Arkadaşlar yardımcı olabilir misiiniz nasıldır okul gidilir mi vs |
İKÇÜ DİŞ
-
-
Hocam bir arkadaşım ikçü dhf 3.sınıf ve baya memnun, ancak bildiğim dezavantajı ilk 1 sene sadece sabunla çalışıyorlar ama avantaj olarak da pandemi sürecini gerçekten iyi yönettiler pratik dersler için okula gidildi
-
Hocam yeni okul olması falan ne gibi sıkıntılar yaşatır ondan korkuyorum bi.Bir de sorma şansınız var mıdır hasta gelme yoğunluğu nedir acaba okula yani çok hasta görmek çok tecrübedir sonuçta İzmir de yaşıyorum ben ondan çekiyor kendine bir de ing olduğundan.Ya da ata üni var baya köklü olduğu için ama napıcam bilmiyorum
-
Hocam hasta konusunda izmirin diş konusunda hasta yükünü ege sırtlıyor biliyorsunuz ki ama egede her zaman randevu bulunamadığı için insanlar ikçü'ye gidiyor ama yine ben arkadaşıma sorayım. Yeni okul olmasında akademik kadrosu birazcık yetersiz sanırım öyle duyumlar aldım profesörler asistanları yeterince denetlemiyormuş ipleri genelde asistanların eline vermişler. Şuanlık bilgilerim bu kadar
-
Anladım hocam bi araştırıyım bende.Sorabilirseniz çok iyi olur valla çok teşekkür ederim
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X