Şimdi Ara

iki bilgisayarda fifa oynama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
12.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaşlar bende bir adet masaüstü ve bir adet laptop bilgisayar var ikisi ile internete girebiliyorum 4 portlu modem ile dosya paylasımı da yapıyorum benim sormak istedigim iki bilgisayarda network ile nasıl fifa 07 oynayabilirim iki bilgisayardada oyun yuklü olması lazım mı yani cafelerde olan bu olayı ben evimde nasıl yaparım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buster26 -- 10 Ekim 2008; 2:48:14 >

• Evet arkadasım iki bilgisayarada oynamak istedigin oyunu yuklemelisin önce. daha sonra oyunun icinden birini sunucu digerini istemci olarak ayarlaman gerekiyor. fifa hic oynamadım ama muhakkak içinde multiplayer sekmesi vardır. buraya geldiginde NETWORK - LAN + LOCAL gibi secenek olanı secmelisin daha sonra oteki bilgisayarda aynı işlemi yapmalısın.
  • fifaları kurdun makinlara
    açıyorsun game modes ten multiplayer seçeneğine gel
    initiate bir de join vardır
    initiate oyun kuran join bağlanmak isteyen birisinden initiate de oyuna isim ver
    diğeride joinden kuran oyuna girsin
    eğer bağlantıda sorun olursa engelleme vardır oyuna bağlanmadan engellemeleri kaldırın
    iki makinadada kolay gelsin
  • Merhabalar,
    Ben de iki laptop arasında network oluşturmak istiyorum. Ama nasıl yapacağız. Kablosuz ya da kablolu farketmez... Kablosuz olsa müthiş olur.
    FIFA 2007 gibi oyunları multiplayer oynayacağız. Fakat network kuramadım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.