Şimdi Ara

IJJI GUNZ VE TÜRKLER (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
0
Favori
5.930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: KGT_Beekoo

Evet olur olmaz yere küfreden çok ama Allah'a şükür bizim clanda böyle sorunlar yok.Bi kardeşim var azcık sinir eder ama hele bi küfür etsin bakalım görür o :)

Şimdi itiraf edeyim ki hackle kastım fakat eskidendi.Artık böyle level sorunum yok.Zaten hackle kastığım adamı da çöpe attım gitti :)

Ayrıca kendime pro de demiyorum çünkü benden çok daha iyi oynayanlar var onların hakkını yememek gerek :)

Ayrıca clanla ilgili konuya da değineyim,Ahlaklı olan,iyi oyynayan herkes clanımıza gelebilir.Level mühim değil iyi oynasın ve ahlaklı olsun.Neden ahlaka bu kadar taktın derseniz klanda kardeşim de var dediğim gibi.Henüz 8 yaşında :) Bu yüzden küfür öğrenmesini istemiyorum.

Clana gelmek isteyen benimle iletişime geçebilir.KGT_beekoo veya eğer mainde değilsem ChibiLobby

Ama senin clanda nedense sdece 4-5 kişi var :D (biriden ben) Gerçekten onun clanında 1 kişi küfür etsin saniyesinde

• Türkün fazla olduğu yerde huzur nerdeeeee....
  • selam arkadaslar ben daha once international da oynuodum ama asırı hack kullanıldıı icin oyunu bırakmıshtım hack ten bende nefret ediom bu aralar yine donmeye karar verdim ama artık international bitmish bi durumda su andada ijji den girmeye calısıom ama patch yuklenmesine geldiinde firewall denen hatayı verio herseyi kapttım virus programımı guvenlik duvarını herseyi kapattım ama yinede hatayı vermeye dewam edio acaba bana yardımcı olabilirmisinis yeniden gunz a donmeyi cok istiom yardımcı olursanıs cok sewinirim
  • Arkdaşlar firewall virüs program ı değildir.Modemin güvenlik duvarı gibi bişeydir.
    Mesela benim modemin markası gezz.Gezz marka modemlerde böyle yapılıyor firewall kapama işlemi.
    Resimlere bakarak az çok modemlerinize girerseniz yaparsınız.

1-FİREWALL'I KAPATIYORUZ.
     IJJI GUNZ VE TÜRKLER

2-KAPATTIKDAN SONRA SAVE YAPIYOR VE RESTART ATIYORUZ.
     IJJI GUNZ VE TÜRKLER

RESİM 1 DİREK LİNK =>>http://img72.imageshack.us/img72/8718/firewall1bd5.jpg

RESİM 2 DİREK LİNK =>>http://img72.imageshack.us/img72/3775/firewall2ap6.jpg

• JrChesta sana cok tesekkur ederim eger rep nasıl yollanıosa bide nasıl rep yollayacaımı soleyebilirmisin :) cunku ben hic forumlarda takılmamda fasla ondan dolaı fasla bi bilgim olmas ama senn sayende yeniden gunz a dewam edebilcem saol
  • ya sanırsam yine bi problem daha cıktı kardesh bende resimde annattıın gibi yaptım modemime girdim firewall u kapattım ama sorun su ki bana halan daha bu hatayı verio:

The update server is not responding or is not running right now.
    [Tip] Please check your firewall.
    [Tip] Please try again after a while.

bu nedir acaba yada bunun cozumu nedir ????:(
  • Gerçekden bilmiyorum.Ama resimlerdeki gibi yapdıysan olmaz tabi.Çünkü ben benim modemime göre yapdım.Senin modem ile farklı olabilir.

Bendede firewall hatası vardı kapadım girdim sorun olmadı =).
    Neden olmadı açıkcası anlamadım
  • ya benim modem airties modem sendeki gibi olmadı tabi bende ama resimde annatmak istediini annadım ve benim modemime gore uyguladım olmadı aynı hatayı verdi peki güvenlik duvarını falan kapatsam o sekilde ise yararmı yada virüs programını falan ??? bu arada yardımın icin saol dostum 2 gundur msj larıma cevap veren bi tek sen varsın saol yeniden
  • kardes lvl 51 51 ve 55 charlarım vr hacden nfret ederm saglam bı turk clanımıs var boss harıc hack acmayıs gelmk ıstersen buyur pro clandır no love Hackk
  • ben ijjide Kuzen52 ve ByPislick gorursen oynayalım dedıgım gıbı hack svmem tuk clanına takılırım ama quest harıc hack acmayıs nese dr gunzdan uyelık alınmıyoooo
  • quote:

