Şimdi Ara

III. Dünya Savaşı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
162
Cevap
0
Favori
5.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: Yazat

3. Dünya Savaşı olmaz, insanlığın son savaşı olur.

eğer 3. dünya savaşı olursa, 4. dünya savaşı taş ve sopalarla olurmuş...einstein demişti heralde.
  • 3.DÜNYA SAVAŞI KİM NE DERSE DESİN İLLAKİ İLERDE ÇIKAR VEDE NÜKLEER BOMBA KULLANILIRSA DÜNYA YOK OLABİLİR..
    AYRICA İNSANLAR KENDİ SONUNU KENDİ GETİRCEK DİYE BİR YAZI VARDI
  • Dr. Michael Rathford’un best-seller olan ‘The Nostradamus Code’ III. Dünya Savaşı isimli kitabı hakkında şunlar yazılıyor:
    Kehanetlerin içindeki kehanetler deşifre edilince 3. Dünya Savaşı’nın gizli tarihi ortaya çıkıyor.
    2005 Mayıs’ında Roma’daki İtalyan Ulusal Kütüphanesi üyeleri arşivlerin arasında, Nostradamus tarafından yazılmış ve o güne dek bilinmeyen bir el yazması bulmuşlar. Bu el yazması Nostradamus’un oğluna geçmiş sonra da 7. Papa Urban'a. Bu güne kadar ortaya çıkartılmamış, 400 yıldan beri orada duruyormuş.
    Özel şifre çözme teknikleri kullanan Dr. Rathford, önemli kalıplar ve bağlantıları araştırarak, bu karmaşık kelimelerle dolu bulmacayı çözmüş ve Nostradamus Şifresi ortaya çıkmış.
    Yazar, 1975’den bu yana Nostradamus’un kehanetlerini inceliyor.
    Kitaptan örnek sayfalar:
    Sürekli kargaşaların yaşandığı bir dönemde, bir Ortadoğu ülkesinin lideri nükleer bir silah yapacak, ufak olaylar için büyük sorun çıkartacak ve nükleer silahı kullanmakta tereddüt etmeyecek. Savaştığı ülkeler misilleme için nükleer silahlar yapacaklar. Bu Akdeniz kıyısında bir ülke olacak.
    Bombalardan biri kara yerine Akdeniz’e düşecek ve tüm balıkları zehirleyecek. Bölgedeki ticari yollar o kadar etkilenecek ki, insanlar açlıktan zehirli balıkları yiyecekler. Bu olay Akdeniz’in doğusunda, siyah kayalıklı bir bölgede meydana gelecek.
    Orta Doğu ülkelerinden biri tarafından atılacak olan nükleer bomba, bu savaşı daha da alevlendirecek, Avrupa ülkeleri petrol kaynaklarının tehdidinin etkilerini azaltmaya çalışacaklar. Avrupa ülkeleri işe karışmaya başlayınca, bu çılgın lider cephanesinin kalanını Avrupa’ya, özellikle İtalya yarımadasının üzerine atacak.
    Fransa ve İtalya’daki şehirler neredeyse tamamen boşalacak, İtalya yanıp yıkılacak, bu lider Deccal değil ama Deccal’ın gelmesine yardımcı olacak.
    Volkanlar, depremler, seller , kıtlıklar
    Çok parlak, bilinmeyen bir kuyruklu yıldız gelecek ve çok büyük jeolojik felaketler olacak, bu, büyük kıtlıklara, açlığa ve hiç umulmadık yerlerde sosyal çalkantılara yol açacak. Zengin, refah içinde, güçlü sayılan batı ülkeleri zayıflayacaklar. İnsanları su olan ve ekin ekilebilen yerlere göç ederken, büyük isyanlar çıkacak, siyasi yapı zayıflayacak, böylece Deccal’ın başa gelmesi kolaylaşacak.
    Bilhassa Amerika Birleşik Devletleri’nde de doğal afetler yaşanacak, depremler ve sellerle halkta büyük çaresizlik, umutsuzluk ve sefalet başlayacak. Bu felaketlerle başa çıkmak isteyen Amerika iflas edecek. Üç büyük devlet Amerikan halkına yardım gönderecek.
    Dünyadaki değişiklikler Deccal’ın dünyayı fethetmesine yarayacak, orta ve güney Avrupa ile Orta Doğu’da seller yaşanacak, yerel hükümetler felaketlerde yetersiz kalınca, Deccal birliklerini bu ülkelerde uygarlığı yeniden düzeltmek için gönderecek! Ama asıl amacı bu ülkeleri ele geçirmek olacak ve insanları köle yapacak.
    Kitaba göre, daha doğrusu Nostradamus'un kehanetlerine göre, 2008 - 2012 yılları savaşlar, kötülükler ve çaresizlik içinde geçecek ama aynı zamanda umut ve gelecek vaadedecek. Ne diyelim? İnşallah bu kehanetlerin hiçbirisi gerçekleşmez

• quote:

Orjinalden alıntı: baris195

3.DÜNYA SAVAŞI KİM NE DERSE DESİN İLLAKİ İLERDE ÇIKAR VEDE NÜKLEER BOMBA KULLANILIRSA DÜNYA YOK OLABİLİR..
    AYRICA İNSANLAR KENDİ SONUNU KENDİ GETİRCEK DİYE BİR YAZI VARDI

Aksine şımarık çocuklar gibi davranmaktan vazgeçip, yine o korktuğumuz taktik nükleer silahlar sayesinde, büyük bir küresel barış çağına gireceğimize inancım tam.

Lakin olası bir 3. savaş, insan medeniyetini ortadan kaldırır.
  • bence çok komik bir durum,ortada savaçılcak ciddi bir konuda yok..
    herkes oturduğu yerde otursun,yemeğini yesin içsin otursun ne saçma ya..
    hayret bir şey savaş ne anlamı var..eskiden toprak için savaşırlardı,şimdi ise rahatlık batıyor çok komik buluyorum
  • quote:

bence çok komik bir durum,ortada savaçılcak ciddi bir konuda yok..
    herkes oturduğu yerde otursun,yemeğini yesin içsin otursun ne saçma ya..
    hayret bir şey savaş ne anlamı var..eskiden toprak için savaşırlardı,şimdi ise rahatlık batıyor çok komik buluyorum

Dostum hala Toprak için savaşılıyor
  • ya düzeni tek değiştirmeyi düşünen ABDdir.Onlar bir neden bulurlar ve saldırırlar.Emin olun.İstediği kitleyide arkasına alırlar ve saldırırlar.Nasıl moktan bi israile ses çıkarmıyolarsa ABD gelir bi yerlere yerleşir bombalar hiçbişey değişmez.Bu dünyada el birliği yapmadan onları yok edemezsiniz.Ayrıca 3. dünya savaşı diye bişey olmaz artık.Ya bu saatten sonra kim göze alır yapmayın Allah aşkına yaa.Büyük balık küçük balığı yutar tarzında savaşlar olursa olur.rusya-çeçen,rusya-gürcistan,israil-filistin,amerika-ırak,ırak-kuveyt,..

Genellikle amerikanın güddüğü amaç hep böl parçala yönet mantığıdır.Ülkeleri kültürleri birbirinden ayırarak düşman etmek ve birbirlerine kurşun sıktırarak kazanç elde etmek.Hem bu sayede para kazanmak hemde siyasi babalık taslamak.

Hep bizim kesinlikle bilecemeyeceğimiz derin devlet işleri gündemde.Neler olduğunu ne tezgahlar döndüğünü devlet büyükleri biliyorlar.Hatta bişeyler sezdiklerinde duyum aldıklarında görüşmeler fln sıklaşıyor.Neyse uzatmayayım iyi geceler

• valla şu global dünyada, ülkelerin birbirine göbek bağıyla bağlandığı dünyada bi felaket olmadıkça 10..20 içersinde 3. dünya savaşını çıkacağını zannetmiyorum.

