Şimdi Ara

IJJI GUNZ VE TÜRKLER (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
0
Favori
5.930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Vadjet

Söylediğin iyi oldu.Teşekkür ederim hemen değiştiriyorum =)
    Tuşlara basmayı unutmuşum

adam harbi değiştirmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Just_Rock3R -- 20 Mayıs 2008; 15:01:12 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Gur Han

quote:

Orjinalden alıntı: srtys

quote:

evet seni biliyorum bişey bilmeyipte bilir gibi takılanlardansın bence sen ijjiye devam et

sırf bana birşeyler söylemek için üye oldun galiba ? canın sıkıldı galiba? birileriyle uğraşmak sıkıntını atıo galiba?

yok dostum ben yıllardır uye oldugum forumlar var ama post kasmıyorum o yuzden bu kadar az mesajım var. sen rahat ol.

Anlaşılan bu forum onlardan birisi değil :)

Katılım zamanı: 12 Mart 2008; 
    Üye şu anda Forumda değil
    Son mesaj 20 Mayıs 2008; 11:55:47
    Son giriş 20 Mayıs 2008; 15:33:50

Ve bana kalırsa burda birşey biliyo gibi davranan bi kaç kişi var.. İsim vermek gibi olmasın Baş harfi Sen.

Size şu kadar diyim, artık kral gibi görüyo kendini diye mi düşünürsün ne diye düşünürsen düşün açıkçası fazla umursamıycağımı söylüyebilirim tanıyan bilir tanımayanında bilmesi gerekmiyo..

BURASI Bİ FORUM, HER KONUNUN BAŞLIĞI BOŞ YERE KONULMUYO, KONUYLA ALAKALI POSTLAR ATMAYA ÖZEN GÖSTERMENİ RİCA EDİYORUM.
    YETTİ ARTIK GEREKSİZ POSTLARINIZ BAYDI POST KASCAKSANIZ BU BÖLÜMDE KASMAYIN YA...
    BÖLÜMÜN ADI "GUNZ ONLINE" GELİN POST KASIN DEĞİL... UMARIM ANLATABİLMİŞİMDİR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhTx3 -- 20 Mayıs 2008; 17:04:53 >

• NicK: OnlineKO
    Lw: 65
    Female/male: MALE
    Premli SaTılık . . . :))

• theKinq sana ve mesajlarına saygım çok. Şunu bilki hep doğru konuya basıyorsun.
    Ben ne hava atmak için ne de arkadaş olmak için geldim bu foruma. Burada ciddi birşeyler konuşmak için.
    Ama bana laf atan arkadaş amacı ne bilmiorum ama sanki benle çok tanışmışlığı var gibi laf atıyor. benm sinir olduğum konu bu.
    Konu hakkında konuşacağına sanki eski bir düşmalığımız varmış gibi ortaya dalması hoşuma gitmedi okdr.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheKinQ

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: srtys

quote:

evet seni biliyorum bişey bilmeyipte bilir gibi takılanlardansın bence sen ijjiye devam et

sırf bana birşeyler söylemek için üye oldun galiba ? canın sıkıldı galiba? birileriyle uğraşmak sıkıntını atıo galiba?

yok dostum ben yıllardır uye oldugum forumlar var ama post kasmıyorum o yuzden bu kadar az mesajım var. sen rahat ol.

Anlaşılan bu forum onlardan birisi değil :)

Katılım zamanı: 12 Mart 2008; 
    Üye şu anda Forumda değil
    Son mesaj 20 Mayıs 2008; 11:55:47
    Son giriş 20 Mayıs 2008; 15:33:50

Ve bana kalırsa burda birşey biliyo gibi davranan bi kaç kişi var.. İsim vermek gibi olmasın Baş harfi Sen.

Size şu kadar diyim, artık kral gibi görüyo kendini diye mi düşünürsün ne diye düşünürsen düşün açıkçası fazla umursamıycağımı söylüyebilirim tanıyan bilir tanımayanında bilmesi gerekmiyo..

BURASI Bİ FORUM, HER KONUNUN BAŞLIĞI BOŞ YERE KONULMUYO, KONUYLA ALAKALI POSTLAR ATMAYA ÖZEN GÖSTERMENİ RİCA EDİYORUM.
    YETTİ ARTIK GEREKSİZ POSTLARINIZ BAYDI POST KASCAKSANIZ BU BÖLÜMDE KASMAYIN YA...
    BÖLÜMÜN ADI "GUNZ ONLINE" GELİN POST KASIN DEĞİL... UMARIM ANLATABİLMİŞİMDİR

