Bildirim
ESTÜ vs KOÜ vs İÜC
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Abi şu üniler ismini tam yazsanıza
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
esogü
-
İüc müdek geldi siteden bakabilirsin
Bunlardan en mantıklısı iüc
Mezunlar ve 3. 4. Sınıflar gayet iyi yerde çalışıyor
Endüstri İstanbul da. Okunmalı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ESTÜ(Eskişehir Teknik Üniversitesi) üniversite yeni gibi gözüküyor fakat Anadolu Üniversitesinden ayrılma bir üniversite.Akademik kadro güzel.İÜC ve ESTÜ arasında şehir seçimi yapılabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sacrifice003 -- 21 Temmuz 2023; 14:33:27 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Esogü türkçe müdek yok estüden daha iyi diyorlar da mühüne daha ne kadar iyi olabilir
Bence de ie istanbulda okunmalı hocam ama iüc nin yerini biliyorsunuzdur felaket kötü bir yer beşiktaşa bile 2 saat uzaklıkta
Evet hocam anadoludan ayrılma iüc nin yeri iyi olsa onu kesin seçerdim de şimdi kararsızlık var
Avcılarda hocam
Metrobüsle Zincirlikuyu 40 45 dk
Öyle berbat bir yer değil yani
Ekşideki yorumları okuyup böyle düşünüyorsanız o yorumlar metrobüs çıkmadan önce yazılanlar genelde
Hatta Bulgaristan sınırında yazanlar falan olmuş
Öyle çok kötü bir durum yok anlayacağınız
Hocam ben ünideyim zaten ist da. oralara da gitme zorunluluğum oldu da okulu gördüm ondan berbat yazdım yatay geçiş düşünüyordum eğer dediğiniz gibi bir süreyse orayı yazmak mantıklı hocam
Hocam haritadan bakabilirsiniz sürelere toplu taşıma olarak
Hocam baktımda 45 dk hiç göstermiyor ben mi yanlış bakıyorum bilemedim
Hocam toplamda 26 durak var duraklar arası 1.5 2 dakika arası sürer bu da 45 50 dakika yapar
Haritadan baktım şimdi hep aktarma olarak gösteriyor
Normalde tek vesayit gidilebiliyor yani
Beşiktaş iskeleye ne kadar sürer hocam
Harita 1.30 saat civarı gösteriyor
Uzak hocam ya bilemedim. Sizin tercihiniz neyden yana olurdu
İüc
İstanbul cehenneminde hayatı heba etmeye değer dersen iüc git ben esogü ya da estü giderdim
Hocam ben ist okuyorum şu anda ama bölge olarak iyi bir bölgedeyim avcılar tarafını hiç sevemedim açıkçası çok soğudum ondan dolayı ist merkeze de uzak açıkçası okul şu anki okulumla 30dk da kadıköy beşiktaşta olurum yani. Ama şu anki okulunda eğitimini hiç beğenmedim hem eskişehire gidersem eve de çıkabilirim şu an yurttayım ve yurtta yapabilecek bir insan da değilim dişimi sıktım açıkçası allahtan online oldu tekrardan. Peki siz esogü ve estüden hangisini önerirsiniz ne gibi farkları var
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- biyokimya tus puanları
- paragraf çözerken odaklanamıyorum
- 3d tyt türkçe deneme cevap anahtarı 2024
- bilgisayar mühendisi maaşı
- 345 tyt matematik çözümleri (pdf)
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X