Şimdi Ara

ıkı hardıskı bır bılgısayara nasıl baglarım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ıkı tane harddısk var elımde benım harddıskı arkadasın pc ye takıp bıılgılerı onada atıyım dedım ıcerden kabloları bagladım , baktım dıger hardısk coktu harddısk okuma hatası hatası dıyorde pc acılmıyordu neyse format attım o sorun gıttı ama sımdı nasıl baglıyabılırım ıkı hardıskı bır pc ye yardımıcı olursanız sevınırım

• 2 Seçeneğin var.
    1ncisi : 2 harddiski 2 ayrı ide kanalına 2 ayrı kablo ile bağla
    2ncisi : 2 harddiski 1 ide kanalına seri olarak bağla ve arkasındaki jumperlar ile master-slave ayarını yap.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasok -- 18 Eylül 2005, 23:01:23 >
  • arkadasının bilgisayarına senin harddiski takıcaksan arkadasının harddiski master yap kendi harddiski slave senin bilgisayara arkadasının harddiski takıscaksan arkadasınınkini slave seninkini master yap yada hasok arkadasımızın dedigi gibi 2 ayrı ide kanalına 2 ayrı kablo ile bagla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeLiiM -- 18 Eylül 2005, 23:00:32 >
  • ben zaten aynı yol uzerınden bagladıgımda dıger hardısk coktu ama ıkıncı secenegı bıraz daha acarsan sevınırım yanı bu terımlerden pek fazla bır sey anlamadım :) jumperlar ile master-slave
  • tamamdır sımdı kaptım işi teşekkurler yardımlarınız ıcın benım yaptıgım hata ıkısını de master gıbı kullanmaya calısmaktı ama sımdı okey saolun o sekıl cok ısıme yaradı
  • http://www.service.ricohpmmc.com/FAQ_1/MasterSlave_Einstellung.htm?language=2

Yukarıdaki linkte tüm işlem resimli olarak anlatılmış.

• Arkadaşların anlattıklarına ek olarak, 2 harddiski aynı kabloya bağlamamanı öneririm.Çünkü pc çok yavaşlayacaktır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kendı modemı mı kullanma
    5 yıl önce açıldı
    BILGISAYARIMI SOGUTMAK ISTIYORUM
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • birini master öbürünü slave jumper'ına ayarla
  • yardımlar ıcın cok hal lettım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.