Aaaaa bana laf koymuşlar
    1-sryfst mi her neyse; adamın nickini hatırlayamadım şimdi dead li bişeydi. Hiçbirşey(altını çiziyorum) bilmedigi halde Turklerle konuşmaya tenezzul etmeyen bir adama istediğimi derim.Ki bana karşılık verme hakkıda var.
    2-Sen kim oluyorsunda bizim burdaki postlarımıza karışıyorsun?Adminmisin?Site kurucusu mu yoksa?Bir kaç private serverda oynadın biraz oyunu biliyorsun diye yırtık dondan cıkar gibi her yerde milletin karşısına cıkma hakkını nerden aldıgını da bilemiyorum ancak bu salak oyunu 1 yıl oynamadım ben oynarken emin ol cok iyi oynardım ve 5 mesajından 4 unde ovdugun Deniz İgunzda bizle takıla takıla bu hale geldi ve kendisini cok severim istersen gidipte sorabilirsin.
    3-Ozel konuları burda konuşmayın demişsin.Burası koyde ...mek icin eşşek kovaladıgın dedenin tarlasına mı benziyorda "Mami soyle yazın birleşiriz clan kurarız oyarız asarız keseriz" tarzında mesajlar atıyorsun.

dead... nickli arkadaşım;
    Osmanlı clanında hiç bir zaman küfür olmaz.Kendini beğenmişlere de yer olmaz.Clan başkanı 28 yaşında guzide bir abimizdir.Mesajlarına biraz daha dikkat et.Hah unutmadan clanda yaşı kucuk olan bir cok kardeşimiz var kufurde ederler onlarla takıldıgına gore sende birşey var sorunu kendinde aramalısın.

Not:Turklerle muhattab olmaman bize bayrak toreninde konuşma yapan mudurumuzun bir lafını hatırlattı

" Tarihini bilmeyen hiç,aslını inkar eden P!Çtir.

• quote:

Aaaaa bana laf koymuşlar
    1-sryfst mi her neyse; adamın nickini hatırlayamadım şimdi dead li bişeydi. Hiçbirşey(altını çiziyorum) bilmedigi halde Turklerle konuşmaya tenezzul etmeyen bir adama istediğimi derim.Ki bana karşılık verme hakkıda var.
    2-Sen kim oluyorsunda bizim burdaki postlarımıza karışıyorsun?Adminmisin?Site kurucusu mu yoksa?Bir kaç private serverda oynadın biraz oyunu biliyorsun diye yırtık dondan cıkar gibi her yerde milletin karşısına cıkma hakkını nerden aldıgını da bilemiyorum ancak bu salak oyunu 1 yıl oynamadım ben oynarken emin ol cok iyi oynardım ve 5 mesajından 4 unde ovdugun Deniz İgunzda bizle takıla takıla bu hale geldi ve kendisini cok severim istersen gidipte sorabilirsin.
    3-Ozel konuları burda konuşmayın demişsin.Burası koyde ...mek icin eşşek kovaladıgın dedenin tarlasına mı benziyorda "Mami soyle yazın birleşiriz clan kurarız oyarız asarız keseriz" tarzında mesajlar atıyorsun.

dead... nickli arkadaşım;
    Osmanlı clanında hiç bir zaman küfür olmaz.Kendini beğenmişlere de yer olmaz.Clan başkanı 28 yaşında guzide bir abimizdir.Mesajlarına biraz daha dikkat et.Hah unutmadan clanda yaşı kucuk olan bir cok kardeşimiz var kufurde ederler onlarla takıldıgına gore sende birşey var sorunu kendinde aramalısın.

Not:Turklerle muhattab olmaman bize bayrak toreninde konuşma yapan mudurumuzun bir lafını hatırlattı

" Tarihini bilmeyen hiç,aslını inkar eden P!Çtir.

1- Sorunlarınız Beni germez, bunları bilmek zorunda fln değilim, özel sorunlarını özel olarak hallet.
    2- Denizin sizle oynadığını biliyorum bilmiyo değilim merak etme, önemli olan kimden öğrendiği değil sonradan ne hale geldiğidir.
    Ayrıca Ben herangi bi üyeyim, herangi bi üye olarakta forum kurallarına uymayan bişey yapmaman konusunda seni uyarmak benim görevim, insanlara yardım etmek ve oyun konusunda bilgi paylaşımı amaçlı açılan bir bölümde gelipte yok o öle yok bu böyle diyemezsin. Burası Gunz kısmıysa burda gunz konuşulsun diyedir.. Diğer konuları gidip ilgili bölümlerde görebilirsin.
    3- Üstteki mesajları okursan konularla ilgisli olduğunu görürsün. Mami = JrChesta, belki yeni olduğun için bilmiyorsundur.

Akıl Yaşta değil baştadır lafı iyi gider sanırım buraya, 28 yaşında hackle kasan ve oyunun eğlenmek için olduğunu unutan bi abiniz ve azından küfür eksik olmayan bi dolu kardeşiniz varDI.

Türklerle muhattab olmaması onu ne vatan hayini nede baska bişey yapar, kafasını dinlemek istiyosa konuşmamakta bunun tek yoluysa cevap vermek zorun da değil.. Haa ego bakımından yapıyo diyosun o konuda bişey diyemem arkadaşı tanımıyorum... Sonuçta ben FORUM KURALLARINI tekrarladım.. ve BUNUN İÇİNDE ADMİN OLMAMA GEREK YOK.