ondan sonrasını zaten bilemeyiz.enerji kaynakları bitecek duruma mı gelir? çözümü bulunamayan bi hastalık mı çıkar?
    iklim şartları nasıl olur buna bağlı olarak yaşam kaynağı olan su kaynaklarına olan rağbette patlama yaşanır mı?
    asıl nedenler bunlar olur bence.

yoksa kimsenin bu devirde nükller savaşa gireceğini zannetmiyorum.
    tek akıllı biz değiliz böyle bir savaşta dünyanın ayvayı yiyeceğini bunun etkisinin yıllarca süreceğini herkez biliyor.
    ama yukarda saydığım şeylere çözüm bulmak için nükleer savaş dahil herşey göze alınır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jaguar19 -- 3 Ocak 2009; 1:19:21 >
  • 3 . bir dünya savaşı çıkacağını hiç sanmıyorum
    çünkü savaş çıkarsa herkes kaybeder.
  • quote:

Bu Peygamber katili Cani Millet III.Dünya savaşı'nın mimarı olucak gibi geliyor bana. Onların Müslüman'lara yaptığı işkence artık yetti.

şu cümleni gördükten sonra okumayı bıraktım. senin nası örümcek kafalı ırkçı bi beynin var ki bi milletin tamamını canilikle suçluyorsun. sanki her millet bir milleti zamanında katletmemiş gibi sadece yahudileri suçluyorsun ve onları katletmek istiyorsun. o zaman o "cani" dediklerinden ne farkın var
  • quote:

Dr. Michael Rathford’un best-seller olan ‘The Nostradamus Code’ III. Dünya Savaşı isimli kitabı hakkında şunlar yazılıyor:
    Kehanetlerin içindeki kehanetler deşifre edilince 3. Dünya Savaşı’nın gizli tarihi ortaya çıkıyor.
    2005 Mayıs’ında Roma’daki İtalyan Ulusal Kütüphanesi üyeleri arşivlerin arasında, Nostradamus tarafından yazılmış ve o güne dek bilinmeyen bir el yazması bulmuşlar. Bu el yazması Nostradamus’un oğluna geçmiş sonra da 7. Papa Urban'a. Bu güne kadar ortaya çıkartılmamış, 400 yıldan beri orada duruyormuş.
    Özel şifre çözme teknikleri kullanan Dr. Rathford, önemli kalıplar ve bağlantıları araştırarak, bu karmaşık kelimelerle dolu bulmacayı çözmüş ve Nostradamus Şifresi ortaya çıkmış.
    Yazar, 1975’den bu yana Nostradamus’un kehanetlerini inceliyor.
    Kitaptan örnek sayfalar:
    Sürekli kargaşaların yaşandığı bir dönemde, bir Ortadoğu ülkesinin lideri nükleer bir silah yapacak, ufak olaylar için büyük sorun çıkartacak ve nükleer silahı kullanmakta tereddüt etmeyecek. Savaştığı ülkeler misilleme için nükleer silahlar yapacaklar. Bu Akdeniz kıyısında bir ülke olacak.
    Bombalardan biri kara yerine Akdeniz’e düşecek ve tüm balıkları zehirleyecek. Bölgedeki ticari yollar o kadar etkilenecek ki, insanlar açlıktan zehirli balıkları yiyecekler. Bu olay Akdeniz’in doğusunda, siyah kayalıklı bir bölgede meydana gelecek.
    Orta Doğu ülkelerinden biri tarafından atılacak olan nükleer bomba, bu savaşı daha da alevlendirecek, Avrupa ülkeleri petrol kaynaklarının tehdidinin etkilerini azaltmaya çalışacaklar. Avrupa ülkeleri işe karışmaya başlayınca, bu çılgın lider cephanesinin kalanını Avrupa’ya, özellikle İtalya yarımadasının üzerine atacak.
    Fransa ve İtalya’daki şehirler neredeyse tamamen boşalacak, İtalya yanıp yıkılacak, bu lider Deccal değil ama Deccal’ın gelmesine yardımcı olacak.
    Volkanlar, depremler, seller , kıtlıklar
    Çok parlak, bilinmeyen bir kuyruklu yıldız gelecek ve çok büyük jeolojik felaketler olacak, bu, büyük kıtlıklara, açlığa ve hiç umulmadık yerlerde sosyal çalkantılara yol açacak. Zengin, refah içinde, güçlü sayılan batı ülkeleri zayıflayacaklar. İnsanları su olan ve ekin ekilebilen yerlere göç ederken, büyük isyanlar çıkacak, siyasi yapı zayıflayacak, böylece Deccal’ın başa gelmesi kolaylaşacak.
    Bilhassa Amerika Birleşik Devletleri’nde de doğal afetler yaşanacak, depremler ve sellerle halkta büyük çaresizlik, umutsuzluk ve sefalet başlayacak. Bu felaketlerle başa çıkmak isteyen Amerika iflas edecek. Üç büyük devlet Amerikan halkına yardım gönderecek.
    Dünyadaki değişiklikler Deccal’ın dünyayı fethetmesine yarayacak, orta ve güney Avrupa ile Orta Doğu’da seller yaşanacak, yerel hükümetler felaketlerde yetersiz kalınca, Deccal birliklerini bu ülkelerde uygarlığı yeniden düzeltmek için gönderecek! Ama asıl amacı bu ülkeleri ele geçirmek olacak ve insanları köle yapacak.
    Kitaba göre, daha doğrusu Nostradamus'un kehanetlerine göre, 2008 - 2012 yılları savaşlar, kötülükler ve çaresizlik içinde geçecek ama aynı zamanda umut ve gelecek vaadedecek. Ne diyelim? İnşallah bu kehanetlerin hiçbirisi gerçekleşmez

