Şimdi Ara

IJJI GUNZ VE TÜRKLER (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
0
Favori
5.930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • www.bizcekdiksendecekiceksinmecbursun.tr
  • Www.YettiBeh.thekinq.com.it.tr.uk.bilmiyormartik
  • Off Linkler kırık galiba...
  • quote:

Orjinalden alıntı: JrChesta

quote:

Türkler hep hackle uğraştıkları için ya da GunZ´u diğer OnLine oyunlar gibi level oyunu sandıkları için böyle...

hacki bi japon çıkartır Türklerde özenir. lvl oyunu sandıkları yadahackle uğraştıkları için değil.
    o yapıyor bende yaparım olayına giriyor

Hayır o sadece isin bahanesi.. Amaçları lv kasmak böyle oyunun en iyisi olcaklarını sanıyorlar.. by Alana~

• Clan:¤OsmanLı¤
    Nick:ersoycaglar
    Lvl:70

Saygılar :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Subzero-

quote:

quote:

Türkler hep hackle uğraştıkları için ya da GunZ´u diğer OnLine oyunlar gibi level oyunu sandıkları için böyle...

hacki bi japon çıkartır Türklerde özenir. lvl oyunu sandıkları yadahackle uğraştıkları için değil.

Hayır o sadece isin bahanesi.. Amaçları lv kasmak böyle oyunun en iyisi olcaklarını sanıyorlar.. by Alana~

Alakasız.
    Hacki bilen ve yapan adam işin lvlda değilde teknikde oldugunu bilir.Sadece özentilik + EGO için yapılır...

by JrChesta...

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Subzero-

quote:

quote:

Alakasız.
    Hacki bilen ve yapan adam işin lvlda değilde teknikde oldugunu bilir.Sadece özentilik + EGO için yapılır...

by JrChesta...

Senin dediğin tür adamlar niye 75 e kasma gayreti gösteriyor o zaman? EGO ve LVL oyunu olduğunu düşündükleri için

(C) [GZ]TheKinQ 2008

• patates ten laf açılmış söylemeden geçemiycem adama düzgünce selam verdim castle da kaç kez cevap gelmedi sonra 1vs1 kaldık yendim ezpz dedim bana mı dedin dedi evet sana dedim 2 saatir selam veriyorum cevap vermiyorsun dedim görmedim dedi <.<

bana biraz artist gibi geldi lvlından dolayı
  • quote:

Senin dediğin tür adamlar niye 75 e kasma gayreti gösteriyor o zaman? EGO ve LVL oyunu olduğunu düşündükleri için

(C) [GZ]TheKinQ 2008

Lvl kasmak hackle zor olur.Yapar bi swap öle kasar.Sonuçda ikiside aynı kapıya çıkıyor hack yapmaya ne gerek var.Swapda hack dersen hangi server olduğuna bağlı derim.

By JrChesta...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9E066D474 -- 24 Ocak 2008; 20:41:23 >
  • Sanırım sen ijjideki questin ne kadar exp verdiğini bilmiyosan ya da dolu boş sallıyosun mami,

ijjideki hack kullananların 90% si AutoQuest le Questte hack açıp kasıyor LVLını Swap fln yalan
    Boss a girdin mi deli gibi exp?? ne kadar veriyo tam bilmiom ama 5k diye duymustum round basına.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhTx3 -- 25 Ocak 2008; 14:01:41 >
  • ben bilmem ijjideki quest expini yada boss exp ini oynamam ijji.
    ama lgde hack yapan türklerin neden yapdıklarınıda o msjım açıklıyor.
  • Thwest bana hep küfür ediyordu megerki o sahis Mince49'mus...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Spider_Dance

Thwest bana hep küfür ediyordu megerki o sahis Mince49'mus...

Yanlışın var Thwest Mince değil,, Erşah diye bi arkadaşındı o char sonra başkasıyla takas yaptı..! yani o char bi kimde tam bilmesem bile Mince49 yani mehmette değil!..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Spider_Dance

Thwest bana hep küfür ediyordu megerki o sahis Mince49'mus...

Pff bilip bilmeden konuşma o char benim bir arkadaşımın ve ona laf atmayan birine küfür ettiğini pek görmedim...

@daffyduck Patates fena değil oynayış olarak biraz artist ama çok kötü çocukta değil...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mince49 -- 25 Ocak 2008; 18:04:18 >
  • ne alakası var anlamadım
  • önce adam olsun xP
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheKinQ

iyi türk clanı hayal nedenini kendin yazmışsın
    bu tarz nedenlerden dolayıdırki su an pc'm deki tek gunz'da 1 tane bile türk yok (private)

zaten oyunu düzgün oynayan türklerin cogu türkiyede yasamıyor bu nedenle pingleri daha yüksek oluyor ve türk olduklarını bile söylemiyorlar ;)

epey bi tanıdıgım war hollanda da yasıyo coguda ;)

Arkadaşım.Bana msnde hack denk gelmıoR demiştin.SOnrada Hack kullanıp türkleri sövdürecen felan filan demiştin.buyur bakalım!!

• quote:

Orjinalden alıntı: loandbehold1

bn osmanlı alish_boy türk_lord oly_tr çok türk buldumm oyunda var baya sende bulursunn

o kadar oyuncudan 2k 1k 3k oyuncudan bu kadar türk gerçektne çok

• quote:

Orjinalden alıntı: fungsclup

quote:

Orjinalden alıntı: TheKinQ

iyi türk clanı hayal nedenini kendin yazmışsın
    bu tarz nedenlerden dolayıdırki su an pc'm deki tek gunz'da 1 tane bile türk yok (private)

zaten oyunu düzgün oynayan türklerin cogu türkiyede yasamıyor bu nedenle pingleri daha yüksek oluyor ve türk olduklarını bile söylemiyorlar ;)

epey bi tanıdıgım war hollanda da yasıyo coguda ;)

Arkadaşım.Bana msnde hack denk gelmıoR demiştin.SOnrada Hack kullanıp türkleri sövdürecen felan filan demiştin.buyur bakalım!!

ben sana bana hack gelmiyor değil bende yok dedim... inan bana senin hayal bile edemiyceğin hackler biliyorum... ama önemli olan bilmek değil kullanmamak.

ewt dedim doğrudur Hack kullancan sonra millete ben türküm dedin mi AAAaaaa Hacker dicek...?

Afedersinse Hack kullanıp Türküm diyceksen benim için bu zamana kadar report ettiğim herangi bi hackerden daha bile kötüsündür....

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.