Şimdi Ara

IJJI GUNZ VE TÜRKLER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
119
Cevap
0
Favori
5.930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Epeydir Gunz oynuyorum... Charlarimin adlari Asena, Spider_Dance ve C°_TURK_C°...
    Bir Türk gördügümde ya hack cekiyordur yada tam bir eziktir... PRO bir türk görünce küfür yiyoruz...
    Kendini PRO sanan bazi türkler daima küfür ediyorlar ondan beri türklerin clanlarina asla girmiyorum...
    Bazen zaten sokmuyorlar cünki hackleri ortaya cikmasin diye...
    Proyuz diyorlar bir bakiyorsun adam LAWMOWER acmis GODMODE takmis... Clan Warda karsina TÜRK CLANI cikiyor 1 raund kesiyorsun 2 ve son raundlara dogru GODMODE takiyorlar...

Sorum su: HICMI BIR AHLAKLI PRO TÜRK YOK?

Iyi bir türk clani kursak diyorum... Pekde fena olmaz...

MAIN: Asena lvl 48

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spider_Dance -- 12 Aralık 2007; 15:29:32 >

• iyi türk clanı hayal nedenini kendin yazmışsın
    bu tarz nedenlerden dolayıdırki su an pc'm deki tek gunz'da 1 tane bile türk yok (private)

zaten oyunu düzgün oynayan türklerin cogu türkiyede yasamıyor bu nedenle pingleri daha yüksek oluyor ve türk olduklarını bile söylemiyorlar ;)

epey bi tanıdıgım war hollanda da yasıyo coguda ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhTx3 -- 12 Aralık 2007; 17:17:32 >
  • Ben hiç hack açmadım hack ile kasmadım.Bir türk'e yada bir başkasına kfr etmedim bana gelmediği takdirde.Geldiği takdirde bile etmedim.
    Pro meselesine gelince pro değilim ama oynamasını biliyorum.Hiç ahlaklı türk pro yokmu diyorsun kendine pro diyenlerin çoğunu alıyorum ve hiç kfr etmiyorum.Eğer ahlak buysa evet o bende var...
    Lg oynuyorsan bi ara buluşuruz istersen?
  • Hack kullanma nedenleri nedir yani anlamıyorum oyun lv işi değil çoğunlukla iyi oynayan kazanıyor yani hack kullanınca kendilerini iyimi zannnediyorlar anlayamıyorum bence hack noob diye tabir edilen kendilerini tatmin etmeye çalışan oyuncular.

İjji Karakterler : 32 lv SilverWater
    10 lv ShinyWing
  • Kendine pro dienlerdne çok kendine noob diyenler daha iyi oluyo bence.
    Ben her yerde söylüyorum ben noob um ayrıcalıklarım var xD.Ölürsem bişi olmaz noobum nasılsa xD.Öldürürsem ama karşımdaki ezilir çnkü noob kesmiş olur onu xD

Bu arada noob'dan noob'a fark vardır.Onuda belirtmek isterim =)
  • Yoo biz cwde Türkler´i yenince küfür etmiyoruz onlarda etmiyor hatta arada 2-3 round bilerek yattıklarımız oluyor şakalaşıyoruz... Türk pro benim bildiğim Türkiye´de yaşayan gördüklerimin isimleri bende dahil...

Noßody…
    CuteGirL (~Alana)
    Thwest
    Pátátés diye bir adam var onla çok oynamadım ama iyi oynuyor...

Ben bu kadar biliyorum gerisi Hollanda,Almanya falan...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mince49

Yoo biz cwde Türkler´i yenince küfür etmiyoruz onlarda etmiyor hatta arada 2-3 round bilerek yattıklarımız oluyor şakalaşıyoruz... Türk pro benim bildiğim Türkiye´de yaşayan gördüklerimin isimleri bende dahil...

Noßody�
    CuteGirL (~Alana)
    Thwest

yaw bende diyorum ya türkiyede yaşayan ve düzgün oynayan az kiş iwar
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheKinQ

quote:

Yoo biz cwde Türkler´i yenince küfür etmiyoruz onlarda etmiyor hatta arada 2-3 round bilerek yattıklarımız oluyor şakalaşıyoruz... Türk pro benim bildiğim Türkiye´de yaşayan gördüklerimin isimleri bende dahil...

Noßody�
    CuteGirL (~Alana)
    Thwest

yaw bende diyorum ya türkiyede yaşayan ve düzgün oynayan az kiş iwar

Türkler hep hackle uğraştıkları için ya da GunZ´u diğer OnLine oyunlar gibi level oyunu sandıkları için böyle...

• quote:

Türkler hep hackle uğraştıkları için ya da GunZ´u diğer OnLine oyunlar gibi level oyunu sandıkları için böyle...

hacki bi japon çıkartır Türklerde özenir. lvl oyunu sandıkları yadahackle uğraştıkları için değil.
    o yapıyor bende yaparım olayına giriyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: JrChesta

quote:

hacki bi japon çıkartır Türklerde özenir. lvl oyunu sandıkları yadahackle uğraştıkları için değil.
    o yapıyor bende yaparım olayına giriyor

Gunz hackleri Japon değil EU/USA temelli

• Bende İyi Bir Pro'yum.Levellerim De...

