< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
İKÇÜdiş vs ESOGÜdiş
-
-
İkçü
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İkçü nün akademik kadrosu daha sağlam sanki ancak ben olsam ondokuz mayıs yazardım ya da burslu okan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Esogü aşırı zor, tanıdığım kaç kişi olduysa hepsi aynısını söyledi. Terleten cinsten. Erciyes ve Esogü pratikte aşırı zorluyor.
İstanbulda okumak istemiyorum o yüzden okan yazmam. Bir de neden ondokuz mayıs?
Benim tanıdığım kimse yok ama bi insta sayfasında öğrenciler fikir belirtmişler onu okudum bazıları fakültenin imkanlarının yetersiz olduğunu yazmıştı bilginiz var mı
O insta sayfası “kanalegesi” ise pek dikkate almanı önermiyorum hocam. İmkanı yetersiz olduğunu sanmam ama dediğim gibi pratikte zor değil çok zor bir fakülte. Şehir güzel ama diğer seçenek de İzmir.. İkisi birbirinden iyi şehirlerin
Evet kanalegesi. Bilemiyorum her üniversitenin istemediğim bir yönü var bakalım ikisinide yazdım sonuçları bekleyeceğim. Bunların önüne ege ve deü diş yazdım belki onlar gelir
Ondokuz mayıs çok köklü bir üniversite akademik kadrosu da çok sağlam. Samsun atakum da bir öğrenci için yaşanılabilecek en iyi yerlerden biri ve ucuz. Ben eğer hep hayalim olan İÜ diş gelmeseydi orayı yazardım hocam 5+2 dubleks deniz manzaralı evin kirası 2100₺ atakumda.
Hocam dusta esogu neden bayagi basarili olmus
Bence dus başarası bireysel bir başarı ama ribas hocam ne der bilmem
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
DUS hem bireysel bir başarı, bu tartışmasız ama ben şu faktörü üst dönemlere geçince fark ettim. Son sene 5. sınıfta dershane temsilcileriyle hocalar iletişimde olup ona göre uygulamalı eğitim sonrası size vakit tanınıyorsa çok daha rahat hazırlanabiliyorsunuz. Mesela Cerrahpaşa Tıp'ı bu yönden çok överler senelerdir. İnternlerini sıkmıyor vs gibisinden. DUS da popülerleştikçe artık bunlar konuşulmaya başlanacak. Bu sene Trakya Diş birinci oldu mesela çok garip. Adamlar orto,pedo,cerrahi yerleşmiş. Van, Ondokuz Mayıs, Esogü bunlar da DUS'ta görmeye alışık olduklarımız. Çapa, Hacettepe, Ege, Akdeniz o listede sürpriz değil zaten muhakkak beklenen yerlerinde..
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X