Şimdi Ara

İKÇÜdiş vs ESOGÜdiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fakülteler hakkında bilgisi olan yazabilir mi?
    İyi yönü kötü yönü nedir?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• İkçü

• İkçü nün akademik kadrosu daha sağlam sanki ancak ben olsam ondokuz mayıs yazardım ya da burslu okan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Esogü aşırı zor, tanıdığım kaç kişi olduysa hepsi aynısını söyledi. Terleten cinsten. Erciyes ve Esogü pratikte aşırı zorluyor.

• Dt.LeeSin D kullanıcısına yanıt
    İstanbulda okumak istemiyorum o yüzden okan yazmam. Bir de neden ondokuz mayıs?

• Ribas0 kullanıcısına yanıt
    Benim tanıdığım kimse yok ama bi insta sayfasında öğrenciler fikir belirtmişler onu okudum bazıları fakültenin imkanlarının yetersiz olduğunu yazmıştı bilginiz var mı

• İkbenyaren İ kullanıcısına yanıt
    O insta sayfası “kanalegesi” ise pek dikkate almanı önermiyorum hocam. İmkanı yetersiz olduğunu sanmam ama dediğim gibi pratikte zor değil çok zor bir fakülte. Şehir güzel ama diğer seçenek de İzmir.. İkisi birbirinden iyi şehirlerin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sdü Tıp ve tıp hakkında
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Evet kanalegesi. Bilemiyorum her üniversitenin istemediğim bir yönü var bakalım ikisinide yazdım sonuçları bekleyeceğim. Bunların önüne ege ve deü diş yazdım belki onlar gelir

• İkbenyaren İ kullanıcısına yanıt

Ondokuz mayıs çok köklü bir üniversite akademik kadrosu da çok sağlam. Samsun atakum da bir öğrenci için yaşanılabilecek en iyi yerlerden biri ve ucuz. Ben eğer hep hayalim olan İÜ diş gelmeseydi orayı yazardım hocam 5+2 dubleks deniz manzaralı evin kirası 2100₺ atakumda.

Hocam dusta esogu neden bayagi basarili olmus

• Ribozomal Rna kullanıcısına yanıt
    Bence dus başarası bireysel bir başarı ama ribas hocam ne der bilmem

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • yalçınoviç_ Y kullanıcısına yanıt

DUS hem bireysel bir başarı, bu tartışmasız ama ben şu faktörü üst dönemlere geçince fark ettim. Son sene 5. sınıfta dershane temsilcileriyle hocalar iletişimde olup ona göre uygulamalı eğitim sonrası size vakit tanınıyorsa çok daha rahat hazırlanabiliyorsunuz. Mesela Cerrahpaşa Tıp'ı bu yönden çok överler senelerdir. İnternlerini sıkmıyor vs gibisinden. DUS da popülerleştikçe artık bunlar konuşulmaya başlanacak. Bu sene Trakya Diş birinci oldu mesela çok garip. Adamlar orto,pedo,cerrahi yerleşmiş. Van, Ondokuz Mayıs, Esogü bunlar da DUS'ta görmeye alışık olduklarımız. Çapa, Hacettepe, Ege, Akdeniz o listede sürpriz değil zaten muhakkak beklenen yerlerinde..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.