ßloodyGærl lvl 28

KaanGs lvl 37

Haklısın Çoğu Türk Yapıyor.Ve Malesef Bunu Engelleyemiyoruz....
  • Kimse üstüne alınmasın ama pro diyenler daha beter oluyor eziqlerden =)
    pro luk bf dbf ss rs hs vs... yapmakla olmuyor.nerede kullanman gerektiğini bilmeden yaparsan bunları hiç bir işe yaramaz.
  • quote:

Kimse üstüne alınmasın ama pro diyenler daha beter oluyor eziqlerden =)
    pro luk bf dbf ss rs hs vs... yapmakla olmuyor.nerede kullanman gerektiğini bilmeden yaparsan bunları hiç bir işe yaramaz.

Bende proyum yazmıştım noob muyum acaba xP (Polemik yapıom sanma şaka yapıom xD)

Bide hack eu/usa kökenlide değil hacki genelde israil çıkarıyor... Eu/Usa da çıkarıyor ama kullananlarda çıkaranlarda israil... Adamlarda bir hack var storage soyuyolar...
  • quote:

quote:

Kimse üstüne alınmasın ama pro diyenler daha beter oluyor eziqlerden =)

Bende proyum yazmıştım noob muyum acaba xP (Polemik yapıom sanma şaka yapıom xD)

Bide hack eu/usa kökenlide değil hacki genelde israil çıkarıyor... Eu/Usa da çıkarıyor ama kullananlarda çıkaranlarda israil... Adamlarda bir hack var storage soyuyolar...

USA kökenli hacklerde Bossları 1 hp yapıyo :)
    AimBot vs vs bi dolu şeyleri var :P
    ama sana sunu diyim, onlar yapmasa hiç bi türk Gunz oynayan adam ugrasıpta 2 haftada bi hack yapmaz;) emin ol hack yazmaktansa elle kasmak daha kolay

• Hack yapmıyoz diyonuz maşallah hacklerin kökenine göre işlevlerine kadar saydınız...
    Bende ahlaklı oynuyorum sayılır eğlence amaçlı küfürlü konuşmalarım oluyor tabi ama karşımdakine hiç hakaret etmiyorum,Pro falan da değilim, kendi halimde takılıyorum.Hack olayıyla ilgili tek bildiğim her taraflarından kıvılcım çıkartıyolar ve karşılarına çıkan aşağı iniyor.
    (ijji) Lvl: 20 Nick: OzanKHaN
  • Oldukça ahlaklıyımdır. Küfür fln etmem. Tek sorunum bazen(bazen?) lag yapmam oluyordu o sorun da düzeldi çok şükür. Azıcık proyumdur ... Ama yaklaşık 3 aydır oynamadığım için ''azıcık proluk'' nitelemesini de kaybettim heralde . Nick: Deoxy Level: 2X (ijji)
  • Hack yapmıyoz demedim ki, hackin kralını yaptım zamanında, IGunz 4 yıl önce, Xtrap yok bişey yok kendi hackimi yazıyodum

doğrumu yaptın dersen bence değil, sadece zaman kaybetmişim... bunu ben 46 lvl ken 1X lvl bi adam kesince anladım, sonra oyunu ogrenmeye baktım

+ hackin nerden geldiğini bilmek, neyin ne olduğunu bilmek iyidir, mesela sen bi adamı report ediceksin, adam insane massasasive yani o kıvılcım dediğin olayı açmış olabilir (Ki cogu ingilizce karsılıgı olur yani,) veya da baska bişey açmış olabilir, sen bunu ayırt edemiceksen nasıl report etcen adamı? hadi bazen replay alıyon adamlar anlıyo, ama bazen sadece SS e yetiyo zaman anlatman gerekli :)

o kıvılcım cıkartanlarla ilgili sürekli duvarlarda gez, yere inme onlar genelde duvarlara cıkamaz

egerki cıkabiliyosa sürekli korun ve yukarı bak, daha uzun süre dayangını görürsün,

Edit: Son olarak "IJJI GUNZ VE TÜRKLER" adlı i topicde bence hack konusmayalım, nede olsa Türk = Hack değil...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhTx3 -- 19 Aralık 2007; 9:02:08 >

• Türkler bu hack olayında gaza gelip özenen kişiler oluyorlar.Görüyorlar ''AaAa...Biz neden yapmıyoruz bak adam nasıl kasıyor'' diyip başlıyorlar google'a gunz hack yazmaya...
    Bu arada IGunz'da bende 1hafta falan hack yapdım inkar edemem xD ama o zaman eziqdik xD
  • quote:

Türkler bu hack olayında gaza gelip özenen kişiler oluyorlar.Görüyorlar ''AaAa...Biz neden yapmıyoruz bak adam nasıl kasıyor'' diyip başlıyorlar google'a gunz hack yazmaya...
    Bu arada IGunz'da bende 1hafta falan hack yapdım inkar edemem xD ama o zaman eziqdik xD

orası öyle ama niye herkes öyle yapmıyor? bence "AaAa... Adama bak Hakkımızı Yiyor" diyip replay almak ve sikayet etmek gerekli

Hackin Kralını yaptım ben, Kendim yazıyodum bi ara elime ne geçti hiç bişey (Azcık programla bilgisi hariç)
    IGunz zaten bi ara ole bi hal almıstı hackleri kapıstırıyodun kimin hacki sağlamsa kesiyodu

• tmmda IGunz'da report bölümü yokdu bnm bildiğim anca fazladan bi mail falan atarsa belki adam banlanır.Oda belki
    Adamlar xtrap koymuyorlar hackerlerimı banlıcaklar yha
    bende yapmışdım inkar etmiyorum xD ama çok eğlenceli değildi açıkcası
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.