Edit:http://forum.donanimhaber.com/m_21522196/tm.htm TIKLAYIP, 2. KURALI OLDUKÇTA DİKKATLİ Bİ ŞEKİLDE OKURSAN SEVİNİRİM. BUNU SANA SÖYLEMEM İÇİN ADMİN OLMAMIN GEREĞİNİN OLMADIĞINA İKNA OLURSUN BELKİ.. HATTA TIKLAMA BURAYA YAZIYIM DA GÖREBİLİRSİN BELKİ DAHA RAHAT BİR ŞEKİLDE...

quote:

2- Lütfen açılmış konu ile alakasız cevaplar yazmayınız.
    Ör: "Abyss'e nasıl gidebilirim?" adlı bir konuya "lvl xx karakterimi satıyorum" gibi bir cevap verildiği görüldüğünde derhal silinecektir. Çünkü bu hem konuyu açan kişiye saygısızlıktır, hem de konuların birbirine karışmasına ön ayak olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhTx3 -- 12 Haziran 2008; 17:40:57 >

• quote:

Burası Gözüme Çok Battı Nedense..

Bak Dostum Eğer Söylediğin Gibi Her Foruma Üyeliğin Var İse Üyelerin de Üyeleri Forum Kuralları Hakkında Uyarma Hakkı Vardır.Yani Bu Kadar Sert Çıkman Mantıksız Geldi.Ayrıca Mümkünse butür Konuları Pm/Msn'den Halledin.
  • yune nerdeyse 5 aydır girmiomm bi ara hack vardı yeni bi patch geldi silindi hack yinemi geldi

• Balıklama girmişsin mevzuya hack cıktı mı diye
  • quote:

Orjinalden alıntı: keremapak

yune nerdeyse 5 aydır girmiomm bi ara hack vardı yeni bi patch geldi silindi hack yinemi geldi

Bir foruma üye olurken KURALLARI oku.. İlerde işe girerken imzaladığın anlaşmaları falanda böyle okumadan girersen işin iş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: loandbehold1

bn osmanlı alish_boy türk_lord oly_tr çok türk buldumm oyunda var baya sende bulursunn

ya sen berkay mısın arkın nickini çalmışlar
    Türklere bi video çekmeyi düşünüyorum 25. lvla kadar aynı sprayla oynadı hep free 1 deydi süper olcak

• ahuahuaha 25 lvla kadar aynı spray mi
    herhangi bi oyuna nasıl girceni bulması da 2 gününü almış olmalıdır
  • gunz.ijji.com daki gunza basladım...su anda 4 lwl de bıraktım temmuzda devam edicem internet parasından bıraktım temmuzda baslıyorum yine...İyi Bi lwl e gelim Turk clanı kurcam hile vs. gibi seylerle oynamıyorum gerekirse clanı kurarim ama mac yapmam
  • quote:

Orjinalden alıntı: JeTKiLLeR

gunz.ijji.com daki gunza basladım...su anda 4 lwl de bıraktım temmuzda devam edicem internet parasından bıraktım temmuzda baslıyorum yine...İyi Bi lwl e gelim Turk clanı kurcam hile vs. gibi seylerle oynamıyorum gerekirse clanı kurarim ama mac yapmam

hile yapmadığın sürece iyi yerlere gelirsin zaten
  • Arkadaşlar küfürle nicki olan biri bizim forumumuza bir sürü mesaj attı onun küfürlü nicki gözükmesin diye mesaj yazıyorum umarım anlayışla karşılarsınız..
  • Thwest benim beyler ersah'la takas yaptim ben Musti
  • artık o kadar yargılamıyorlar. BuzzyTR nickim kimsede sen hackersın laggersın noob falan demiyor. oyunda türkleri sevenlerde var.
  • Bende hiç hack vs. açmadım bilmemde zatençok az türk gördüm clan açarsnız girerim adım RaPpErBoY162
  • Oyunu adam gibi oynasak kim siz böylesiniz siz şöylesiniz diyebilirki?
  • Evet olur olmaz yere küfreden çok ama Allah'a şükür bizim clanda böyle sorunlar yok.Bi kardeşim var azcık sinir eder ama hele bi küfür etsin bakalım görür o :)

Şimdi itiraf edeyim ki hackle kastım fakat eskidendi.Artık böyle level sorunum yok.Zaten hackle kastığım adamı da çöpe attım gitti :)

Ayrıca kendime pro de demiyorum çünkü benden çok daha iyi oynayanlar var onların hakkını yememek gerek :)

Ayrıca clanla ilgili konuya da değineyim,Ahlaklı olan,iyi oyynayan herkes clanımıza gelebilir.Level mühim değil iyi oynasın ve ahlaklı olsun.Neden ahlaka bu kadar taktın derseniz klanda kardeşim de var dediğim gibi.Henüz 8 yaşında :) Bu yüzden küfür öğrenmesini istemiyorum.

Clana gelmek isteyen benimle iletişime geçebilir.KGT_beekoo veya eğer mainde değilsem ChibiLobby
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.