Şimdi Ara

IJJI GUNZ VE TÜRKLER (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
0
Favori
5.936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben hack kullandım şuan bulsamda kullanırım quest için açık açık söylerim.
    ama normal oyunda asla hack açmam açanıda...
    quest için bulsam kullanırım sormadan valla
  • quest için herkes kullanıyo saten..

ama dedklerinize harfiiyen katılıyorum..

tanıdk iyi anlaştığım türk çok ama iyi oynamayıp hwalanan üstüne hack olanlar daha fazla sayıda..
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheQurD

quest için herkes kullanıyo saten..

tanıdk iyi anlaştığım türk çok ama iyi oynamayıp hwalanan üstüne hack olanlar daha fazla sayıda..

ben kullanmıyorum? ve kullanmayan en az 20 kişi kadar tanıyorum? :) Çoğu diyelim ;)
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheQurD

quest için herkes kullanıyo saten..

Vay be 4 Aylık Konu Hortlamış xD

Bu "Herkes" Kelimesi Cok Yanlış Bence..Bende Kullanmayanlardanım ama SADECE QUEST için kullananlara bişey demem,Gelip DM de TDM de açarsa ...... ^^

Noktal Yerlere Uygun Kelimeleri Siz Getirin xD
  • herkes itraf etmişken bn hiç kullanmadım ama TheLanet die bi ark. wardı ondan quest içn hack isticektm wazgeçtm
  • bu arada noob um noobum diosn da JrChesta o kdar da kötü diilsin bnden ii olduun %100 kesinde yane... sn noobsan bn noobun alası oluorm
  • abi siz hangi gunz oynuosunuz?hep üstüne basıp duruonuzda...sıkıldım ijji den.arklarımın dediği gibi türk hacker larıyla doldu taştı.
    bana bi tavsiye verirseniz sevinirim.Yine alakasız yerde msj atıom ama olsun :P
  • Bu arada ben DeaDLeGioN
    internationalda da DeaDLeGioN
    Legacygamers da FlyCatcHeR
    DaemonsRing de OverCloCk
    ben 6 yıldır gunz oynayıcısıyım.eet 6 yıl oynamama rağmen 2 yıllık mış gibi ezik oynarım.ben bu güne kadar hiç hack le uğraşmadım
    ve premiumla da.Oyunun tadını almaya çalıştım.Osmanlı clanındakilerde beni bilir zaten.Onlar istesede ben girmemişimdir onların clanına.
    ben türklerle hiç clana da girmedim.küfür ve hack olduğu için.şimdi yapacağım bişey yok.bana garanti olabilecek güzel bi gunz verirseniz sevinirim.
  • eugunz dene idare edr
  • quote:

Orjinalden alıntı: srtys

Bu arada ben DeaDLeGioN
    internationalda da DeaDLeGioN
    Legacygamers da FlyCatcHeR
    DaemonsRing de OverCloCk
    ben 6 yıldır gunz oynayıcısıyım.eet 6 yıl oynamama rağmen 2 yıllık mış gibi ezik oynarım.ben bu güne kadar hiç hack le uğraşmadım
    ve premiumla da.Oyunun tadını almaya çalıştım.Osmanlı clanındakilerde beni bilir zaten.Onlar istesede ben girmemişimdir onların clanına.
    ben türklerle hiç clana da girmedim.küfür ve hack olduğu için.şimdi yapacağım bişey yok.bana garanti olabilecek güzel bi gunz verirseniz sevinirim.

evet seni biliyorum bişey bilmeyipte bilir gibi takılanlardansın bence sen ijjiye devam et

• bişey bilmeyipte bilir gibi takılan
  • quote:

evet seni biliyorum bişey bilmeyipte bilir gibi takılanlardansın bence sen ijjiye devam et

sırf bana birşeyler söylemek için üye oldun galiba ? canın sıkıldı galiba? birileriyle uğraşmak sıkıntını atıo galiba?
  • tavsiye için sağol TheKinQ ama bana donanimhaber deki eugunz topik sitesini atsana şimdi aramak zor olurda.
  • Oyunun Sitesi;

TıkLa..

Download için ;

TıkLa...

Unutmadan Beta 6 yı indirin client olarak.
    Oyun Gayet Zevkli.Oyunda §pa®†an´a whisper atarak bana ulaşabilirsiniz ^;^

GunzP Clan adlı konuda vermistim..Edit ten Copy/paste yaptım

• Çok sağol kardeşim.
  • Türk Çok bu oyunda Bende Mu-online Oynuyordum Yeni Başladım
  • arkadasım yeri değil biliyorum ama duğa değil o dua'dır.dikkat edelim lütfen =)
    Bedua da çift d ile yazılır =)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thermatis -- 19 Mayıs 2008; 23:24:57 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Vadjet

arkadasım yeri değil biliorm ama duğa değil o dua'dır.dikkat edelim lütfen =)
    Bedua da çift d ile yazılır =)

he tamama hocam bu ara da biliorm deil diil BİLİYORUM espri yapıorm ha ... alınma sakın ...
  • Söylediğin iyi oldu.Teşekkür ederim hemen değiştiriyorum =)
    Tuşlara basmayı unutmuşum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thermatis -- 19 Mayıs 2008; 23:26:22 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: srtys

quote:

sırf bana birşeyler söylemek için üye oldun galiba ? canın sıkıldı galiba? birileriyle uğraşmak sıkıntını atıo galiba?

yok dostum ben yıllardır uye oldugum forumlar var ama post kasmıyorum o yuzden bu kadar az mesajım var. sen rahat ol.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.