Şimdi Ara

İki kat Hızlı Dolandırıcılığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar ttnet te dolandırıcılıkta sınır yok. İki kat hızlı kampanyasından yararlanmak istediğimde başımdan geçenleri anlatacağım. 444 0 375 ten telefonla kampanyadan yararlanmak istedim. Klasik müşteri bilgileri sorgulaması en az 1-2 dakika geçti. sonra anlaşma koşulları telefonda okundu yaklaşık 2-3 dakika. sonra işleminizi gerçekleştiriyorum faslı yaklaşık 5 dakika. Evet yanlış yazmadım tam 5 dakika. Sistem bir türlü işlemi gerçekleştirememiş müşteri temsilcisinin söylediğine göre. Enaz iki üç defa denemiş ben bekleme müziği dinlerken. bu arada telefon faturası tabii ki şiştikçe şişti. yani 32 değil 28 tl 12 ay ödeyeceğiz zannettik ama bu fark fazlasıyla telefon faturasından çıktı. İşin en can acıtan noktasıda şu BEN İKİ KAT HIZLI İNTERNET KAMPANYASINA KATILAMADIM. Çünkü sistem işlemi gerçekleştiremedi. Benim telefon faturama yansıyan miktar onların cebine kar olarak girdi.

• sanırım kotalı tarifeden bahsediyorsunuz.. 4 gb kotalı olduktan sonra 1 veya 2 mb olmuş ne farkedecek..
  • geçmiş olsun inşallah bizleri böyle süründüren telekomun iflas ettiğini göreceğiz.
  • quote:

İşin en can acıtan noktasıda şu BEN İKİ KAT HIZLI İNTERNET KAMPANYASINA KATILAMADIM.

kusura bakma cidden koptum neden aradin peki , ne sonuc ettin belli deil ya bu ttnet müşteri hizmetleri cidden komedi.
  • o kampanyaya girerseniz 24 ay lık sözleşme yapmış olursunuz . kampanyadan çıkarsanız farkı alırlar
  • Allahım sen sesimizi duy .

Bizi bu TTNET-TELECOM ittifakından kurtar. Fazladan aldıklarının altında ezilsinler.

El gibi 3ü bir aradaya kavuştur.( Telefon İnternet Televizyon)

Amin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bukelamun -- 17 Mart 2009; 9:32:55 >
  • HA AKLIMDAYKEN SOYLİİM

BU YAZ 3Ü BİR ARADA TELCOMDAN GELEBİLİR

SAKIN TAAHHÜT ALTINA GİRMEYİN

BELKİ HAYRIMIZA BİŞEYLER OLABİLİR.
  • Benim bildiğim 444 lü gibi özel numaralar aranırken belli bir ücret kesilir süre sınırlaması yoktur yani ha 20dk konuştum ha 2 dk farketmiyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.