gene mi 2012

• @ C@r@nthir Yahudi Milleti bu dünyanın gördüğü en pislik insanlardır. Neyse konumuz bu değil. Aşağıya yazdıklarım benim sözüm değil.

Hani İsrailoğullarından "Allah’tan başkasına kulluk etmeyin anneye-babaya yakınlara yetimlere ve yoksullara iyilikle davranın insanlara güzel söz söyleyin namazı dosdoğru kılın ve zekatı verin" diye misak almıştık. Sonra siz pek azınız hariçdöndünüz ve (hâlâ) yüz çeviriyorsunuz. Hani sizden "Birbirinizin kanını dökmeyin birbirinizi yurtlarınızdan çıkarmayın" diye misak almıştık. Sonra sizler bunu onaylamıştınız hâlâ (buna) şahitlik ediyorsunuz. Sonra (yine) siz birbirinizi öldürüyor bir bölümünüzü yurtlarından sürüp-çıkarıyor ve günah ve düşmanlıkla aleyhlerinde ittifaklar kuruyor ve size esir olarak geldiklerinde onlarla fidyeleşiyordunuz. Oysa onları çıkarmanız size haram kılınmıştı. Yoksa siz Kitabın bir bölümüne inanıp da bir bölümünü inkâr mı ediyorsunuz? Artık sizden böyle yapanların dünya hayatındaki cezası aşağılık olmaktan başka değildir; kıyamet gününde de azabın en şiddetli olanına uğratılacaklardır. Allah yaptıklarınızdan gafil değildir. İşte bunlar ahireti verip dünya hayatını satın alanlardır; bundan dolayı azapları hafifletilmez ve kendilerine yardım edilmez. (Bakara Suresi 83-86)

Sen hala onları mı koruyorsun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cîhad -- 3 Ocak 2009; 1:36:51 >

• Bende düşüncemi birkaç gün önce bir konuda yazmıştım.Benden mi kopya çektin yoksa. Benim düşündüğüm şeye çok yakın.3. Dünya Savaşı'nın temeli atılmaya başlanmıştır.Kısadan özetlemek gerekirse, bu zamanlarda olanlarla ilgili İran'ın bir şekilde devreye gireceğini düşünüyorum.Amerika'nında buna karşılık vereceğini.Bunu gören Rusya'nında boş durmayıp Amerika'ya karşı yapacakları olacak.1-2 sene içinde ortalığın fena karışacağını düşünüyorum.Rusya devreye girdiği an Amerika'nın çöküşü resmen başlayacaktır.Biz ise ortada yakar top olacağız.Bence bu filmin baş rolü bize ait.Bütün herşey bizim üzerimizden olacak.

