Şimdi Ara

iki modem arasındakı hat değerlerişnde sorun var ..!?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar başlıktada bahsettiğim gibi ikitane modemim var biri 4 portlu zyxel p600hw -v2 diğeri tek portlu airties 206 v4 ... evde ikitane masaustu oldugundan ben 4 portlu olanı yani zyxeli kullanmak istiyorum fakat zyxeli bağlayınca snr margin değeri indirmede 8 göndermede 14.. airtiesi bağlayınca indirme 13.2 gönderme 22.1 oluyo . bu aradakı fark nedendir ? aynı kablo aynı splitter herşey aynı. snr margin 8 e dustugunde nadirde olsa kopmalar oluyo. anlayan arkadaşlardan yardımlarını beklıyorum. bağlantım 16 mbit .

• Cihazlarin malzeme kalitesinden dolayi.. 206 v4 biraz daha hallice yasli bir modem, zyxel ise daha yeni..
    Yeni ve eski uretim AirTies modemlerde de boyle sikintilar gorunuyor. Varsa Zyxel'in firmwire'ini guncelleyin tabi Zyxel cihazda elektriksek bir sorunda olusmus olabilir..
  • şu anda airties modemde problem yok değerler onda yüksek ve kopma olmuyor . fakat airties tek port oldugundan diğer masaustu nete giremiyor. zyxel de hat değerleri daha kotu oldugundan nadırde olsa kopmalar oluyo. firmware güncellemeyi denedim hiçbir hata vermiyo dosyayı gosterdıgımde modem yeniden başlıyo açıldığındada eski firmwareden devam ediyo. şu an cihazda 2008 yılında çıkan firmware var
  • quote:

Orijinalden alıntı: uvada

şu anda airties modemde problem yok değerler onda yüksek ve kopma olmuyor . fakat airties tek port oldugundan diğer masaustu nete giremiyor. zyxel de hat değerleri daha kotu oldugundan nadırde olsa kopmalar oluyo. firmware güncellemeyi denedim hiçbir hata vermiyo dosyayı gosterdıgımde modem yeniden başlıyo açıldığındada eski firmwareden devam ediyo. şu an cihazda 2008 yılında çıkan firmware var

Zyxel modemin web arayüzüne girip dhcp servisini kapatıp, ip adresini değiştirin örneğin 192.168.2.254. daha sonra zyxel i switch gibi kullanabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.