Şimdi Ara

iki Egea arasında kaldım (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

• quote:

Orijinalden alıntı: Hauntedd

0-100 leri arasında çok bi fark yok 1.4 6 ileri sündürüncede gidiyor kimse çekmiyor demesin :) lpg ile paşa paşa binilir 1.3 mj şanzımanı aşırı kısa bağıra bağıra gidiyor 2000 devirde 82-83 civarı yapıyordu yanlış hatırlamıyorsam.
    2020 Sıfır 1.3 mj kullandım uzun dönem kiralık.. yakıt ortalamam 6.2 civarı (konya şehir merkezi+ilçe arası git gel) 1.4 alır mis gibi keyfime bakarım yeni yenidir...

Haklısın hocam 2000'de 85 falan yapıyor anca

2000 85

2500 105

3000 120

3250 130 diye hatırlıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Egea prim yapmıyor kısa sürede al-sat yapacaksanız bence almayın.

• haykouz H kullanıcısına yanıt
    Abes evet onu diyorum zaten sabah sanayiye gidersin diye yazmışsınız yani gidebilirsin olabilir değil de kesin olurmuş gibi. Ben de diyim ki o zaman lpg taktirirsan 1 milyon km sıkıntısız binersin çünkü çevremde milyon km görmüş taksici var lpg ile. İşte bak ne kadar abes oldu.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-61960E1CE

Egea prim yapmıyor kısa sürede al-sat yapacaksanız bence almayın.

Ne prim yapıyor hocam?

• quote:

Orijinalden alıntı: ALPHA LION KING

Abes evet onu diyorum zaten sabah sanayiye gidersin diye yazmışsınız yani gidebilirsin olabilir değil de kesin olurmuş gibi. Ben de diyim ki o zaman lpg taktirirsan 1 milyon km sıkıntısız binersin çünkü çevremde milyon km görmüş taksici var lpg ile. İşte bak ne kadar abes oldu.

lpg her zaman risk olarak kalacak nerde ne zaman patlayacağı belli olmayan bir bombadır hocam bunu isterseniz uzatıp sabahlara kadar tartışabiliriz istersenizde kendi görüşünüzü savunup 1 milyon km lpg nizle mutlu mesut hiç bir arıza vermeden hiçbir zaman sanayiye gitmeden yaşar gidersiniz kesin konuşmuş gibi olduysam affola size iyi günler lpg nizle

• Düşük km'li makyajlı kasa varken dizele bulaşma

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.