Şimdi Ara

İki ekran kartı çalıştırmak acil yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2 adet RX480 'in yanına 1 adet Quadro K2200 ekran kartı takmak istiyorum. K2200'den görüntü almadan bir program için çalıştırma amacım var. Böyle bir şey mümkün müdür ?

Kartı RX480'lerin yanına taktığımda bilgisayar açılıyor, tüm driverlar yüklü olmasına rağmen kullandığım hiçbir program kartı görmüyor.

Çözüm yolu varsa çok makbule geçer.

• çözüm yolu basit.rx480 almalısın ya da öteki karttan 1 tane daha. çift marka ve model crossfire kullanabilirsin. Örneğin hd7850 2 tane tak kullanabilirsin ama hd 7850 ile rx 480 çalışmaz.
  • sanırım biri amd diğeri nvidia olduğu için yapılamıyor. İkisi de nvidia olsaydı aynı driver ile çalışabilirlerdi. Bir yerde izlemiştim.
    buldum videoyu
    https://www.youtube.com/watch?v=n07USt_W6tI
    dediklerine göre olmuyor seninki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K120 -- 23 Eylül 2016; 21:28:43 >
  • Hira- H kullanıcısına yanıt
    Hira, RX480 kartlar zaten crossfire olarak çalışıyor kasanın içerisinde. Quadro 3. kart olacak anlayacağın. Benim merak ettiğim quadro da takılı iken (yani 3 ekran kartı aynı anda takılı iken) bilgisayar açılıyor ama neden programlar görmüyor. Bu konu hakkında bir bilgin var mı ?
  • K120 K kullanıcısına yanıt
    Bu videoya göre 2 tane 1070 ve 1 tane quadro aynı anda çalışabilir o zaman. :))) Teşekkür ederim cevap için. Sanırım çalıştıramayacağım ben bu şekilde.
  • bunun icin anakart msida vardi sanirim hybrid calisma icin. bence arastirin...
  • Teşekkür ederim. Araştıracağım, benim kullandığım anakart asus z10pe-d8 ws bu arada. Bunun hybrid çalışması ilgili de bir araştırma yapayım internet üzerinden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nickimdegisti -- 24 Eylül 2016; 10:06:47 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.