Şimdi Ara

İKÇÜ DİŞ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yardımcı olabilir misiiniz nasıldır okul gidilir mi vs

• Hocam bir arkadaşım ikçü dhf 3.sınıf ve baya memnun, ancak bildiğim dezavantajı ilk 1 sene sadece sabunla çalışıyorlar ama avantaj olarak da pandemi sürecini gerçekten iyi yönettiler pratik dersler için okula gidildi

• nukleikasit kullanıcısına yanıt

Hocam yeni okul olması falan ne gibi sıkıntılar yaşatır ondan korkuyorum bi.Bir de sorma şansınız var mıdır hasta gelme yoğunluğu nedir acaba okula yani çok hasta görmek çok tecrübedir sonuçta İzmir de yaşıyorum ben ondan çekiyor kendine bir de ing olduğundan.Ya da ata üni var baya köklü olduğu için ama napıcam bilmiyorum

• has2016 H kullanıcısına yanıt

Hocam hasta konusunda izmirin diş konusunda hasta yükünü ege sırtlıyor biliyorsunuz ki ama egede her zaman randevu bulunamadığı için insanlar ikçü'ye gidiyor ama yine ben arkadaşıma sorayım. Yeni okul olmasında akademik kadrosu birazcık yetersiz sanırım öyle duyumlar aldım profesörler asistanları yeterince denetlemiyormuş ipleri genelde asistanların eline vermişler. Şuanlık bilgilerim bu kadar

• nukleikasit kullanıcısına yanıt

Anladım hocam bi araştırıyım bende.Sorabilirseniz çok iyi olur valla çok teşekkür ederim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Diş hekimliği hakkında
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.