Ama bu düşüncemin boyutunu biraz daha farklılaştırıp daha da ileri gidiyorum.Rusya'nın, Amerika'nın kafasını bir nevi Müslüman devletler yardımıyla ezip geçmesinin hiçbir anlamı olmayacağı gibi Rusya daha da fazlasını isteyip ortalığı tekrar karıştıracak.Ama yapacağı en büyük hatayı gerçekleştirmiş olacak.Ve karşınızda "ÇİN"..

Bu senaryo çok fazla uzuyor...Kaseti ileri sarıp filmin sonuna gelmek gerekirse, Müslüman kesim refaha erecek.Şimdiye kadar olanlar, konuşulanlar, yapılanlar, görünenler, kitapta yazanlar ve olacağa yönelik hareketler bunu gösteriyor.Bu tamamen benim düşüncem.

Bunlar olurken insalık çok ama çok zor durumlar geçirecek.Dünya nüfusunda yüklü bir azalma, felaketler ve doğa üstü olaylar..Bu olacaklar bence çok yakın bir zamanda gerçekleşecek.Allah yardımcımız olsun..

• Eğerki 3.Dünya Savaşı başlayacak ise yine bir suikastten sonra başlayacaktır.Aynı 1 ve 2. Dünya Savaşlarında olduğu gibi ama savaşların başlama sebepleri kesinlikle suikastler değildir.Suikastler sadece bir anahtardır.
    3.Dünya Savaşının yakında olduğunu düşünmüyorum en azından 2009 da olacak gibi görünmüyor.Kahin değilim.Ama orta doğu daha da karışacak gibi.Amerika yı yöneten İsrail yıkılmadan orta doğu da zulüm bitmez.
  • İsrailoğlu = Yahudi midir?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cîhad

@ C@r@nthir Yahudi Milleti bu dünyanın gördüğü en pislik insanlardır. Neyse konumuz bu değil. Aşağıya yazdıklarım benim sözüm değil.

Hani İsrailoğullarından "Allah’tan başkasına kulluk etmeyin anneye-babaya yakınlara yetimlere ve yoksullara iyilikle davranın insanlara güzel söz söyleyin namazı dosdoğru kılın ve zekatı verin" diye misak almıştık. Sonra siz pek azınız hariçdöndünüz ve (hâlâ) yüz çeviriyorsunuz. Hani sizden "Birbirinizin kanını dökmeyin birbirinizi yurtlarınızdan çıkarmayın" diye misak almıştık. Sonra sizler bunu onaylamıştınız hâlâ (buna) şahitlik ediyorsunuz. Sonra (yine) siz birbirinizi öldürüyor bir bölümünüzü yurtlarından sürüp-çıkarıyor ve günah ve düşmanlıkla aleyhlerinde ittifaklar kuruyor ve size esir olarak geldiklerinde onlarla fidyeleşiyordunuz. Oysa onları çıkarmanız size haram kılınmıştı. Yoksa siz Kitabın bir bölümüne inanıp da bir bölümünü inkâr mı ediyorsunuz? Artık sizden böyle yapanların dünya hayatındaki cezası aşağılık olmaktan başka değildir; kıyamet gününde de azabın en şiddetli olanına uğratılacaklardır. Allah yaptıklarınızdan gafil değildir. İşte bunlar ahireti verip dünya hayatını satın alanlardır; bundan dolayı azapları hafifletilmez ve kendilerine yardım edilmez. (Bakara Suresi 83-86)

Sen hala onları mı koruyorsun?

arkadaşım bana kitaptan copy paste yaptığın dogmalarla diil mantıklı nedenlerle gel. bunlarla bi yere varamayız.

