Merhaba, Sıfır arac icin Fiat egea 1.4 benzin Hyundai i20 1.2 benzin. İkisi de ayni fiyat.
İ20 hangi paket?
İkiside baz donanımsa egea
İki araca da bindim. Egea daha bi aile aracı geniş bagaj vs. donanım olarak en azından urban tavsiye ederim easy de hiç bişey yok
Bence egea alma; 1.sebep euroncapten 3 yıldız almış olması 2.sebep 1.4 motorunda yağ yakma ile ilgili ciddi şikayetler olması. Her şey segment değil.
Egea boş paket, i20 Style paket ise i20 'yi düşünebilirim. Terazide benim için daha ağır basan taraf olur. Ancak i20 jump paketi ise Egea alırım. Çünkü bagajı aile için uygun. İkisi de hemen hemen benzer araçlar .
gaisensei
kullanıcısına yanıt
Jump paketi başlangıç
Bence ikisi de değil. İkinci el farklı araçlara yönelebilirsiniz. 1.4 egea hem motor yağ yakıyor hem de yakıtı fazla. İ 20 ise hiç gitmeyen bir araba hem de çok dar. Fakat beklentiler farklı olabilir.
Fiyat ne bilmiyorum ama 110 bine 1.0 dsg polo veriyorlar
Egeada koca bagaj var, i20 yi düşünme bile bence. Araba dediğin sedan olur.
Hocam sana en yakınlarının yapmayacağı iyiliği yapıyorum git 2. el c segmenti bir araç al. 40.000 KM ye kadar alsan bile bu araçlardan daha sorunsuz olur.Allah rızası için i20 ile egea ya para verilmez.Geçen hyundai servisindeydim gelmişken sıfır araçlara bakayım dedim i20 nin fiyatlarına bakıyorum da iki sene önce i30 a çektikleri parayı hemde smart paket şimdi i20 ye çekiyorlar...
İ20 tercih ederdim. 1.4 fire egea güzel yağ yakar.
öncelikle kaç kişilik bir ailesiniz,bagaj çok lazım oluyormu.bunları belirtmemişsiniz.mesela benim bagajla işim olmaz iki kişilik bir aileyim onun için hb bir araç fazlasıyla işimi görüyor.tercihim i20 den yana olur motoru çok daha uzun ömürlü ve lpg uyumu mükemmel.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme