artık yetti. Yetmedimi sizce? İntikam mı dersiniz ne dersiniz bilemem. Ama şimdi sıra bizde olmalı..
    Yahudiler cennetin kendilerine has oldugunu iddia ediyorlar. Kur'ân onlara söyle cevap veriyor: " De ki: Ahiret yurdu diger insanlara ait olmayip Allah tarafindan size has kilinmis ise, ölümü isteyiniz. Fakat onlar ellerinin yaptiklarindan dolayi (yani günâhlari sebebiyle) ölümü asla istemeyeceklerdir. Allah zâlimleri bilendir." (Bakara, 94-95)

Bana göre III. Dünya Savaşı nasıl başlar?Buna kimler katılır? Müttefikler kimler olur?

Bu soruların cevapları farklı olabilir tabiki. Sizin de düşünceleriniz olabilir ve olmalıdır. Benim Düşüncem:

İsrail başbakanına yapılan bir suikast, veya Obama'nın öldürülmesi muhtemeldir. Ki bunu yapan bir Arap veya Müslüman olucaktır. O zaman savaşımızın temeli atılır.

Eğer olay yukarıda benim düşündüğüm gibi olursa Müttefikler böyle olucaktır.

Amerika Birleşik Devletleri
    İsrail
    İngiltere
    (Ve bunların köpeği olan ismini şu an kestiremediğimiz Avrupa ülkeleri

Karşı tarafta ise

Ordusuz Çulsuz sefil olarak yorumlıyabileceğimiz Filistin, daha doğrusu Hamas & El-Fetih
    İran
    Rusya ( Bunu inanın kafamda çok yorumladım ama böyle bir sonuç olabilir. Kendini Orta Doğu ülkelerine dost gibi gösteren kazan bu sülükler topluluğu millet Günahı kadar sevmediği müslümanlarla beraber olup N.A.T.O. yu dağıtmak istiyebilir. Böyle bir gücün savaşa İslam ordularınını yanında savaşa girmesi diğer müslüman ülkelerinin cesaretlenmesine ve savaşa girmesini sağlar.

Gelelim Medeniyetler beşiği güzel ülkemize Türkiye'mize. Türkiye Nasıl bir durumda olmalıdır? Ne Yapmalıdır?

Türkiye böyle bir durumda en iyisi tarafsız kalmalı diyenler çıkıcaktır aranızda. Onlara katılmıyorum. Böyle birşey de mümkün olmıyacaktır.

Türkiye N.A.T.O. üyesi bir ülkedir. Bu yüzden N.A.T.O. dan çıkmadan Amerika ve müttefiklerine savaş açamaz..
    Eğer Natodan çıkarsa o zaman Dünyanın büyük güçleri üzerimize çullanır.
    Zaten Kürtleri kullanarak Topraklarımızı ele geçirmeyi çalışan bu asalak yapışkan milletler bu fırsatı kaçırmazlar.

Türkiye Amerika müttefiklerinin yanında savaşa girerse :

-Dindaşlarımızı kaybederiz.
    -Türkler haindir denilerek bizde biten hilafet makamı tekrar başka bir ülkede başlar.
    -Başarılı olursak Emperyalistler heryere hakim olur ve çok rahat ülkemizi işgale kalkışırlar. Komşularımızın bütün toprakalrını alınmış olduğu için bizi kıskaca alırlar.

Tükiye İran müttefiklerine girerse ne olur?

- Natodan kovuluruz. ( Kovulalım anasını satim diyenleri görebiliyorum şimdiden )
    - Savaşı kazanırsak Dünya pisliklerinden kurtuluruz.
    -Ama her zaman devlet düşmanı olan Komünizmin ve Marksizmin beşiği Rusya Dünya hakimi olur.Orta Doğu ülkelerini birbir komünist rejime dönüştürür.
    -Komünizm tehlikesi Türkiye'yide vurur. İç çatışmalar çıkar. ( Bkz: 2. Dünya Savaşı Almanyası )

Bunlar gelecekte olucak olan şeylerdir. Mantığa aykırı hiçbir yönü de yoktur.
    Kapımızda olan Büyük savaşın ayak seslerini duymayan ancak bir cahil ve kördür.
    Ben kendi yorumumla olaylaın nasıl gelişebiliceğini ve Türkiye'mizin nasıl olucağını göstermek istedim.
    Yorumlarınızı esirgemeyin arkadaşlar.
    Hepinize hayırlı akşamlar

( BU mesajı Dh atmaktan çok çekiniyorum ya hayırlısı )

• Japonya'nın bir borcu var unutmamak lazım.