• quote:

Orjinalden alıntı: uguRnB

Bende düşüncemi birkaç gün önce bir konuda yazmıştım.Benden mi kopya çektin yoksa. Benim düşündüğüm şeye çok yakın.3. Dünya Savaşı'nın temeli atılmaya başlanmıştır.Kısadan özetlemek gerekirse, bu zamanlarda olanlarla ilgili İran'ın bir şekilde devreye gireceğini düşünüyorum.Amerika'nında buna karşılık vereceğini.Bunu gören Rusya'nında boş durmayıp Amerika'ya karşı yapacakları olacak.1-2 sene içinde ortalığın fena karışacağını düşünüyorum.Rusya devreye girdiği an Amerika'nın çöküşü resmen başlayacaktır.Biz ise ortada yakar top olacağız.Bence bu filmin baş rolü bize ait.Bütün herşey bizim üzerimizden olacak.

Ama bu düşüncemin boyutunu biraz daha farklılaştırıp daha da ileri gidiyorum.Rusya'nın, Amerika'nın kafasını bir nevi Müslüman devletler yardımıyla ezip geçmesinin hiçbir anlamı olmayacağı gibi Rusya daha da fazlasını isteyip ortalığı tekrar karıştıracak.Ama yapacağı en büyük hatayı gerçekleştirmiş olacak.Ve karşınızda "ÇİN"..

Bu senaryo çok fazla uzuyor...Kaseti ileri sarıp filmin sonuna gelmek gerekirse, Müslüman kesim refaha erecek.Şimdiye kadar olanlar, konuşulanlar, yapılanlar, görünenler, kitapta yazanlar ve olacağa yönelik hareketler bunu gösteriyor.Bu tamamen benim düşüncem.

Bunlar olurken insalık çok ama çok zor durumlar geçirecek.Dünya nüfusunda yüklü bir azalma, felaketler ve doğa üstü olaylar..Bu olacaklar bence çok yakın bir zamanda gerçekleşecek.Allah yardımcımız olsun..

amerika irana savaş açarsa rusya kılını bile kıpırdatmaz
    rusyanın iranın yanında savaşa girmek için sebebi ne olur?
    rusyanın yanında savaşacak kaçtane müslüman ülke var?
    çin ile amerika arasında o kadar ekonomik işbiriği varken neden rusyaya destek çıksın?

• ben rusyayla aramız bozulsun istemem,çünkü rusya büyük toprak alanı var vede hiç birde gözü yok..
    ayrıca istese TÜRKİYE ye de gös dikerdi ama yapması bizim ülkenin bogazlar var para yonunden ortada bir ulkedeyız..
    ama amerika ıse rahat durmuyor ve orta doguda amerıka dolanıyor vede sesı cıkıyor yanı ortalık neden karıstı bellıdır..amerıka geldı ortalık karıstı bu kadar basıt..ama amerıkanın yanına bu kar kalmasın vede rusya ıle amerıka savassın ısterım..oyum rusyaya dır
  • Dünyada savaşlar ilk başlarda toprak için yapılıyordu.
    Şimdilerde petrol için yapılıyor.
    Petrol rezervleri tükendiğindede nihai olarak su savaşları meydana gelecek.
    Hatta olası su savaşlarına dair yazılmış bir çok kitap var.(Hepsindede Türkiye merkezde)
    3. dünya savaşı toprak ve petrol için çıkmayacaktır.
    Muhtemelen su kaynakları üzerine bir nedenden ortaya çıkar.
    Çok büyük bir su kıtlığı olmadığı sürece 3. dünya savaşının çıkma ihtimali çok az.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mertekin

Dünyada savaşlar ilk başlarda toprak için yapılıyordu.
    Şimdilerde petrol için yapılıyor.
    Petrol rezervleri tükendiğindede nihai olarak su savaşları meydana gelecek.
    Hatta olası su savaşlarına dair yazılmış bir çok kitap var.(Hepsindede Türkiye merkezde)
    3. dünya savaşı toprak ve petrol için çıkmayacaktır.
    Muhtemelen su kaynakları üzerine bir nedenden ortaya çıkar.
    Çok büyük bir su kıtlığı olmadığı sürece 3. dünya savaşının çıkma ihtimali çok az.

su için savaşla çoook uzakta
    idrarın bile arıtılıp içilebildiğini düşünürsek
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.