Orjinalden alıntı: JrChesta

Kendine pro dienlerdne çok kendine noob diyenler daha iyi oluyo bence.
    Ben her yerde söylüyorum ben noob um ayrıcalıklarım var xD.Ölürsem bişi olmaz noobum nasılsa xD.Öldürürsem ama karşımdaki ezilir çnkü noob kesmiş olur onu xD

Bu arada noob'dan noob'a fark vardır.Onuda belirtmek isterim =)

ben oyuna çok yeni başladım kendime noob diyorum çok sağlam adamları alıyorum üst üste perfect çekip 1. oluyorum sonra çeneleri kesiliyo küfüre başlıyolar

ingilizcemde yok oyunu çene yapmak için kullanmıyorum eyleniyorum msn de yabancı bi adam oldumuda netten sözlükten bakarak iyi kötü anlaşabiliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 500PuncH -- 24 Eylül 2008; 22:53:44 >
  • arkadaslar dediim gibi ben su anda oyuna giremiom eger problemim e biras el atabilirsek bende oyuna girebilcem ins. su ana kadar forumdan yazdıımda sadece bi kisi bana yardımcı oldu o kiside zaten kendini bilio tesekkur ederim ona ama problemim halan daha dewam edior eger bulabilirsek su sorunu bende girip rahat bi sekilde lvl kasabilcem
  • quote:

Orjinalden alıntı: 500PuncH

quote:

Orjinalden alıntı: JrChesta

Kendine pro dienlerdne çok kendine noob diyenler daha iyi oluyo bence.
    Ben her yerde söylüyorum ben noob um ayrıcalıklarım var xD.Ölürsem bişi olmaz noobum nasılsa xD.Öldürürsem ama karşımdaki ezilir çnkü noob kesmiş olur onu xD

Bu arada noob'dan noob'a fark vardır.Onuda belirtmek isterim =)

ben oyuna çok yeni başladım kendime noob diyorum çok sağlam adamları alıyorum üst üste perfect çekip 1. oluyorum sonra çeneleri kesiliyo küfüre başlıyolar

ingilizcemde yok oyunu çene yapmak için kullanmıyorum eyleniyorum msn de yabancı bi adam oldumuda netten sözlükten bakarak iyi kötü anlaşabiliyorum

Aferim sana yine farklı acc alarak saflığa devam =)

+
    @xmorgothx
    Valla ben senin soruna bi çare bulamadım =(
    Firewall hatası veriyor.Firewall ı kapattım diyorsun nasıl oluyorda hala aynı hata oluyor anlamadım.
    Firewall ı kapattıkdan sonra silip tekrar yüklesen oyunu?Denedinmi hiç?

• hmmmm efet aslında olabilir bunuda denerim bi jrchesta ins. bu sefer calısır oyundanda gorusebiliris ya :D tabi ins.
  • Pek oynamıyorum gunz bu aralar.
    Okul vs.. 5aydır oynamıyorum daha doğrusu =)
    Ama kolay teknikleri öretmek için girebilirim =)
  • tabi eger ben bi sekilde girebilsem cok daha rahat olur :D ama su firewall beni cıgrımdan cıkartmassa mubarek canıma takettirdi ...... modemi walla en sonunda gitcem yeni modem alcam o olcak :d yada makinayı toptan deistircem :D
  • arkadaşlar bunun leancher sayfası ne kadar zamanda yükleniyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: xmorgothx

tabi eger ben bi sekilde girebilsem cok daha rahat olur :D ama su firewall beni cıgrımdan cıkartmassa mubarek canıma takettirdi ...... modemi walla en sonunda gitcem yeni modem alcam o olcak :d yada makinayı toptan deistircem :D

Modemin Firewall ı kapattıysan, Windows Firewall ve Anti-Virüs lerin Firewall larıda kapat... böylece sorun kalmıycaktır.. ki zaten mami(JrChesta) anlatmış sana nasıl kapatılcağını modem firewall ının ;)
  • Güvenlik duvarını ve virüs programını kapalı saydım ben ama xD
    Kapatmamışsan kapat.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.