Türkiye o kadar kolay lokma değildir. Her iki tarafta bizi kendi ittifakına alıp savaşa sokmak isteyecektir. Biz elimizde olmayan sebeplerden dolayı Amerika'nın yanında savaşa gireriz. Savaşı kazanırız da fakat bir sürü kaybımız olur. Çok daha sonrasını düşünmek bile istemiyorum.
  • Akşam akşam insanların içini karattın. Ama doğru olan er yada geç olan gelecek bencede az yada çok böyle oluşacaktır. Çünkü Müslüman'lar için ölümden sonra hayat vardır diğer dinler bozulduğu için adamlar direk cehenneme gideceğini biliyor(Sonsuz olarak). Bunun sonucunda kimi kıskançlık desin kimi bu dünya hayatını güzelleştirmek adına kendi izledikleri yol desin. Sonuçta kendilerini kandırıyorlar.
  • 3. dünya savaşı suikastlerden değilde şu malüm krizden çıkar bence para gidince huzurda gider.çin hükümeti itiraf etmişti bu kriz büyük bi halk ayaklanmasına sebeb olabilir bu durumda hükümeti savaşı tercih edebilir neden olmasın milletin kinini başka yöne çekmek amacıyla ki çin in başındakilerde yatkın gibi bu işe.
  • savaşı rusya kazanır türkiye esir düşer yada borçlandırılır çünkü 3.dünya savaşında atom bombaları konuşur,bizde sadece kıytırık füzeler var,bu zamanda piyadelerde işe yaramıyor! rusyanın buzul kısmı amerikaya yakın malum orada füzeler var,iranlada müttefik olursa tamamdır,dünya bir halt yiyemez,malum gazla petrolde rusyada,ama allah tabiki korusun halkımızı devletimizi savaştan!
  • va rüya biter uyanırsın
    rusya mı komünizmin beşiği
    kaldı mı orada komünizm, ya da şöyle diyelim hiç oldu mu?

dindaş falan yok, bağımsızlığımıza kastedilmediği sürece savaşa girmeyiz. ülkemizin politikasıdır barış
    hemen çevremizde birbirimizi garantiye alacak anlaşmalar yaparak tarafsızlığımızı sağlamalıyız

sen savaşı çok basit sanıyorsun sanırım, neyle kumar oynadığını biliyor musun? hemen bloklaştırdın ülkeleri
    emin ol büyük savaş yakında falan değil, yakında olsa herşey belli olur

ama sen bulgar bir kadına göre çiziyorsan önünü o ayrı konu.
    bahsettiğin şey dünya savaşı ve buradaki insanların içine kurt düşürme hakkın yok.

biraz uyu geçer

• 3.Dünya savaşı olacak bir kutuplaşma eskisi gibi yok.Rusya ile AB ve Amerika arası bir zamanlar çok gergindi ama şuan o kadar değil.Gürcistan olaylarında yeniden patlak verse de soğuk savaş dönemi gibi değil.
    O zaman batılı devletler Rusyanın Kominist Rejimini tehtit olarak görüyordu.Çoğu ülke Rusyayı örnek almaya başlıyordu.Bloklaşmalar vardı,o zaman çıkmadıysa şuan çıkması zor,çıkmasın da .Dünya savaşı basit bir şey değil.Bir süikastla çıksın onlar bahane.Ortam olmadıktan sonra çıkmaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: hashus1099

va rüya biter uyanırsın
    kaldı mı orada komünizm, ya da şöyle diyelim hiç oldu mu? ( 80 yıl Sovyet Sosyalist Cumhuriyetler Birliği yaşadı. Bilmiyosan İntihar edebilirsin )

