Şimdi Ara

İki Faktörlü Kimlik Doğrulama Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
16.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Başlıktanda anlaşılacağı üzere iki faktörlü kimlik doğrulama belasına bulaştım ve kurtulamıyorum . Eski telefonumu teknik servise verdim ve yeni telefon geldi . Öncesinde icoulda yedekleme yapmıştım. Yeni telefonda apple kimliğini aktif edebilmek için uğraşırken mail adresim ve parolamı giriyorum sonrasında ise doğrulama kodu gönderiliyor . İşte bu doğrulama kodunun gönderildiği hattımı değiştireli uzun zaman oldu . Eski numaramı hatırlamıyorum . Doğrulama kodu sürekli bu numaraya gidiyor . Yedeklerimi yükleyemiyorum , kişi listem , fotoğraflar vs hepsini sadece icoulda yedekledim . Bu durumda ne yapabilirim ? Doğrulama kodunun iptalini sağlayabilmek mümkün mü ? yada güncel telefon numaramı tanımlamam ? Yardım ve yorumlarınız için şimdiden teşekkürler .

• web tarayıcısından icloud a girin eski telefonunuzu "cihazlarım" dan çıkarın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • web üzerinden icoulda girerkende yine doğrulama kodu isteniyor . Bir şekilde icould verilerini bilgisayar yardımıyla telefona geri yüklemeyi başardım ama programlar çalışmıyor ve yine apple kimlik doğrulamada takılıyorum . Öneriniz için teşekkürler
  • E-devletten üzerinize kayıtlı hatlardan önce eski numarayı bulmaya çalışabilirsiniz. Sonra numarayı bulunca iforgot.apple.com dan hesap kurtarma başlatıp yeni numara tanımlayabilirsiniz. Eğer hesabınızda kredi kartı falan varsa işlem kısa sürer değilse 7-15 gün kadar beklemek durumundasınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eski numarama edevlet üzerinden baktım fakat ordan da bulamadım . Müşterisi olduğum bir bankayı arayıp eski numarama ulaştım . Apple teknik destek ekibini arayıp , dediğiniz gibi iforgot web sayfası üzerinden apple kimliğini sıfırlama talebinde bulundum . Şimdi bekleme sürecindeyim . Bakalım işin içinden çıkabilecek miyim :/
  • İki faktörlü kimlik doğrulama telefon numarası üzerinden değil iCloud hesabı üzerinden işlem yapar. Aynı hesabı kullanan başka bir aygıt (iPad, MacBook yada diğer bir iPhone) varsa doğrulama kodu o aygıta gider.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TR_001
    İki faktörlü kimlik doğrulama telefon numarası üzerinden değil iCloud hesabı üzerinden işlem yapar. Aynı hesabı kullanan başka bir aygıt (iPad, MacBook yada diğer bir iPhone) varsa doğrulama kodu o aygıta gider.

Ne icloud ne de app stora erişim sağlayamıyorum .Apple desteği aradığımda güvenilir cihazdan bahsetmişti. Sadece tek bir apple cihazım var . Web sitesi üzerinden yada telefondan yedeklerimin olduğu apple kimliğime girmeye çalıştığımda mail adresimi ve şifremi yazıyorum . Şifrem ve mail adresim doğru o kısmı geçiyor . Ondan sonra bahsettiğim eski telefon numarasına doğrulama kodu gönderiliyor ve bu numaraya erişimim yok . Bu sebeplede apple hesap kurtarma işlemi başlattım . Bugün itibariyle temmuzun 13 ünde kurtarmayla ilgili sms yada arama alacağım konusunda mail aldım . Süreci hızlandırabilmek adına güvenilir cihaz konusu için tekrar apple destekle görüşüp zaman kazanmaya çalışacağım .

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.