dindaş falan yok ( İmzandan anlamıştım zaten ), bağımsızlığımıza kastedilmediği sürece savaşa girmeyiz. ülkemizin politikasıdır barış
    hemen çevremizde birbirimizi garantiye alacak anlaşmalar yaparak tarafsızlığımızı sağlamalıyız

sen savaşı çok basit sanıyorsun sanırım, neyle kumar oynadığını biliyor musun? hemen bloklaştırdın ülkeleri
    emin ol büyük savaş yakında falan değil, yakında olsa herşey belli olur ( 2. Dünya savaşı 1 günde başladı. Tarih oku gel . Tarih okuyan birinden daha iyi bildiğini zannetmiyorum )

bahsettiğin şey dünya savaşı ve buradaki insanların içine kurt düşürme hakkın yok.

biraz uyu geçer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cîhad -- 2 Ocak 2009; 23:52:27 >

• dos
    quote:

va rüya biter uyanırsın
    kaldı mı orada komünizm, ya da şöyle diyelim hiç oldu mu?

dindaş falan yok, bağımsızlığımıza kastedilmediği sürece savaşa girmeyiz. ülkemizin politikasıdır barış

emin ol büyük savaş yakında falan değil, yakında olsa herşey belli olur

biraz uyu geçer

dostum inan o bulgar kadın olacak şeyleri görmüş,kursk deniz altısı yapılmadan batacağını bilmiş,ve daha bir çok şey,inanmayın siz kahinlere,elin matrixinde bile neo kahine gidiyor bee

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moscow34 -- 3 Ocak 2009; 0:56:52 >

• Eğer savaş çıkarsa bir Amerikan veya İran füzesi tarafından vurulacağımız için bunların çoğunuz göremeyeceğiz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Turkzat

3.Dünya savaşı olacak bir kutuplaşma eskisi gibi yok.Rusya ile AB ve Amerika arası bir zamanlar çok gergindi ama şuan o kadar değil.Gürcistan olaylarında yeniden patlak verse de soğuk savaş dönemi gibi değil.
    O zaman batılı devletler Rusyanın Kominist Rejimini tehtit olarak görüyordu.Çoğu ülke Rusyayı örnek almaya başlıyordu.Bloklaşmalar vardı,o zaman çıkmadıysa şuan çıkması zor,çıkmasın da .Dünya savaşı basit bir şey değil.Bir süikastla çıksın onlar bahane.Ortam olmadıktan sonra çıkmaz.

ortamdan bol nevarki dünyada,petrol fiyatı düştü,rusya ukraynaya gazı kesiyor, adamlar deli gibi kemer sıkmaya başladı, rusyanın kaşıntısı var çünkü hala atom bombalarını kullanamadı,nüfusu iyicene azalıyor,gerçi diyorum bizim ayı medvedeve(rusçada ayı demek) getirelim 500bin türk erkek çoğaltsın nüfusu dedim ama dinlemiyor hıyarağa

• konuyu açan arkadaşım biraz daha stratejik düşünseydin keşke..

1-Türkiye bir NATO ülkesidir.SSCB'nin dağılmasının en büyük etkenlerinden biri de Türkiye'yi yanına çekememesidir.

2-Eğer bir III. DÜnya savaşı çıkarsa bu savaşta İran,Suriye,Mısır,Lübnan gibi çerez ülkeler kesinlikle yer almazlar.Daha çok Kuzey Kore-Güney Kore , Çin-Tayvan , Japonya-Çin , Rusya-Batı Avrupa , ABD-Eski kızıllar.....

3-Türkiye potansiyel süpergüç konumunda bir ülke olduğu için NATO haricinde başka bir paktta savaşa katılmayacaktır.(Hoş hiç katılmayız da)

4-Rusya kapitalist bir ülkedir
  • quote:

Orjinalden alıntı: BaYDoGaN

Eğer savaş çıkarsa bir Amerikan veya İran füzesi tarafından vurulacağımız için bunların çoğunuz göremeyeceğiz.

İran Füzesimi
    tabi atom bombasıyla yokederler bizi değil mi..
    Biz tercihimizi Amerika'dan dolayı yaptık ve en mantıklısı budur
  • quote:

Orjinalden alıntı: trapspeed

konuyu açan arkadaşım biraz daha stratejik düşünseydin keşke..

1-Türkiye bir NATO ülkesidir.SSCB'nin dağılmasının en büyük etkenlerinden biri de Türkiye'yi yanına çekememesidir.

2-Eğer bir III. DÜnya savaşı çıkarsa bu savaşta İran,Suriye,Mısır,Lübnan gibi çerez ülkeler kesinlikle yer almazlar.Daha çok Kuzey Kore-Güney Kore , Çin-Tayvan , Japonya-Çin , Rusya-Batı Avrupa , ABD-Eski kızıllar.....

3-Türkiye potansiyel süpergüç konumunda bir ülke olduğu için NATO haricinde başka bir paktta savaşa katılmayacaktır.(Hoş hiç katılmayız da)

4-Rusya kapitalist bir ülkedir

1- Türkiyenin bir nato üyesi olduğnu yazımda belirttim biraz daha dikaktli okumalısın
    2- Savaş Dünya Savaşı herkes katılabilir. Alıma açık
    3-O Senin yorumun.
    4- Rusya kapitalisttir. Ben farklı birşey söylemedim. Komünizm beşiği Rusya dedim . Yani orda çıktı ve ordan yönetiliyor anlamında

• valla şaka bir yana,rusyadayım diye demiyorum fakat rus milleti kadar acımasız sert dövüşen kafasına koyduğunu yapan bir millet yoktur bu dünyada! o yüzden ben derimki hazır ruslar kominizimden vazgeçmişken düşmanı olmak yerine onlarla beraber müttefik olalım canımız yanmasın derim,allah rusun eline düşürmesin düşman olarak kimseyi.
  • Yatın uyuyun yav.
  • devir ekonomik savaş.. abd bi cekse herşeyini dünya ekonomisi batar.. 1mermi atmadan açlıktan ölürüz
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cîhad

quote:

va rüya biter uyanırsın
    kaldı mı orada komünizm, ya da şöyle diyelim hiç oldu mu? ( 80 yıl Sovyet Sosyalist Cumhuriyetler Birliği yaşadı. Bilmiyosan İntihar edebilirsin )

dindaş falan yok ( İmzandan anlamıştım zaten ), bağımsızlığımıza kastedilmediği sürece savaşa girmeyiz. ülkemizin politikasıdır barış

emin ol büyük savaş yakında falan değil, yakında olsa herşey belli olur ( 2. Dünya savaşı 1 günde başladı. Tarih oku gel . Tarih okuyan birinden daha iyi bildiğini zannetmiyorum )

biraz uyu geçer

evet arkadaşım, 1. si komünizmin ütopya olduğunu bilmiyorsun. komünizm bu dünya üzerinde yaşamamıştır hiç, sovyetler birliği komünist değildi.
    2. si imzamdan anlaman gerekirdi zaten. ulusumuzun bağımsızlığına kast edilmediği sürece savaş cinayettir. bunu bil öğren uygula.
    3. sü her savaş 1 günde başlamıştır, önemli olan öncesinde yaşanan gelişmelerdir. Mustafa Kemal ile mc arthur arasındaki 1933 teki görüşmeyi araştır derim, araştırmadan böyle etrafındakilere ayar vermeye çalışırsan kalırsın böyle. 2 dünya savaşı da öncesinden belli etmektedir.

sen 1. dünya savaşına sırp prensi öldürüldü diye başladı dersen millet kahkahalarla güler sana

lütfen birine oku demeden önce tarih içinde olay örgüsü kurmayı öğren

• quote:

Orjinalden alıntı: Dx

devir ekonomik savaş.. abd bi cekse herşeyini dünya ekonomisi batar.. 1mermi atmadan açlıktan ölürüz

nitekimde öyle oluyor...Ekonomik krize giren ülke ABD en fazla zarara uğrayan ülkeler çin,rusya,AB...
  • benimde bir kehanetim var

100 yıl sonra 2109 olucak
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.